Головна сторінка
 

Вт, 07.05.2024, 18:54

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 
   
На головну » Світ: суспільство »
На головну » Світ: суспільство
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 23 24 »
.  Президент России Владимир Путин предоставил российское гражданство бывшему Президенту Украины Виктору Януковичу и экс-премьер-министру Николаю Азарову. Об этом сообщил советник министра внутренних дел Украины Антон Геращенко в своей "Фейсбуке".

   "Семьям Януковича, Пшонок, Азаровых удалось договориться с Путиным о предоставлении российского гражданства, и они могут пока чувствовать себя сухо и комфортно. ...По информации из оперативных источников я узнал, что гражданство предателям Украины было предоставлено отдельным секретным указом Президента России Путина в качестве награды за верную службу по развалу национальной безопасности, обороны, системы правопорядка и экономики. Иуде фарисеи за предательство Христа дали 30 серебряников.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.10.2014

 

В Оренбургской области России задним числом уволили шестерых военных, которые погибли 17 сентября, когда их автомобильная колонна попала под артобстрел под Дебальцево.

Об этом у себя в блоге сообщила правозащитник, основатель группы «Груз-200» Елена Васильева.


По ее данным, все погибшие были из сводной группы 21 отдельной мотострелковой бригады в/ч 12128, которая базируется в поселке Тоцкое 4 в Оренбургской области.

В этот день были убиты больше 20 человек, однако ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 26.09.2014

 

В воскресенье 21 сентября в Международный день мира российская оппозиция и демократически настроенные граждане вышли в Москве и ряде других городов России на очередную акцию, посвященную украинскому кризису.

"Марши мира" организаторы запланировали во многих российских городах. Но все же самым масштабным обещал быть "Марш мира" в Москве. Заявленное число участников составляло 50 тысяч человек. Митингующие намерены были выразить свое несогласие с украинскими событиями и политикой российских властей.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 22.09.2014

   Московский      Московский      Московский     

 
газ, Баку, газовий коридор«Південний газовий коридор» постачатиме газ транзитом через Грузію до Туреччини і далі в Європу

Новий газопровід працюватиме паралельно з уже існуючим газопроводом "Баку-Тбілісі-Ерзурум". У грузинському Гардабані труба буде приєднана до насосної станції, а потім газовий потік буде направлений до Туреччини по вже існуючій інфраструктурі, повідомляє УНІАН з посиланням на «ВВС Русская служба».

У квітні 2015 для відправки газу з Туреччини європейським споживачам буде розпочато будівництво Транс-Анатолійського газопроводу (TANAP), який дозволить доставити газ до Болгарії. Для подальшого його транспортування - через Грецію і Албанію в Італію - буде додатково споруджена Транс-Адріатична гілка (TAP).
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 21.09.2014

 

 
  Депутат Псковських обласних зборів депутатів Лев Шлосберг направив заступнику генерального прокурора РФ, головному військовому прокурору С.М. Фридинському список з 12 російських військовослужбовців, які загинули в липні-вересні 2014 року при виконанні обов'язків військової служби за межами місць постійної дислокації. Своє звернення депутат оприлюднив у блозі в Livejournal.
  На думку Шлосберга, загибель російських військовослужбовців могла статися внаслідок порушення Конституції Російської Федерації, законів Російської Федерації
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 17.09.2014

   Російський депутат оприлюднив список загиблих в Україні десантників     Російський депутат оприлюднив список загиблих в Україні десантників»     Російський депутат оприлюднив список загиблих в Україні десантників    

 

Відеосервіс YouTube заблокував сторінку російського телеканалу LifeNews через скарги на порушення авторських прав.

"Аккаунт користувача lifenewsru був видалений внаслідок подання третіми сторонами численних скарг у зв’язку з тим, що розміщені користувачем матеріали порушували авторські права", – йдеться у повідомленні на сторінці російського каналу.

Зараз на сторінці немає жодного відео.  ... Читати далі »

Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 16.09.2014

 

 
"Із самого початку конфронтації Кремль виступав за постійне припинення вогню, однак не з гуманітарних міркувнь, а через своє намагання створити зону замороженого конфлікту в Україні. Політичні настрої у Києві спонукали Петра Порошенко діяти рішуче, поки українська армія утримувала ініціативу. Однак вторгнення російських військ із важким озброєнням наприкінці серпня дало зрозуміти, що Путін не дозволить Києву здобути військову перемогу. Не маючи прямої допомоги від НАТО, Порошенко був змушений піти на компроміс", - пише британське видання. ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 15.09.2014

 

 

У Росії рупором Кремля стали не лише ЗМІ, а й режисери, письменники та музиканти

Нині популярними стали фрази «Я телебачення не дивлюсь взагалі», ... Читати далі »

Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 11.09.2014

 
  В січні-березні цього року росіяни - фізичні особи - майже в півтора рази збільшили активність щодо виведення грошей з Росії. Загальний обсяг переказів громадян до країн далекого зарубіжжя в I кварталі 2014 зріс порівняно з аналогічним періодом минулого року на 40% - до $ 13,1 млрд
  У II кварталі тренд зберігся, але пом'якшав: громадяни перевели в далеке зарубіжжя $ 10 млрд (+16 %). Особливою популярністю користувалося швейцарський напрямок. Такі дані - відразу за I і за II квартали з розбивкою по країнах - на цьому тижні підготував Центробанк Росії, пише сьогодні газета «Известия». 
  Експерти кажуть, що підбудовувалися під політико-фінансову кон'юнктуру в основному заможні клієнти. 
  Найбільшим в абсолютному вираженні був стрибок переказів до Швейцарії - в I кварталі 2014 сюди було перераховано $ 3,3 млрд проти $ 1 млрд в січні-березні 2013-го.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 10.09.2014

 
    
 
Відеосюжет про 3 тисячі свічок пам'яті у Москві за жертвами в Україні, запланований марш Миру проти політики Путіна та агресії Росії в Україні, нова пісня А. Макаревича "Моя країна з'їхала з глузду".
Відео: ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 08.09.2014

 

 
Соціальна мережа "ВКонтакте" включена до реєстру Роскомнадзору в рамках виконання скандального "закону про блогерів", який було прийнято в Росії 1-го серпня
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

 

 
Один из вариантов школьного дневника вызвал возмущение екатеринбургских родителей. В "шапке" над разлинованной частью размещена информация о различных людях, чьи имена вошли в историю. Однако появление в этом ряду изображения и биографии Адольфа Гитлера восприняли неоднозначно. ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 04.09.2014

   Гитлер для школьников: горожане возмутились тем, что на страницах дневников напечатали изображения главы Третьего рейха     Гитлер для школьников: горожане возмутились тем, что на страницах дневников напечатали изображения главы Третьего рейха»         

 
 

  Верховна Рада України прийняла за основу проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення проведення мобілізації та гарантій громадянам, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації Законопроектом пропонується встановити додаткові гарантії щодо соціального захисту призваних під час мобілізації військовослужбовців, збереження їхніх робочих місць і заробітної плати, запобігання погіршенню рівня достатку військовослужбовців та їхніх родин.
  Проектом, зокрема, передбачається зобов'язати банки та інші фінансові установи призупинити нарахування відсотків та пені ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
  Бойовики радикального угрупування "Ісламська держава" пригрозили почати похід на Кавказ і Чечню. Про це у вівторок повідомляє міжарабський телеканал Al-Arabiya.
  В Інтернеті було опубліковано відео, на якому один з бойовиків говорить, що угруповання має намір "звільнити" Чечню і Кавказ "з дозволу Аллаха". Запис супроводжується російськими субтитрами.
  Бойовики також пригрозили президенту Сирії Башару Асаду почати війну з урядовими військами в повітрі. Бойовики-суніти вже понад два місяці тероризують Ірак та захоплюють нові території. Окрім того, вони захопили частину Сирії.
  Жертвами нападів ісламістів
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [173]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [626]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz