Головна сторінка
 

Сб, 27.04.2024, 01:18

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 
   
На головну » Світ: суспільство »
На головну » Світ: суспільство
« 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 »


Постійний представник Сполучених Штатів Америки у Раді безпеки ООН Саманта Пауер навела приклади дволикості заяв російських політиків

Росія сприяє поглибленню гуманітарної кризи, заявила вона на засіданні Ради безпеки ООН, передає Еспресо.TV. 

"Неодноразово президент Путін однією рукою простягав "оливкову гілку", а іншою відправляв ракети "Градів" і танки. Нинішня ситуація небезпечна, тому що російські дії безпосередньо сприяють гуманітарній кризі. З кожним днем, що минає, у великій кількості вбивають цивільних осіб", - ... Читати далі »

Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 22.01.2015

 
Росія стала п'ятою у списку країн з високою ймовірністю дефолту, обігнавши ряд країн зі спекулятивним рейтингом, зокрема Ліван, Єгипет, Португалію.

Прибутковість держоблігацій Росії є однією з найвищих серед цінних паперів країн, що розвиваються, і становить для номінованих у доларах бондів з терміном погашення у вересні 2023 близько 7%. Прибутковість аналогічних держоблігацій Лівану становить 5,9%, і це при тому, що кредитний рейтинг Лівану від S & P знаходиться на шість сходинок нижче російського рейтингу BBB-, передає РБК з посиланням на Bloomberg.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 11.01.2015

 

Падіння світових цін на нафту може позитивно відбитися на економіках більшості країн, що розвиваються, - вважають експерти Світового банку.
 

Звісно, позитивний ефект стосуватиметься країн, які імпортують енергоносії. Серед них Світовий банк називає Бразилію, Індію, Індонезію, ПАР та Туреччину. ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 09.01.2015

 

В Литве в рамках гражданской кампании по борьбе с кремлевской пропагандой в супермаркетах начали маркировать товары, которые рекламируются на российских каналах.Об этом сообщает Delfi.lt.

Акция называется «Не покупай кремлевскую пропаганду». Товары производителей, которые не отказались размещать свою рекламу на российских каналах, теперь «украшают» наклейки с изображением колорадского жука.

Организаторы акции считают, что гражданам
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 06.01.2015

   В Литве супермаркеты маркируют «колорадским жуком» товары, рекламируемые на каналах РФ     В Литве супермаркеты маркируют «колорадским жуком» товары, рекламируемые на каналах РФ»         

 

Цена на нефть марки Brent опустилась ниже отметки в 54 долларов за баррель, передает информагентство РБК-Украина.

Так, по состоянию на 16:39 по киевскому времени цена Brent установилась на отметке 53,91 доллар за баррель. К 16:44 ее цена немного поднялась - до 53,95 доллара.

 

Венесуэла пытается поднять мировые цены на нефть. ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 05.01.2015

 

 
  Близько половини країн-членів Європейського союзу підтримують ідею створення російськомовного телеканалу на противагу засиллю російської пропаганди. Про це повідомив міністр іноземних справ Латвії Едгарс Рінкевічс в інтерв'ю BuzzFeed News.
  Як повідомив міністр, новостворений європейський канал буде подавати факти дуже виважено і ні в якому разі не стане ще одним інструментом для пропаганди. Крім того, це буде не цілком новинний ресурс, розважальні передачі також плануються.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.01.2015

 

 
Користувач соцмережі YouTube виклав в Інтернет ролик, в якому демонструє, що програма "Вести Недели" скорировала початок американського фільму "Робокоп".

"Вирішив зробити відео з порівняльним аналізом. Відразу обмовлюся, що я трохи (буквально на частки секунд) підредагував відео з участю Семюела Л. Джексона. Але в принципі, можна було навіть не чіпати", - пише Aslan Tukhuzhev.

Відео:
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 01.01.2015

 
 
  В ноябре общая капитализация российского рынка акций упала ниже капитализации Apple — $ 498 млрд против $ 661 млрд.

  В ноябре общая капитализация российского рынка акций упала ниже капитализации Apple — $ 498 млрд против $ 661 млрд. ... Читати далі »

Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 30.12.2014

 
  Российский премьер отреагировал на решение президента Украины Петра Порошенко направить в Верховную раду законопроект об отказе от внеблокового статуса страны.

Премьер-министр России Дмитрий Медведев назвал Украину "потенциальным военным противником". Назвав "по сути заявкой на вступление в НАТО" то, что президент Украины направил в Верховную раду законопроект об отказе от внеблокового статуса страны, глава российского правительства написал в ночь на вторник, 23 декабря, на своей странице в Facebook, что тем самым Петр Порошенко превратил Украину "в потенциального военного противника России".
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 24.12.2014

   Медведев назвал Украину потенциальным военным противником России     Медведев назвал Украину потенциальным военным противником России»         

 

Під час прес-конференції російського президента український журналіст Роман Цимбалюк у кофті з написом "Укроп" поставив кілька запитань Путіну. Ставлення дівчини, що тримала мікрофон журналістам, відобразилось на її обличчі.

Задати питання Цимбалюку запропонував сам Путін. Український журналіст поцікавився у президента Росії, коли він звільнить українських політв'язнів - льотчицю Надію Савченко, режисера Олега Сенцова і ще близько трьох десятків українців. Також він запитав, скільки російських військових і зброї відправили
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 19.12.2014

   Як перекосило дівчину з мікрофоном від питання українського журналіста до Путіна     Як перекосило дівчину з мікрофоном від питання українського журналіста до Путіна»         

 
Ціна на нафту

  Цена барреля североморской нефти Brent впервые с сентября 2009 г. опустилась ниже 65 долл. за баррель. Об этом сообщает РБК.

  В ходе сегодняшних торгов на бирже ICE Futures стоимость фьючерсов Brent с поставкой в январе 2015 г. опускалась до 64,69 долл. за баррель, что более чем на 3,2% ниже уровня закрытия вчерашних торгов и является самым низким показателем с 29 сентября 2009 г.
 
  По состоянию на 17:30 по Киеву стоимость январского фьючерса Brent составляла 64,86 долл. за баррель, что на 2,97% ниже уровня закрытия предыдущих торгов. Одновременно стоимость январских фьючерсов нефти марки WTI упала сегодня более чем на 2%, опустившись до 61,58 долл. за баррель.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 10.12.2014

 

  Слайд-шоу "Ностальгія" присвячується тим, хто сумує за минулим. Проте не треба забувати, що в ті часи не усе було так добре, як сьогодні багато хто полюбляє згадувати.
  З минулого беріть найкраще, не забувайте про 1933-й, 1937-й, 1946-й, 1986-й та інші дати, працюйте сьогодні якомога більше, щоб наступне покоління сказало "Дякую".

Відео: ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 10.12.2014

   Ностальгія...     Ностальгія...»     Ностальгія...    

 
   Председатель Комитета по международным делам Государственной Думы Алексей Пушков подверг резкой критике планы нового Министерства информационной политики Украины запустить спутниковое вещание в Крыму и на Донбассе. Об этом сообщает ТАСС.
  Ранее сообщалось о том, что Министерство информационной политики Украины работает над запуском спутникового вещания в оккупированном Крыму и РФ для того, чтобы дать отпор мощной российской пропаганде о событиях в Украине. 
  «Киев хочет через спутниковое ТВ
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 08.12.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz