Головна сторінка
 

Вт, 23.04.2024, 13:26

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » Спорт »
На головну » Спорт
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 13 14 »


Змагання з настільного тенісу серед чоловіків.
Місце проведення - Баштанський міський спортивно-культурний центр в районі "Агропромтехніка"

... Читати далі »
Прикріплений файл: Картинка 1
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 16.03.2015

 


Місце проведення - ДЮСШ м. Баштанка
14 березня 2015 року.

Відео змагань з настільного тенісу серед жінок: ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 15.03.2015

 

   6 березня проведено другий етап районної спартакіади (календар ігор). Цього разу міська та сільські команди випробували себе у змаганнях з волейболу.
   Одна з груп проводила зустріч на спорткомплексі "Колос". Запрошую переглянути вас фоторепортаж та відеосюжети зі змагань на спорткомплексі. До вашої уваги волейбольні поєдинки між командами Явкинської, Пісківської сільських рад та команди ветеранів Баштанської міської ради.
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 09.03.2015

 

 
  Районні змагання колективів фізкультури розпочалися першістю
з баскетболу.   Відкрили змагання перший заступник голови РДА С. Д. Шевченко та голова районного ФСТ "Колос" І. В. Стародуб. Перша зустріч - змагання з баскетболу.
  У публікації - добірка фотографій та 2 відеофрагменти змагань: Баштанська міська рада - Плющівська сільрада та Мар'івська сільська рада - Новоолександрівська сільська рада.
 

Відео та фото: ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 01.03.2015

   Районні змагання колективів фізкультури розпочалися першістю з баскетболу (добірка фото та відео)     Районні змагання колективів фізкультури розпочалися першістю з баскетболу (добірка фото та відео)»         

 

  23 січня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шевченко, міський голова Володимир Рибаченко, працівники райдержадміністрації та міської ради, представники дитячої юнацької спортивної школи, клубу плавання, ветерани спорту поклали квіти до пам´ятника славетного земляка, уродженця села Мар´ївка, першого радянського рекордсмена світу з плавання, заслуженого майстра спорту СРСР, заслуженого тренера, судді міжнародної категорії та найвідомішого плавця світу в стилі батерфляй Семена Петровича Бойченка.

Відео: ... Читати далі »

Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 23.01.2015

Пам’яті Семена Петровича Бойченка. Відео покладання квітів до пам'ятника славетному земляку     Пам’яті Семена Петровича Бойченка. Відео покладання квітів до пам'ятника славетному земляку»     Пам’яті Семена Петровича Бойченка. Відео покладання квітів до пам'ятника славетному земляку     Пам’яті Семена Петровича Бойченка. Відео покладання квітів до пам'ятника славетному земляку Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


Шановні жителі міста: учні, молодь, дорослі!

  Для наймужніших, найвитриваліших, патріотичних, сміливих та найтверезіших, в новорічну ніч на спорткомплексі «Колос» проводиться забіг на 1000 м. «Я – за здоровий спосіб життя!».
 
  Збір учасників 31 грудня о 23.30 на стадіоні «Колос».
Зустрінемо Новий, 2015 рік, здоровими та сильними!
Переможець отримає пам’ятний подарунок.

... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 29.12.2014

 
   

Запрошуємо переглянути відеосюжети на сторінці районної газети
"Голос Баштанщини", що за цим лінком.


Також переглянути фоторепортаж події та статтю про змагання.
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 26.12.2014

   Відео (4 сюжети) благодійних змагань з плавання в пам'ять загиблих моряків     Відео (4 сюжети) благодійних змагань з плавання в пам'ять загиблих моряків»     Відео (4 сюжети) благодійних змагань з плавання в пам'ять загиблих моряків    

 

 
  13 грудня у райдержадміністрації відбулось засідання організаційного комітету з питання прийняття участі у благодійному спортивному турнірі з плавання на підтримку Збройних Сил України та родин військовослужбовців, які загинули, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України.
  Турнір відбудеться за підтримки Всеукраїнського центру волонтерів «Народний проект» 20 грудня 2014 року в плавальному басейні Палацу спорту Миколаївського обласного управління з фізичного виховання та спорту. ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 14.12.2014

   20 грудня за інціативи спортсменів Баштанки у Миколаєві відбудеться благодійний турнір з плавання     20 грудня за інціативи спортсменів Баштанки у Миколаєві відбудеться благодійний турнір з плавання»     20 грудня за інціативи спортсменів Баштанки у Миколаєві відбудеться благодійний турнір з плавання    

 

  З нагоди відзначення 23-ї річниці створення Збройних сил України керівництво Баштанського райвідділу міліції організувало змагання та визначило кращу службу у вогневій та фізичній підготовці.
  Працівники чергової частини, ізолятору тимчасового тримання, служб карного розшуку, дільничних інспекторів міліції та слідчі змагалися з кульової стрільби з пістолета Макарова та малокаліберної гвинтівки, підтягувались та показували майстерність у вправах з гирями.
  Вболівальники підтримували своїх колег, учасники не шкодували сил, аби довести першість, а судді уважно слідкували за дотриманням правил змагань.
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 08.12.2014

У Баштанському РВ УМВС проведено змагання із кульової стрільби та фізичної підготовки     У Баштанському РВ УМВС проведено змагання із кульової стрільби та фізичної підготовки»     У Баштанському РВ УМВС проведено змагання із кульової стрільби та фізичної підготовки     У Баштанському РВ УМВС проведено змагання із кульової стрільби та фізичної підготовки

 

У Макао (Китай) чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі 26-річний українець Василь Ломаченко вперше захистив свій титул, перемігши одноголосним рішенням суддів тайця Чонлатарна Піріяпіньйо

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт українського боксера.

Так, у кінці четвертого раунду Ломаченко відправив свого суперника в нокдаун, але на те, щоб завершити бій достроково у нього залишалося всього 10 секунд, і тайському боксерові вдалося встояти, а потім швидко відновитися за перерву.
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 23.11.2014

Українець Василь Ломаченко вперше захистив свій титул, перемігши тайця Чонлатарна Піріяпіньйо     Українець Василь Ломаченко вперше захистив свій титул, перемігши тайця Чонлатарна Піріяпіньйо»     Українець Василь Ломаченко вперше захистив свій титул, перемігши тайця Чонлатарна Піріяпіньйо     Українець Василь Ломаченко вперше захистив свій титул, перемігши тайця Чонлатарна Піріяпіньйо

 
Олексій Зінченко, морські котики, загиблі моряки, морський центр  Спортивна громадськість Баштанщини організовує перші в Україні змагання на честь загиблих героїв АТО.

  Перші в Україні спортивні змагання на честь загиблих моряків у АТО організовані за ініціативи кдубу плавання ім. С. П. Бойченка. Змагання підтримані сільгосптоваровиробникам Баштанського району, а також районною та обласною владою.
  Загиблі військові – моряки 73-го морському центру спеціального призначення (підшефна частина Баштанської РДА). Їх ще називають «морські котики».
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 11.11.2014

 

 
  Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та "Динамо" (Київ).
  Зустріч проводилася також на підтримку кандидата в народні депутати України М. Л. Єропунова.

Відео: ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та      Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та      Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та      Відео: Футбольний матч Миру та Єдності України між командами ветеранів Баштанки та Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  На Інтернет-порталі районної газети "Голос Баштанщини" опубліковано фоторепортаж п ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 28.07.2014

 

 
17 липня перший заступник голови районної ради, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації С.Д.Шевченко, голова районної ради Л.І.Луценко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники та відповідальні працівники міської ради, освітніх, культурних і спортивних закладів, представники районних ЗМІ, підприємці району, спортивні активісти прийняли участь в засіданні організаційного комітету з питання організації та проведення змагань з плавання на честь Семена Петровича Бойченка.
Під час засідання присутні звітували щодо підготовчого етапу змагань: запрошення почесних гостей, координаційної роботи з учасниками запливів, благоустрій пляжу де проходитимуть змагання, затвердження суддівської бригади, забезпечення спортивним інвентарем
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 20.07.2014

   Засідання організаційного комітету з питання організації та проведення змагань з плавання     Засідання організаційного комітету з питання організації та проведення змагань з плавання»     Засідання організаційного комітету з питання організації та проведення змагань з плавання    

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [164]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1049]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz