Головна сторінка
 

Нд, 19.05.2024, 14:11

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » Україна: економіка »
На головну » Україна: економіка
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 »
Кабiнет Мiнiстрiв видiлив 957,792 мільйона гривень на проведення позачергових парламентських виборiв.

Таку суму закрiплено постановою Кабмiну №415 вiд 8 вересня 2014 року. Зазначенi кошти видiлено Центральнiй виборчiй комiсiї.

Мiнiстерству фiнансiв доручено здiйснити цi видатки за рахунок коштiв резервного фонду державного бюджету. ... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 10.09.2014

 

Міністр оборони заявив, що головною проблемою наших військових стали смартфони і гаджети

"У нас є багато представників, які приїжджають на війну з планшетами, мобільними телефонами ... інформація, яка негативно впливає на ці процеси... Тому ми і мали деякі речі, які сталися", - заявив міністр, маючи на увазі "Іловайський котел.  Власне смартфони, на думку Гелетея і стали причиною цього самого котла".

Рівень професійності Гелетея завжди вражав, але зараз він заслуговує окремого дослідження. ... Читати далі »

Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 10.09.2014

 
Министр агрополитики Игорь Швайка обещает рекордный урожай, но эксперты в этом сомневаются

Урожай-2014 будет больше прошлогоднего, несмотря на потерю Крыма и войну в Донбассе. Об этом заявил министр агрополитики Игорь Швайка. Правда, главный аграрий не уточнил, сколько зерна планируют собрать, но пояснил свой прогноз хорошими цифрами по урожайности пшеницы и ячменя — основных зерновых культур.

Сейчас 72—75% собранной пшеницы (против менее 50% в прошлом году) относится к продовольственной группе, то есть из нее можно будет изготовить макароны и выпекать хлеб.
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 10.09.2014

 
Про це йдеться в повідомленні відомства, передає Еспресо.TV.

Причиною заборони стали порушення, які Росспоживнагляд знайшов в кондитерських виробах, вироблених українськими компаніями «Конті» і «АВК». 

Росспоживнагляд вказує на порушення вимог законодавства в галузі захисту прав споживачів («на невідповідність вимог, що пред'являються до маркування продукції»). 

Заборона на ввезення вступає в дію з 5 вересня
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 05.09.2014

 
  У п`ятницю, 29 серпня, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку України на час відкриття торгів встановилися на рівні 14,0000/14,8000 грн/дол. проти 13,8000/13,9500 грн/дол. на час закриття торгів 28 серпня.
  Як повідомляє фінансова компанія «ІнтерБізнесКонсалтинг», котирування гривні до євро на час відкриття торгів встановилися на рівні 18,4270/19,4825 грн/євро проти 18,1905/18,3925 грн/євро на закритті торгів у четвер.
  На міжнародному валютному ринку
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 29.08.2014

 
  Зброя і військова техніка зі складів Міноборони передаватиметься для АТО протягом 48 годин.

Про відповідне рішення Кабміну повідомляє прес-служба уряду у вівторок.

Зазначається, що 26 серпня було скликано термінове засідання Кабінету Міністрів України, на якому ухвалено низку рішень.

1. Про передачу зброї і військової техніки зі складів Міноборони для потреб армії, Національної гвардії та збройних формувань, які беруть участь в антитерористичній операції,  невідкладно – протягом 48 годин із моменту заявки керівництва АТО.

2. Про негайний ремонт і модернізацію без додаткових погоджень і дозволів всієї військової техніки 3-4 категорій, яка належить Міноборони
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 27.08.2014

 
  Министерство финансов предлагает продлить срок действия военного сбора на 2015 год.

Об этом сообщает пресс-служба Министерства финансов.

Как отмечается, было решено подготовить предложения относительно изменений в налоговое законодательство, которые обеспечат дополнительные поступления в бюджет для обеспечения боеспособности страны и восстановления разрушенной инфраструктуры восточных регионов, в том числе, за счет продления срока действия военного сбора.

"Кроме того, на заседании коллегии обсуждалась необходимость подготовить предложения о продлении срока действия законов, которые обеспечивают поступление в бюджет в 2014 году, на весь 2015 год", -
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 27.08.2014

 
Украинцев научат экономить газКризисный энергетический штаб, созданный по распоряжению Правительства Украины под председательством Вице-премьер министра Владимира Гройсмана, начинает реализацию информационной кампании под названием «Энергетическая независимость Украины»

Она начнется в среду, 20 августа, сообщили
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 19.08.2014

 
В январе-июле Украина произвела 24,38 тысяч единиц автотранспортных средств.

Производство автотранспортных средств в Украине в июле 2014 года, по предварительным данным, составило 555 ед., что в 2,2 раза меньше аналогичного показателя июня текущего года и более чем в девять раз меньше, чем в июле 2013 года, об этом сообщает «Укравтопром».

В частности, производство легковых автомобилей сократилось на 66% к июню-2013 и на 93% — к июлю-2013, до 343 ед., автобусов —соответственно на
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 11.08.2014

 
  У виступі на установчих зборах щодо Національної ради реформ Президент Петро Порошенко наголосив, що війна не може бути виправданням для відсутності реформ. «Національну раду реформ створено для того, щоб планувати і здійснювати реформи для громадськості, разом з громадськістю і під контролем громадськості», - підкреслив Президент.
 
Петро Порошенко зазначив, що тривають консультації із визначення представників громадських об’єднань, які будуть включені безпосередньо до складу Національної ради. Крім того, до дорадчої ради Національної ради реформ увійде кілька десятків відомих громадських діячів та знаних експертів - в тому числі і світового рівня.
 
Президент заявив, що основними характеристиками реформ в країні мають стати три «П» -
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 10.08.2014

 
Директор Международного валютного фонда призвала Правительство Украины продолжить реализацию реформ

Кристин Лагард говорила и о пакете мер, необходимых для окончания пересмотра представителями Фонда кредитной программы stand by. Об этом сообщили в МВФ.

Лагард встретилась с руководителем Нацбанка Украины, обсудив с Валерией Гонтаревой последние события в стране, а также усилия властей Украины по реализации преобразований, которые поддержаны программой Фонда. Кроме того, вместе с руководителем НБУ ... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 05.08.2014

 
 Государственный фонд содействия молодежному жилищному строительству приостановил заключение новых договоров

В Украине временно приостановили молодежную ипотеку. Как отметил председатель Государственного фонда содействия молодежному жилищному строительству Леонид Рисухин, такая мера является временной и связана с решением правительства, которое посчитало, что необходимо уменьшить расходы госбюджета.

Тем не менее, действующие договора
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 05.08.2014

 
Вчора торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 12,15-12,35 грн., але вдень котирування піднялися до рекордного рівня - до 12,65 грн. за один $,, що чекає вітчизняну валюту в найближчому майбутньому

Виконавчий директор Центру соціально-економічних досліджень "CASE Україна" Дмитро Боярчук розповів "Діловій столиці", що на нинішньому тижні скачки пояснюються політичною кризою в країні, пов'язаним з можливою відставкою уряду. 

Він викликав настороженість з боку МВФ
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 01.08.2014

 
 
Кабінет Міністрів України повторно вносить до Верховної Ради України необхідні для країни законопроекти. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на брифінгу в Будинку Уряду в понеділок, 28 липня. ... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: bashtanka, 28.07.2014

 
  З понеділка, 28 липня, РФ забороняє поставки молока та молочної продукції з України. Дане рішення було прийнято у зв'язку з "неодноразовими порушеннями російських ветеринарно-санітарних вимог".
  Як пише Інтерфакс, посилаючись на джерело в Россільгоспнагляді, мова йде про виявлення антибіотиків тетрациклінової групи.
  За словами джерела, заборона стосується всієї молочної продукції, включаючи сири. "Рішення прийнято, українські колеги про нього поінформовані, в найближчий час це рішення формалізують", -
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: vagonta, 26.07.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [182]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [491]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz