Головна сторінка
 

Вт, 07.05.2024, 10:07

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 4
Незареєстровані: 4
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » Світ: суспільство »
На головну » Світ: суспільство
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 23 24 »
Стільки глав держав, урядовців та силовиків ще не з'їжджалися ніколи. Головне на порядку денному - ситуація в Україні і як на неї реагувати. Тут будуть і Барак Обама і Петро Порошенко, відбудеться засідання комісії «Україна-НАТО». В альянсі вже пообіцяли: нададуть Києву не тільки моральну, а й конкретну допомогу. Хоча пряме військове втручання - виключили. Щодо членства нашої держави в блоці, генсекретар НАТО запевнив: Україна матиме таку можливість, якщо відповідатиме критеріям альянсу. Втім, спершу потрібно провести вибори, відмовитися від позаблокового статусу та спільно розробити план подальших дій. 
  А тим часом Міністр юстиції Павло Петренко вважає, що Україна може отримати статус союзника вже цього року. Про це він заявив під час урочистого заходу з нагоди Дня нотаріату у Києві. Такий статус дозволить Україні ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
  Я на этой неделе дежурный по написанию комментариев, но что писать не знаю. Честно. Написать про то, что Россия ввела регулярные войска в Украину и там, по подсчётам Комитета солдатских матерей, воюет до 15 тыс. военнослужащих? Бесполезно, потому что Владимир Путин не признаёт, что ввели войска. Их там нет, этих войск. И все, кто говорят, что войска есть, те лгут. Потом Путин скажет, что войска были, и ему это сойдёт. Но об этом не стоит писать, это очевидность, такое уже было. Написать, что рейтинг Путина упал? Так он упал «аж» на три процента. И сейчас, по опросам «Левада-центра» у президента «всего» 84%, а не 87. Думаю, что если он войска даже в Вашингтон введёт, то потеряет ну, процентов 10. То есть, россиян введение 15-ти тысяч солдат на Украину вполне устраивает. ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 01.09.2014

 

  В последний день уходящего лета, сегодня, 31 августа, николаевцы вышли на главную площадь города, чтобы зажечь свечи в память о погибших на Донбассе, отдав дань памяти не дожившим до этой осени.
  Как рассказали организаторы акции, они ничего не придумали сами - такую инициативу высказали осуждающие политику Путина москвичи, которые собирались выйти сегодня, 31 августа, почтить память погибших в Донецкой и Луганской областях, а также киевляне. Неизвестно, удалась ли акция москвичам, а николаевцы, прочитав анонс-приглашение в социальных сетях и в Интернет-изданиях, пришли со своими свечами на площадь Ленина, чтобы «зажечь» большой герб страны.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 01.09.2014

«Як би ж мені, синку, не жаль»: в Николаеве почтили память погибших на Донбассе     «Як би ж мені, синку, не жаль»: в Николаеве почтили память погибших на Донбассе»     «Як би ж мені, синку, не жаль»: в Николаеве почтили память погибших на Донбассе     «Як би ж мені, синку, не жаль»: в Николаеве почтили память погибших на Донбассе Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
  Казахстан має право відмовитися від Євразійського економічного союзу, якщо його інтереси порушуватимуться. Про це президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв заявив в інтерв'ю телеканалу «Хабар», пише Українська правда з посиланням на Tengri News.

  «Якщо правила, встановлені в договорі, не виконуються, Казахстан має право відмовитися від Євразійського економічного союзу. Я вже говорив це раніше, і я кажу це знову», - зазначив він.

  За його словами, Казахстан не буде в складі організацій, які становлять загрозу його незалежності.

  «Наша незалежність - це наш найдорожчий скарб, за який боролися наші діди», - відзначив президент Казахстану.

  «По-перше, ми ніколи не здамо нашу незалежність і, по-друге, ми зробимо все можливе, щоб захистити її», -
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 31.08.2014

 
Лето подходит к концу, а значит, есть повод оглянуться и посмотреть, как все прошло. Кому-то было слишком жарко, кто-то опять ничего не успел, а вот для любителей спорта это были интересные и насыщенные три месяца. MHealth.ru вспоминает, благодаря чему лето-2014 останется в спортивной истории.
 
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 30.08.2014

 


Ось такі місця для курців потрібно запроваджувати.
Точно ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 29.08.2014

 
  Комітет солдатських матерів в Ставропольському краї склав список із чотирьохсот поранених і вбитих російських солдат Про це повідомила його голова Людмила Богатенкова, повідомляє "Дождь".
  "У мене список із близько чотирьохсот людей. Там і поранені, і загиблі", - розповіла вона. Список був складений з різних джерел у збройних силах, розкривати які Комітет не може. Йдеться про декілька мотострілкових бригадах: 19 окрему мотострілкову Воронезько-Шумленську (Владикавказ, Північна Осетія), 17 окрему гвардійську мотострілецьку бригаду з міста Шалі (Чечня), 8 окрему гвардійську мотострілкову бригаду в місті Шатой (Чечня).   За словами Богатенкової, крім вже згаданих в списку є військовослужбовці і з інших частин російської армії.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 27.08.2014

 
  Російські академіки обіцяють підготувати видання "Історія Новоросії" до березня 2015 року.

Про це заявив директор Інституту російської історії РАН Юрій Пєтров на зустрічі спікера Держдуми Сєрґєя Наришкіна з істориками Російської академії наук, повідомляє ІТАР-ТАСС.

"У нас уже склався творчий колектив, ми готові приступити до роботи і підготувати авторський варіант тексту приблизно до березня, - сказав Пєтров. - Обсяг - 60 друкованих аркушів [більше тисячі сторінок]".

Майбутню книгу включили у план пріоритетних проектів Російського історичного товариства.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 27.08.2014

 
  Представники ООН шоковані кадрами з параду захоплених українських солдатів, що відбувся 24 серпня на вулицях Донецька, сказав представник генсека ООН Стефан Дюжаррик.
  "Я думаю, що це шокуючі кадри. Гідність людей потрібно поважати", - зазначив він на прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна. При цьому Дюжаррик вважає, що затримання російських військовослужбовців в Україні підкреслює складність і неоднозначність ситуації на сході цієї країни.
  "Ми бачили повідомлення в ЗМІ. Інцидент підкреслює заплутаність нинішньої ситуації на сході України і її неоднозначність", - сказав він. За словами Дюжаррика, генсек ООН Пан Гі Мун вітає початок переговорів в Мінську в форматі Митного союзу-ЄС-Україна.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 27.08.2014

 
  Таке обмеження може стати ще одним фінансовим ударом проти Кремля через його агресію проти України.

Російські рублі невдовзі можуть перестати бути конвертованою валютою, адже їх пропонують виключити з міжнародного фінансового обігу. Такий крок має стати черговими санкціями проти Москви через її агресію проти України. Із такою пропозицією учора виступив заступник голови Європарламенту Ришард Чарнецький, передають "РИА Новости".

За словами цього польського політика, щодо Росії слід заздалегідь підготувати профілактичні санкції.

"Російський рубль повинен перестати бути конвертованою валютою, рубль потрібно виключити
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 21.08.2014

 
 
Скільки втрачатиме Росія при падінні цін на нафту

Вчора ціни на нафту марки Urals (російська марка експортної нафти) торгувалася біля позначки $98 за барель, нафта марки Brent (нафта, яка видобувається в Північному морі) впала нижче $102 за барель. За останні 12 місяців Urals втратила 11,3%, з початку року - 8,2%.

Падіння цін до таких показників знову викликали чергову бурю дискусій щодо того, яка повинна бути ціна на нафту, щоб економіка Росії
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 20.08.2014

   Коли Росія втопиться у власній нафті (ІНФОГРАФІКА)     Коли Росія втопиться у власній нафті (ІНФОГРАФІКА)»         

 
Відомий російський актор Олексій Серебряков оформив канадське громадянство.В Росію він буде приїжджати лише на зйомки, по робочій візі, пише Zahid.net.

Зірка показаного в Каннах "Левіафана" відомий глядачам також за численними серіалами, таких як "Штрафбат" та інші, заявив, що не хоче більше чекати, коли народ порозумнішає.

"Часто в Росії кажуть про те, що посмішки в західних країнах штучні. Але мені вже краще штучні усмішки, ніж щира злість", - говорить актор.

Олексій Серебряков пояснює, чому в Росії, як і раніше - авторитаризм:
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 30.07.2014

 
Сумним спогадом ХХ століття назавжди залишиться брехня, дурість, лицемірство і мовчання інтелектуальної еліти – людей науки, культури і медіа щодо прогресуючих успіхів тоталітарних режимів – нацистського і сталінського

Примружування очей на анексію Австрії, Чехословаччини, а також балтійських країн у той час, є соромом Європи.

Ніхто так красиво не говорив про мир і право народу, як Гітлер і Сталін. Ніхто не спричинив стільки злочинів, як ці диктатори.

Сьогодні Європа мовчить про агресивну, імперіалістичну політику президента російської Федерації Володимира Путіна. Захід толерує авантюрну політику, яка явно загрожує суверенності інших держав: Молдови, Латвії, Грузії, і, передусім, України.

Європейський союз поводиться так, начебто він є нейтральною Швейцарією сьогоднішнього світу –
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 26.07.2014

 

 
Син забороненого нині у Латвії співака Олега Газманова, Родіон Газманов висловився на підтримку Івана Дорна

У своєму Live Journal Родіон назвав Дорна гарним музикантом та запропонував краще заборонити депутата Віталія Мілонова.

"Народ! Прийміть заспокійливе і подихайте свіжим повітрям. Не уподібнюйтеся недалеким людям, що прагнуть політизувати музичний конкурс. Хороший музикант і чудовий виконавець, з деякою тягою до епатажу (який у нього цілком собі виходить). Ось все, що стосується музики в його виступі", - написав Газманов-молодший про Дорна.

Як відомо, батька Родіона - Олега Газманова
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 25.07.2014

 
Солдат строкової служби Збройних сил Росії Андрій Балабанов засвідчив, що російська сторона направляє в Україну кадрових військових фахівців, озброєння та броньовану військову техніку.

"Я прийняв рішення не брати участь у братовбивчій війні і перейшов на бік України. Це мій протест проти політики керівництва Росії", – пояснив Балабанов.

Відео: ... Читати далі »

Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 25.07.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [173]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [625]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz