Головна сторінка

Пт, 26.04.2024, 14:09

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 4
Незареєстровані: 4
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Пісня "Оттепель"......
00:03:12
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
З 8 березня!:

-11:

День Захисника Вітчизни - 2011:

З 8 березня!:


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2021 » Грудень » 22

5 книг, які варто придбати для подарунків на Новий рік

Надійка Гербіш, Ярослав Грицак. Велика різдвяна книжка. – К.: Портал, 2021

Знайомлячись з цієї унікальною книжкою, згадуєш, що Різдво — свято з особливою атмосферою надії та дива. Наприклад, в історії чимало зворушливих прикладів, як-от перемир'я під час Другої світової, коли по обидва боки фронту звучала та сама колядка. Цього разу голоси двох авторів переплітаються, щоразу додаючи нових смислів та інтонацій у розмову про найсвітліше свято. Історичні факти, роздуми про народження Бога, традиційні та комерційні символи, Різдво в маскультурі  мозаїка тем, що витворює особливе різдвяне співзвуччя. «Що і звідки ми знаємо про Різдво?», «Різдвяні поштівки», «Тварини на Різдво», «Тварини на Різдво», «Різдво в СРСР», «Різдвяні історії за Сталіна» і навіть «The Beatles» і Різдво» - ось назви далеко не всіх розділів цієї книжки. Також унікальність видання – це складові, що допомагають дорослим знайти правильні слова для обговорення психологічних моментів з дітьми та глибшого розуміння історичного контексту: друкована книжка і детальний бекґраунд за QR-кодом



Сара Груен. Води слонам. –Х.: Фабула, 2020

Мало хто здогадується, що коїться за лаштунками циркового шоу, які пристрасті там вирують і які злидні насправді чекають кожного, хто вирішить поринути у це життя. Саме так, наче у воду шубовснув, потрапляє головний герой цього роману, студент-ветеринар, до світу мандрівного цирку, часів Великої депресії. Парад-але, клоуни, дресировані леви і слони, карлики і силачі, фанфари і крики «браво!», але насправді все виявляється зовсім не таким чарівним і прекрасним, як уявлялося юному Джейкобу спочатку. Звісно, були друзі й вороги, а також та єдина, заради якої можна витерпіти будь-які приниження і піти на подвиг, але вже зараз йому дев’яносто, він у будинку для престарілих, і всі згадують про цирковий потяг. «- Мій батько водив нас до колій подивитися, як вони розвантажуються. Ох, там було на що подивитися. А потім шоу! Запах смаженого арахісу…- І попкорн! - І карамельні яблука, морозиво, лимонад! - І тирса! Вічно в носа залізала! - Я носив воду слонам,- каже містер Мак-Ґінті. У мене падає виделка, я піднімаю очі. Зі стариганя аж виливається самовдоволення, він чекає захоплення від дівчат. - Неправда,- кажу я. Усі змовкають. - Перепрошую? - питає він. - Ти не носив воду слонам. - Та ні, я точно кажу. - Ні, ти кажеш неправду. - Ти натякаєш, що я брехло? - повільно питає Мак-Ґінті. - Якщо ти кажеш, що носив воду слонам, то так. Жіночки витріщаються на мене з роззявленими ротами. У мене серце вистрибує. Не варто було мені це починати, але зупинитися теж не можу…

Тет Федоренко. Експат, або Олені на крижині. – К.: Фенікс, 2021

Перше, що він зробив герой цього роману, коли приїхав в Україну – це сів за телефон і подзвонив мамі, натараторив про величезні парки, мармур у метро та нічні клуби з відверто гарними жінками. Воно й не дивно, якщо зважити, що це історія часів експатського буму початку двотисячних, а головний герой – швед, який працює у Києві топ-менеджером міжнародної компанії. Згодом, щоправда, теревенів з мамою менше, бо столичне життя закрутило нашого експата з такою шаленою швидкістю, що ціни, люди і пригоди у нічному еквіваленті замигтіли, немов у калейдоскопі. Щоправда, непохитною залишилася віра в те, що в Україні найкрасивіші дівчата, хоч професорки для мовної практики, бува, працюють прибиральницями. За сюжетом, який щодалі прискорюється (хоч розлогі бесіди героя про сенс життя здебільшого з дівчатами легкої поведінки тут обов’язкові), коктейль з пригод у нічному Києві міцнішає, градус подій збільшується, тож недалеко й до сексуального злочину. Тим паче, коли та, на яку ти поклад око, тебе не помічає. «Може, Анатоль має рацію і треба розповісти правду Каті? З іншого боку, є можливість втекти і почати все спочатку, десь в іншій країні. Гроші в нього є, освіта є і досвід також. Буде чорна пляма в СV і не буде рекомендацій. Зате ніякої ганьби, тяганини в поліцію, стогонів в корпоративних електронних листах, у яких його боси хедквотеру посипатимуть голову попелом і не віритимуть, що такого монстра викохали у своїй корпорації. Анатоль натякнув, що так Бред сам себе покарає, позбувшись кар’єри, можливості претендувати на сина, друзів, яких-неяких, позбувшись перспектив і сну. «Лагідна» депортація... Дідько!..»


Меґґі Нокс. Обмін на Різдво. – К.: Книголав, 2021

 

У цій книжці – чудовому подарунку на новорічні свята – нам розповідають романтичну, драматичну, веселу і не без пригод історію для всіх, кому вже у холодному листопаді потрібна ця атмосфера свят, що наближаються, щось легке для відпочинку та хорошого настрою. Близнючки Чарлі та Касс Ґудвіни захоплюються кулінарією та кондитерським мистецтвом. Чарлі мешкає в Лос-Анджелесі та знімається в популярному кулінарному шоу «Солодке та Солоне». А Касс керує сімейною пекарнею «Вудберн» у рідному містечку Старлайт Пік. За 12 днів до Різдва, коли у обидвох сестер найгарячіший робочий період в році, одна з них отримує травму та втрачає смак і нюх. Інша сестра вирушає на допомогу і обмінюється місцями зі своєю близнючкою. Ці 12 днів будуть насиченими та перевернуть все їхнє життя з ніг на голову, на них чекають випробування, нові знайомства і навіть почуття. Чим все завершиться? Чи вдасться їм уникнути наслідків через свій обмін та віднайти рецепт святкового настрою?

 

 

Дженнi Колґан. Різдво в «Капкейк-кафе». – К.: Рідна мова, 2021

До дилогії «Капкейк-кафе» входять романи «До зустрічі в "Капкейк-кафе"» і «Різдво в "Капкейк-кафе"», і відгукам відомих авторів про них цілком можна вірити. «Суцільна насолода від початку до кінця»,- зауважує Софі Кінселла. «Неймовірне частування», - додає Джоджо Мойєс. За сюжетом, Іссі Рендал, жвава засновниця пекарні «Капкейк-кафе», знайшла кохання і, здавалося б, тепер усі прикрощі позаду. Наближається Різдво - час чудес, теплих обіймів і гарячих напоїв. Однак її колежанки Перл і Керолайн не надто радіють святам, а коханий Остін раптом їде у відрядження до Нью-Йорка, й Іссі стикається зі справжнім випробуванням — стосунками на відстані… «Цього морозного грудня Іссі використає всі свої запаси мужності, оптимізму й кориці, щоб друзі та рідні якнайкраще зустріли Різдво! Іссі стояла по вуха обмурзана в марципан, аж раптом задзеленчав телефон. Вона знала, хто це, іноді так трапляється, що ти просто знаєш. Деякі дзвінки дзеленчать інакше за решту. Тієї миті вона саме думала про Остіна. «Здатність співчувати – справді неймовірна річ», – думала Іссі. Вона ніколи не повірила б, що колись сидітиме і слухатиме дівчину, котра жалітиметься, як несправедливо, що в Остіна нема до неї, бідолашної, почуттів. – Ти бачила мене, ти знала про мене, – голосила Келлі-Лі, і сльози котилися по її гарненькому кирпатому носику. – Але ти іноземка, тож я вирішила, що тобі байдуже. Розумієш, про що я? –  Ні, –  відказала Іссі. –  Ви ж з Європи! Всім відомо, що у вас там по шість партнерів. –  Це всі так справді думають?!

Джерело: https://uamodna.com/articles/podarunky-na-novyy-rik-indash-5-knyg-yaki-varto-prydbaty/
Категорія новин: Куточок споживача
Опублікував: vagonta | Дата: 22.12.2021

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: книги, книги у подарунок, подарунки, придбати книги, Новий рік
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz