Головна сторінка
 

Пт, 26.04.2024, 23:44

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 
   
На головну » Спорт »
На головну » Спорт
« 1 2 3 4 5 ... 13 14 »

(клік - для збільшення фото)
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 12.02.2016

Першість Баштанки по футзалу     Першість Баштанки по футзалу»     Першість Баштанки по футзалу     Першість Баштанки по футзалу Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  Нещодавно "Баштанка та Баштанський район" висвітлював інформацію про те, як в Баштанській гімназії пройшов відбірковий тур в рамках Чемпіонату Типової Баштанки з арм-реслінгу. Сьогодні ми публікуємо постери переможців ІІ туру Чемпіонату, що був проведений у Баштанській ЗОШ ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 23.12.2015

ІІ тур Чемпіонату з арм-реслінгу, що був проведений у Баштанській ЗОШ №1     ІІ тур Чемпіонату з арм-реслінгу, що був проведений у Баштанській ЗОШ №1»     ІІ тур Чемпіонату з арм-реслінгу, що був проведений у Баштанській ЗОШ №1     ІІ тур Чемпіонату з арм-реслінгу, що був проведений у Баштанській ЗОШ №1

 
     
(клік - для збільшення)

  10 грудня в Баштанській гімназії пройшов відбірковий тур в рамках проведення Чемпіонату Типової Баштанки з арм-реслінгу. Боротьба була напруженою, але до фіналу потрапляють тількі кращі із кращих. Отже, гімназію у фіналі будуть представляти:
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 14.12.2015

   Чемпіонат Типової Баштанки з арм-реслінгу відкрито!     Чемпіонат Типової Баштанки з арм-реслінгу відкрито!»     Чемпіонат Типової Баштанки з арм-реслінгу відкрито!    

 

 
  У неділю, 22 листопада, відбулася футбольна гра між командами "Зоря Інгулу" (ветерани) та "Злато Поле" на Кубок закриття футбольного сезону 2016 року.
  90 хвилин гри не визначили переможця, а тому долю Кубку вирішувала серія післяматчевих пенальті, за підсумком яких перемогу здобула команда "Зоря Інгулу".
  Пропонуємо вам переглянути відео футбольної гри у другому таймі, серію пенальті разом з нагородженням та відповідну добірку фотографій.
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 24.11.2015

Футбольний сезон 2016 року в Баштанському районі закрито     Футбольний сезон 2016 року в Баштанському районі закрито»     Футбольний сезон 2016 року в Баштанському районі закрито     Футбольний сезон 2016 року в Баштанському районі закрито Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

(клік - для збільшення фото)

  Сьогодні, 15 листопада, до Дня працівників сільського господарства на стадіоні «Колос» м. Баштанка відбулася фінальна футбольна зустріч на Кубок АПК між командами сіл Привільне та Добре.
  Перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь Привільненців, проте у другому таймі гравці Доброго
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 15.11.2015

   Фото та відео: Фінальна гра на Кубок АПК між селами Добре та Привільне     Фото та відео: Фінальна гра на Кубок АПК між селами Добре та Привільне»     Фото та відео: Фінальна гра на Кубок АПК між селами Добре та Привільне    

 
Черговий тур чемпіонату з футболу на Кубок АПК Баштанського району відбудеться у неділю, 1 листопада:


... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 30.10.2015

 

    Упродовж 11 – 17 вересня цього року під егідою Національного Олімпійського комітету України на базі санаторного комплексу «Пуща-Озерна» (м. Київ, Пуща-Водиця (МДЦ «Артек») відбувся фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя-2015» під гаслом Всеукраїнського проекту «#Ти Лідер: Твори! Вивчай! Перемагай! Почни з себе!». ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 23.10.2015

   Олімпійське лелеченя -2015     Олімпійське лелеченя -2015»     Олімпійське лелеченя -2015    

 

(клік - для збільшення)
 
  Минулої суботи, 3-го жовтня, відбулися півфінальні футбольні зустрічі на Кубок районної газети «Голос Баштанщини». У першій грі змагалися команди з села Добре та Новоолександрівка. Гра була цікавою. Переважна більшість вболівальників вважала, що переможцем у спортивному двобої стануть добренці. Проте Новоолександрівці прояливи характер і матч завершився з нічийним рахунком 1:1. Долю півфіналу вирішила серія післяматчевих пенальті. Голкіпер новоолександрівців виклався на усі 100%, зумівши відбити кілька ударів суперників. Тому до фіналу Кубку «Голосу Баштанщини» потрапили Новоолександрівці.
Пропонуємо перегялянути відео серії пенальті:
... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 11.10.2015

Півфінал на Кубок      Півфінал на Кубок      Півфінал на Кубок      Півфінал на Кубок Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

   

  3 серпня, в Баштанці, у 7 Державній пожежно-рятувальній частині ГУ ДСНС України у Миколаївській області відбувся І-й етап змагань між газодимозахисниками. Кращі з кращих 22 вересня гідно представили баштанський підрозділ на ІІ єтапі в Миколаєві.
  Змагання
... Читати далі »

Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 24.09.2015

Змагання Баштанських рятувальників     Змагання Баштанських рятувальників»     Змагання Баштанських рятувальників     Змагання Баштанських рятувальників Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
      

Нагородження переможців відкритого дитячого турніру з футболу. Фото на пам'ять.
М. Баштанка, ДЮСШ, 2015 рік.

Відео:

... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 14.09.2015

   Баштанка ТБ: Нагородження переможців відкритого дитячого турніру з футболу     Баштанка ТБ: Нагородження переможців відкритого дитячого турніру з футболу»         

 

  Сьогодні, в рамках заходів до Дня фізичної культури і спорту в Баштанській ДЮСШ, проведено відкритий турнір з дитячого футболу, у якому взяли участь команди з Миколаєва, Херсону, Березнегуватого, Баштанки та ін.
  На відкритті присутні заступник голови Баштанської районної ради С. Д. Шевченко, голова правління ПАТ "Баштанський сирзавод" С. О. Косяченко. Нагороджувальний матеріал (кубки, медалі) та продуктові набори - від ПАТ "Баштанський сирзавод".

  Пропонуємо переглянути фото (понад 20) та відео церемонії відкриття змагань та футбольної гри між командами м. Баштанка та м. Миколаєва.
 

Відео: ... Читати далі »

Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 13.09.2015

Фото, відео: Відкриття дитячого турніру з футболу, присвячений Дню фізкультурника (+ понад 20 фото)     Фото, відео: Відкриття дитячого турніру з футболу, присвячений Дню фізкультурника (+ понад 20 фото)»     Фото, відео: Відкриття дитячого турніру з футболу, присвячений Дню фізкультурника (+ понад 20 фото)     Фото, відео: Відкриття дитячого турніру з футболу, присвячений Дню фізкультурника (+ понад 20 фото) Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  Минулої неділі, 23 серпня, Баштанка радо приймала спортсменів з дитячо-юнацьких спортивних шкіл міст Миколаєва та Херсону, які прибули  для  участі  у  15-х  змаганнях Відкритої  першості  Баштанської ДЮСШ з веслування на байдарках і  каное,  приурочених  24-й  річниці Незалежності  України  та  пам’яті заслуженого  працівника  сільського  господарства  І.  О.  Семиліта. ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 28.08.2015

 
 


На фото асистент арбітра Олександр Гуцул, у якого цьго дня народилася донька.
 
  У неділю, 23 серпня, на стадіоні "Колос м. Баштанка в рамках чемпіонату Миколаївської області відбулася футбольна зустріч між командами "Славія" та "Казанка".
  Пропонуємо вам, друзі, переглянути добірку фотографій та відеосюжет від Баштанка ТБ, на якому записано момент єдиного голу у грі.

 
Відео: ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 26.08.2015

Баштанка ТБ: Єдиний гол у грі між командами      Баштанка ТБ: Єдиний гол у грі між командами      Баштанка ТБ: Єдиний гол у грі між командами      Баштанка ТБ: Єдиний гол у грі між командами Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
  8 серпня в Миколаєві (центральний  міський  стадіон  зі  штучним покриттям)  відбулася  фінальна футбольна  зустріч  між  командами Баштанського  та  Єланецького  районів на кубок АПК Миколаївської області ім. Юрія Маврокордато.
Коментарів - 1 | Розділ: Спорт
Опублікував: vagonta, 15.08.2015

   Фото та відео: Фінал на Кубок АПК ім. Ю. Маврокордато між Баштанським та Єланецьким районами     Фото та відео: Фінал на Кубок АПК ім. Ю. Маврокордато між Баштанським та Єланецьким районами»         

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz