Головна сторінка
 

Пн, 29.04.2024, 03:50

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 
   
На головну » Культура »
На головну » Культура
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 »

(клік - для збільшення фото)
 
  У бібліотечній світлиці Баштанської центральної районної бібліотеки продовжує роботу виставка вишивки «Вишиваний світ Людмили Загинайко».
  13 жовтня відбулася зустріч працівників та користувачів книгозбірні з автором неповторних вишитих шедеврів.
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 15.10.2015

Запрошуємо відвідати виставку вишивки «Вишиваний світ Людмили Загинайко»     Запрошуємо відвідати виставку вишивки «Вишиваний світ Людмили Загинайко»»     Запрошуємо відвідати виставку вишивки «Вишиваний світ Людмили Загинайко»     Запрошуємо відвідати виставку вишивки «Вишиваний світ Людмили Загинайко» Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
 20 вересня, з нагоди святкування Дня бібліотекаря Баштанською районною організацією БПП "Солідарність" для центральної районної бібліотеки подаровано колекційні книги.
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: БПП_Солідарність_Баштанка, 01.10.2015

Привітали працівників бібліотек з професійним святом     Привітали працівників бібліотек з професійним святом»     Привітали працівників бібліотек з професійним святом     Привітали працівників бібліотек з професійним святом

 
  В районній газеті "Голос Баштанщини" від 22 серпня 2015 року №71 друкувалася стаття про презентацію в районному  краєзнавчому  музеї виставки  робіт  декоративноужиткового  мистецтва  родини  Вербів,  котрі  своїми  руками  роблять  красу. Їх  роботи  дуже  оригінальні та виконані у різних стилях. Тому  виставка  має  яскраве та різноманітне забарвлення. І  кожний  відвідувач  зможе знайти тут щось своє.
  Баштанка ТБ пропонує переглянути відео робіт родини Вербів:
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 12.09.2015

   Баштанка ТБ: Виставка декоративно-ужиткового мистецтва родини Вербів     Баштанка ТБ: Виставка декоративно-ужиткового мистецтва родини Вербів»     Баштанка ТБ: Виставка декоративно-ужиткового мистецтва родини Вербів    

 

 
  Небагато часу пройшло відтоді, як «бібліотечна маршрутка» здійснила свій перший виїзд. Тоді вона відвідала село Мар’янівку. І ось – вона знову в дорозі. Цього разу її шлях проліг до Новогеоргіївки – невеликого населеного пункту, що пахне степом і луками, і де живуть привітні і працьовиті люди. Мета чергового візиту «Бібліомаршрутки» та ж сама: долучити мешканців села до книги та читання: налагодити нестаціонарне обслуговування малонаселеного села - відкрити пункт видачі літератури. ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 10.06.2015

Новий рейс «Бібліомаршрутки» Баштанської центральної районної бібліотеки     Новий рейс «Бібліомаршрутки» Баштанської центральної районної бібліотеки»     Новий рейс «Бібліомаршрутки» Баштанської центральної районної бібліотеки     Новий рейс «Бібліомаршрутки» Баштанської центральної районної бібліотеки Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  15 років тому, на сайті української поезії створено сторінку віршів нашого земляка, жителя села Андріївка Василя Володимировича Шведова. На Інтернет сторінці лише 10 віршів. З тих пір сторінка не поновлювалася, адже Василь Володимирович не має можливості відвідувати власну сторінку віршів. Проте він продовжував віршувати. Ділився власною поезією на засіданнях культурно-мистецького клубу «Роксолана» і отримував схвальні відгуки від поціновувачів поетичного слова. За 15 років у поета з Андріївки назбиралося багато творів, які Василь Шведов включив до власної першої поетичної збірки «Легенди днів давно минулих...». ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 01.06.2015

Презентація збірки віршів      Презентація збірки віршів      Презентація збірки віршів      Презентація збірки віршів

 

  Літературно-музичний творчий вечір Степана Твердого (Боголюка) проведено 25 квітня в Будинку культури села Новоєгорівка (Добренська сільська рада).
  Пропонуємо добірку відео та фото даної події. ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 03.05.2015

Відеозвіт: Творчий вечір Степана Твердого у Новоєгорівці     Відеозвіт: Творчий вечір Степана Твердого у Новоєгорівці»     Відеозвіт: Творчий вечір Степана Твердого у Новоєгорівці     Відеозвіт: Творчий вечір Степана Твердого у Новоєгорівці Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  29 квітня у Баштанській центральній районній бібліотеці пройшла краєзнавчо-патріотична година «Герої Радянського Союзу – наші земляки» із серії «Видатні постаті Баштанщини», присвячена 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-й річниці завершення Другої світової війни. До бібліотеки завітали учні 10-А класу Баштанської ЗОШ №1 з вчителем Н. А. Шваб та учні 9-Б класу Баштанської ЗОШ №2 ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 30.04.2015

   Краєзнавчо-патріотична година «Герої Радянського Союзу – наші земляки»     Краєзнавчо-патріотична година «Герої Радянського Союзу – наші земляки»»     Краєзнавчо-патріотична година «Герої Радянського Союзу – наші земляки»    

 

 
  У неділю, 26 квітня о 21.00, на телеканалі 1+1 наш земляк, баштанчанин Вадим Чернов з команди Святослава Вакарчука  переміг у батлі  на сцені "Голосу країни".
  Вітаємо Вадима з перемогою, бажаємо подальших успіхів на "Голосі країни" а читачам сайту "Баштанка та Баштанський район" пропонуємо переглянути 2 відеоролики - про батл та курйозні випадки.
... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 27.04.2015

Фото та відео батлу баштанчанина Вадима Чернова та Дарини Степанюк на сцені      Фото та відео батлу баштанчанина Вадима Чернова та Дарини Степанюк на сцені      Фото та відео батлу баштанчанина Вадима Чернова та Дарини Степанюк на сцені      Фото та відео батлу баштанчанина Вадима Чернова та Дарини Степанюк на сцені Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

  2 квітня у Баштанській центральній районній бібліотеці для бібліотечних працівників району проведено тренінг на тему «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування». Ініціатива «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування» є частиною Національного плану дій у рамках «Партнерства «Відкритий уряд», ... Читати далі »

Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 04.04.2015

   Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування     Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування»         

 

  27 березня члени літературно-мистецького клубу «Роксолана», що працює в центральній районній бібліотеці зібралися на чергове засідання. Ця зустріч була присвячена 85-річчю від Дня народження Ліни Василівни Костенко - геніальної української поетеси, видатного майстра слова, лауреата Державної премії ім. Тараса Шевченка. ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 30.03.2015

Ліна Костенко:життя у слові     Ліна Костенко:життя у слові»     Ліна Костенко:життя у слові     Ліна Костенко:життя у слові

 

  25 березня у центральній районній бібліотеці відбулося відкриття тижня юнацького читання під гаслом «Книгою призначена зустріч». Розпочався тиждень проведенням розважально-пізнавальної каруселі «Через книгу у великий світ», на яку були запрошені учні Баштанського професійного ліцею разом з бібліотекарем Н.І.Андреєвою. ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 27.03.2015

   Тиждень юнацького читання «Книгою призначена зустріч»     Тиждень юнацького читання «Книгою призначена зустріч»»         

 

22 березня в місті Миколаєві відбувся ІІ обласний театралізований огляд-конкурс вокальних, фольклорних колективів та хорових груп «Материнська пісня», на якому народний хор районного Будинку культури представляв Баштанський район. ... Читати далі »
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 27.03.2015

   Баштанський народний хор відкрив ІІ обласний огляд-конкурс вокальних, фольклорних колективів та хорових груп «Материнська пісня»     Баштанський народний хор відкрив ІІ обласний огляд-конкурс вокальних, фольклорних колективів та хорових груп «Материнська пісня»»         

 
Минають дні, ідуть роки.
Життя листки перегортає.
А біль Афгану – навіки,
В душі чомусь не замовкає.

 
  Афганістан… Уже 26 років у нашій свідомості відклалося це слово не як географічна назва далекої мусульманської країни, а як синонім людського лиха. 26 років минуло відтоді, як вивели з Афганістану радянські війська, але рани цієї війни кровоточать і досі. Не можуть матері забути загиблих та покалічених синів, а дружини та діти – своїх чоловіків і батьків.
Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 11.02.2015

   Афганістан: обпалені війною     Афганістан: обпалені війною»     Афганістан: обпалені війною    

 
  Сьогодні користувач сайту пані Світлана Москаленко надіслала для публікації на сайті та соціальних мережах власну роботу "Любов до рідного краю" та запросила усіх сказати кілька слів про роботу. ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Культура
Опублікував: vagonta, 02.02.2015

   Творчість наших земляків:      Творчість наших земляків:          

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [168]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz