Головна сторінка
 

Сб, 04.05.2024, 00:12

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 
   
На головну » Спорт »
На головну » Спорт
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 13 14 »

Четвертым финалистом 1-й лиги

стала Баштанская "Славия"

  После тщательного рассмотрения Апелляционный комитет Федерации футбола Николаевской области отклонил протест команды «Скиф-Центр» на результат матча с баштанской «Славией». Таким образом, турнирная таблица первой лиги «Юг» изменений не претерпела. В финальный турнир четырех лучших команд первой лиги вышли «УкрНива» (Березанка) и «Славия» (Баштанка), все матчи будут проведены на новом стадионе ... Читати далі »

Розділ: Спорт
Опублікував: gaydash, 25.10.2013

 
 
 12 жовтня на  центральному  стадіоні  «Колос»  відбувся регіональний дитячий турнір з футболу на кубок пам’яті С. Т. Кравченка.



  У турнірі взяли участь 8 команд (молодша та середня вікові групи) з м. Баштанка, Снігурівка, м. Херсон та м. Миколаїв.
  На спортивне свято завітали почесні гості – начальник методичного кабінету відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації І. В. Мухіна, тренер Баштанської ДЮСШ О. В. Листопад,  внук С. Т. Кравченка Є. В. Горбенко, працівники, тренери, футбольні функціонери команд.
  У вітальних виступах тренер Олександр Володимирович Листопад та Ірина Вікторівна Мухіна  побажали юним спортсменам перемоги, знайти нових друзів. Звертаючись до вболівальників та батьків дітей, які прийшли підтримати команди ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 12.10.2013

Турнір з футболу на кубок пам’яті С. Т. Кравченка (+ фото та відео)     Турнір з футболу на кубок пам’яті С. Т. Кравченка (+ фото та відео)»     Турнір з футболу на кубок пам’яті С. Т. Кравченка (+ фото та відео)     Турнір з футболу на кубок пам’яті С. Т. Кравченка (+ фото та відео) Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  12  вересня  на  центральному  стадіоні  «Колос»  відбулося  відкриття районних змагань з футболу «Шкіряний м'яч».
  24 учнівські команди зі шкіл усього  району  з’їхалися,  щоб  поборотися за головний приз – шкіряний м’яч. У турнірі взяли участь діти чотирьох вікових груп: 2000-2003 років народження.  Захоплені  азартом  до улюбленої гри, юні спортсмени використовували всі свої вміння та навички, щоб перемогти  суперника.  Футбольні  баталії будуть тривати
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 13.09.2013

 
Відеофрагмент зустрічі між командами з м. Баштанка "Славія" та "Новопетрівка" (с. Новопетрівка Снігурівського району).



Увага! Після завершення футбольної гри - невеличке слайд-шоу. ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 26.08.2013

 


23 серпня відбулася відкрита першість ДЮСШ з веслування на байдарках та каное серед юнаків команд міст Миколаєва, Херсона, Баштанки, Нової Каховки та села Щербані, приурочена 22 річниці Дня Незалежності України та пам'яті заслуженого працівника сільського господарства Івана Олексійовича Семиліта, який зробив величезний внесок для процвітання Баштанки і такого виду спорту як веслування на байдарках та каное.
 
В цей день на Баштанській веслувальній базі для привітання юних спортсменів зібралися почесні гості
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 24.08.2013

   Відкрита першість ДЮСШ з веслування на байдарках та каное     Відкрита першість ДЮСШ з веслування на байдарках та каное»         

 


  23 серпня на стадіоні "Колос" м. Баштанка відбувся дитячий турнір з футболу, учасниками якого стали команди з міст Миколаєва, Нового Бугу та Баштанки, приурочений 22 річниці Дня Незалежності України.
  На відкритті змагань були присутні перший заступник голови РДА Сергій Шевченко та заступник голови районної ради Валентина Єланцева, які привітали спортсменів зі святом та  звернули увагу на те, що в Баштанці проведення подібних змагань
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 24.08.2013

   Футбол – це більше, ніж гра!     Футбол – це більше, ніж гра!»         

 
              
  Спортивна слава Баштанського краю відома не лише на Миколаївщині, а й за межами України. Гартують нові покоління спортсменів талановиті тренери і викладачі, невтомні ентузіасти, ті, хто власним прикладом незгасної любові до спорту запалює серця своїх вихованців і веде їх до нових спортивних перемог. Особливо пишається Баштанщина футбольними досягненнями, що золотими літерами вписані до скарбниці радянського та українського футболу. Чимало славних імен баштанців прославили наш рідний край своїми футбольними перемогами. Серед них – ім’я однієї з найвеличніших постатей радянського футболу, талановитого тренера, непересічної особистості - Євгена Кучеревського.

              
  Вже другий рік поспіль ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського     Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського»     Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського     Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  22 червня відбулось відкриття спортивного майданчика та футбольного турніру для дітей 2006-2007 р.н. на призи майстра спорту СРСР з греко-римської боротьби Володимира Кінзерського. У турнірі взяли участь 5 команд: ФК «Діонісій» (с. Воскресенськ), по 2 команди від Баштанської ДЮСШ та ДЮСШ №5 м. Миколаєва.
    Виступаючи перед присутніми керівники району зазначили, що в районі це не перший турнір для дітей, що проводиться за участі команд з інших районів Миколаївщини, подякували Володимиру Кінзерському за створення спортивного майданчика, надання спонсорської допомоги ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 22.06.2013

Футбольний турнір для дітей     Футбольний турнір для дітей»     Футбольний турнір для дітей     Футбольний турнір для дітей Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  Не порушуючи започатковану в минулому році традицію, на Баштанському стадіоні «Колос» відбувся футбольний турнір на кубок пам’яті колишнього голови районної держадміністрації В. Ф. Артеменка, який зробив чимало для розвитку району, спорту та, зокрема, баштанського футболу.

  На турнірі були присутні шанувальники футболу, голова РДА І. В. Рубський, голова районної ради Л. І. Луценко, родина В. Ф Артеменка, вболівати за свою команду
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 17.06.2013

Футбольний турнір на кубок пам’яті В. Ф. Артеменка     Футбольний турнір на кубок пам’яті В. Ф. Артеменка»     Футбольний турнір на кубок пам’яті В. Ф. Артеменка     Футбольний турнір на кубок пам’яті В. Ф. Артеменка Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  15 червня на стадіоні «Колос» м. Баштанка відбулась футбольна гра між командами «Славія» (Баштанка) та «Скіф-центр» (Миколаїв).
  Підтримати місцеву команду «Славія», крім керівників району та міста, прийшло багато вболівальників.
  Перший тайм, попри перевагу на полі гравців «Славії», завершився з рахунком 0:0.
  Другий тайм був «врожайним», а ніж попередній, але й напруженішим. Через порушення біля воріт «Скіф-центру» під час атаки «Славії», суддя призначив пенальті, який успішно реалізував Сергій Тимків. Тож рахунок став 1:0 на користь «Славії». Проте невдовзі менш ніж за 10 хвилин гравці «Скіф-центру»
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 16.06.2013

               Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  30 травня 2013 року на Центральному стадіоні «Колос» у місті Баштанка відбувся дитячий футбольний турнір, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, за участю команд з міста Миколаєва, Херсону та Баштанки.
  Відкрили свято
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 30.05.2013

   Дитячий футбольний турнір у Баштанці за участю Миколаївців та Херсонців     Дитячий футбольний турнір у Баштанці за участю Миколаївців та Херсонців»         

 
І гра. Команди: Баштанська міська рада (команда Баштанської райдержадміністрації) та "Зоря Інгулу".

Уривок з І періоду гри.




Уривок з IІ періоду ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 13.01.2013

 
Шановні спортсмени, ветерани спорту, уболівальники та прихильники активного способу життя!

 
24 листопада о 12.00 на спорткомплексі «Колос» відбудеться футбольний турнір на Кубок пам’яті Віктора Михайловича Єланцева між командами ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 23.11.2012

 
Шановні футбольні уболівальники та  прихильники активного способу життя!

Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 09.10.2012

 
Шановні футбольні уболівальники та  прихильники активного способу життя!

   22 вересня 2012 року о 10:00 на спорткомплексі «Колос» відбудеться футбольний турнір на Кубок пам’яті В.Ф.Артеменка за участі команд «Міська рада ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 18.09.2012

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz