Головна сторінка
 

Нд, 19.05.2024, 11:24

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 
   
На головну » Україна: економіка »
На головну » Україна: економіка
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 21 22 »
Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства
 
  За інформацією прес-служби Міністерства аграрної політики та продовольства України станом на 12 листопада поточного року, фактичні витрати коштів сільськогосподарських підприємств для проведення осінньо-польових робіт складають понад 52,9 млрд. грн. (93,1% планової потреби). Зокрема, власних коштів витрачено 48,4 млрд. грн. (96,5% потреби) та залучено кредитів на суму 4,4 млрд. грн. (67,6% потреби).
  Слід зазначити, що цього року на осінньо-польову кампанію витрачено
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 12.11.2014

 
курс долараПро це заявила глава Національного банку України Валерія Гонтарева в ефірі "Шустер Live", передає Еспресо.TV

банкірами ми обговорювали - і відразу скажу: обговорювали і не домовилися - ми запитували у банкірів, на якому курсі вони відчувають ми можемо знайти баланс (рівновага курсу гривні, - Ред.). Тому що, якщо ми зараз не знайдемо (рівноваги курсу, - Ред.) нам доведеться вживати додаткові адміністративні заходи, а нам цього дуже не хочеться. Ми вважаємо, що ситуація з нашим платіжним балансом каже, що ми його (рівновагу курсу, - Ред.) повинні знайти, а далі, як тільки паніка спадає, ми підемо вниз", - заявила Гонтарєва.

У той же час, за її словами, банківська система дуже серйозно ставитися до девальвації гривні.
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 11.11.2014

 

За інформацією прес-служби Міністерства аграрної політики та продовольства України станом на 10 листопада в Україні:
Експорт зерна
Фактичні обсяги експорту складають 12998 тис. тонн, з яких: пшениці – 6857 тис. тонн; кукурудзи – 2720 тис. тонн; ячменю – 3280 тис. тонн та інших зернових – 141 тис. тонн.
Завантажено на кораблі – 321 тис. тонн.
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 10.11.2014

 
Юлия Тимошенко отметила, что Нацбанку немедленно нужно дать профессиональное руководство, поскольку от него «зависит все»

Курс гривны обвалился из-за дополнительной эмиссии в размере еще одного бюдже ... Читати далі »

Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 09.11.2014

 
За веерные отключения энергосистем полетят головы - Яценюк Премьер-министр Арсений Яценюк обещает, что "полетят головы" чиновников в случае отключения энергосистем из-за окончания запасов на станциях.
  Об этом он сказал на заседании Энергетического штаба в Киеве.
В частности премьер потребовал от представителей НКРЭ и Минэергоугля неотложного принятия решений по обеспечению электрогенерирующих компаний топливом.
  "Я предупреждаю, если вы допустите веерное отключение энергосистемы - полетят головы и не только. Я буду требовать от прокуратуры привлечения к уголовной ответственности", - сказал он. ... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 02.11.2014

 

 
Найбільшими платниками військового збору в Україні є оператор державних лотерей "М.С.Л.", "Приватбанк" та аеропорт "Бориспіль"

Про це йдеться в інформації, яку Еспресо.TV отримало від Державної фіскальної служби України.

За даними служби, компанія "М.С.Л." в серпні поточного року перерахувала в якості військового збору більше 4,5 млн. грн. "Приватбанк" - 2,3 млн., "Бориспіль" - 2,2 млн. Також серед найбільших платників військового збору є ФК "Шахтар" (Донецьк), компанія "Макдональдс Україна", російський
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 16.10.2014

 

 
Міністр фінансів України Олександр Шлапак прогнозує, що через знищення бойовиками промислових підприємств на Сході України, бюджет недоотримає 8-9% ВВП, хоча раніше найбільш негативні прогнози давали не більше 8%

Про це передає прес-служба Мінфіну, повідомляє Еспресо.TV. 

"Якщо ще у липні у нас були такі-сякі позитивні очікування, то після того, як російські бандити поміняли тактику і фактично почали винищувати виробничий сектор на Сході України, промисловість буде реагувати. Таким чином, ми бачимо ситуацію трохи гірше", -
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 15.10.2014

 
  1 жовтня Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови №461 «Питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів», спростивши декларацію про введення в експлуатацію об’єктів, які починали будуватися шляхом подання повідомлення. Таке рішення ухвалене за пропозицією Державної архітектурно-будівельної інспекції України, щоб полегшити громадянам оформлення документації про введення в експлуатацію садибних та дачних будівель.
Об’єм декларації зменшився від 5-ти до 2-х сторінок, зникла більшість складних таблиць, тепер не потрібно вписувати інформацію про відповідальну особу з технагляду, генпідрядника та генпроектувальника, детальну характеристику споруди, основні її показники тощо.
«Оновлена спрощена декларація складається лише з семи пунктів, тоді як раніше їх було 15.
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 09.10.2014

 
  «Ми прийняли рішення 50 млн. грн. спрямувати на допомогу населенню – на відшкодування частини тіла кредиту на закупівлю населенням електричних або твердопаливних котлів», - повідомив Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Сергій Савчук під час брифінгу в Будинку Уряду 1 жовтня за підсумками засідання Кабінету Міністрів України.
За його словами, вказані кошти передбачені на поточний рік для тих громадян, які «вимушені іти до банку і розтягувати свій платіж на кілька років». Цьогоріч за даною програмою допомогу можуть отримати близько 34 тис. домогосподарств.
Сергій Савчук наголосив, що механізм компенсації буде дуже простим і прозорим. За його словами, Держенергоефективності буде щомісячно перераховувати Ощадбанку кошти для відшкодовування позичальнику до 20% тіла кредиту, але не більше 5 тис. грн.
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 08.10.2014

 
Оперативна інформація Мінагрополітики щодо ходу польових робіт  Міністерство аграрної політики та продовольства інформує про хід польових робіт станом на 7 жовтня 2014 року.

  І. Збирання сільськогосподарських культур.
  Зернові та зернобобові культури обмолочено на площі – 11,8 млн. га (80%), при врожайності 38,3 ц/га (у 2013 р. – 34,1 ц/га) намолочено 45,2 млн. тонн зерна, в тому числі: кукурудзи – 8,9 млн. тонн, гречки – 172 тис. тонн, проса – 177 тис. тонн.
  Найвища урожайність зернових у Хмельницькій – 54,2 ц/га, Черкаській – 52,4 ц/га, Чернівецькій – 51,3 ц/га та Вінницькій – 50,9 ц/га областях.
  Соняшнику з площі 4,5 млн. га (87% до прогнозу), намолочено 8,3 млн. тонн, сої – 2,3 млн. тонн з площі 1,2 млн. га (65%).
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 08.10.2014

 

  Міністр фінансів Олександр Шлапак вважає оптимальним курс долара у 13-13,5 гривень і пояснив стрибки курсу діями банків.

Про це він заявив журналістам у вівторок, коментуючи результати засідання НБУ за участі президента та прем'єра.

За його словами, курс у 14,95 гривні пов'язаний зі спекуляціями окремих комерційних банків на свою користь, які продукують панічні настрої.

"Ведеться робота з комерційними банками, з ними домовляються, а потім один з комерційних банків з західним капіталом продає, як наприклад вчора, велику кількість валюти по 15,09 гривні, щоб його клієнт отримав дивіденди", - розповів Шлапак.

"А клієнт, нажаханий тим, що в нас тут робиться, піддається паніці", - ... Читати далі »

Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 23.09.2014

 

Евросоюз назвал Украине условия для получения финансовой поддержкиСледующие транши макрофинансовой помощи поступят в Украину лишь в случае успешного выполнения Киевом ряда критериев

Об этом говорится в сообщении представительства Европейского союза в Украине, передает «Украинская правда».

«Помощь от ЕС основывается на ряде условий, которые украинское правительство должно выполнить, чтобы получить деньги», — подчеркивают в представительстве.

Список требований ЕС, которые разблокируют линию макрофинансовой помощи объемом в €1 миллиард, состоит из таких пунктов: ... Читати далі »

Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 23.09.2014

 

Яценюк: Правительство подготовило два варианта бюджета на 2015 годПравительство Украины подготовило два варианта проекта «Закона о государственном бюджете на 2015 год». Об этом во время заседания Кабинета Министров заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк

По его словам, один вариант проекта государственного бюджета создан с учетом старого налогового законодательства, а «второй — с учетом налоговой реформы». ... Читати далі »

Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 15.09.2014

 
Украина запустит девять нефтегазовых месторождений  Украина запускает девять новых нефтегазовых месторождений в промышленную разработку.

Соответствующие приказы были опубликованы с начала месяца на официальном сайте Министерства энергетики и угольной промышленности Украины.

Согласно документам, речь идет о Валюховском, Дробышевском, Евгениевском, Западно-Староверовском, Кобзевском, Грабцевском, Рассыпнянском, Северо-Коробчинском и Западно-Вергунском нефтегазоконденсатных месторождениях.

Тем временем Украина закупает газ из Словакии по $330 ... Читати далі »

Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 13.09.2014

 
  Для прохождения отопительного сезона 2014/2015 годов Украине необходимо дополнительно импортировать около 5 млрд кубометров газа и 5 млн тонн угля.

Об этом вице-премьер-министр, глава Антикризисного энергетического штаба Владимир Гройсман сообщил на брифинге по результатам заседания штаба, передают Украинские новости.

По словам вице-премьера, для отопительного сезона Украине нужно порядка 28 млрд куб м природного газа.

"Вопрос с газом остается достаточно серьезным, поскольку мы имеем на сегодняшний день дефицит, по нашим оценкам на сентябрь-апрель, порядка пяти миллиардов", – сказал Гройман. ... Читати далі »

Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 12.09.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [182]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [491]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz