Головна сторінка
 

Сб, 18.05.2024, 15:37

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 5
Незареєстровані: 5
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » Виконавча влада »
На головну » Виконавча влада
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 26 27 »


19 листопада  за участю голови райдержадміністрації І.В.Рубського, представників відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, директора, заступників і учнів-старшокласників Баштанської гімназії, директора та працівників Будинку дитячої та юнацької творчості відбулось засідання круглого столу на тему: «Взаємодія Баштанської гімназії та позашкільних навчальних закладів як центрів формування та освіти учнівської молоді» ... Читати далі »

Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 19.11.2013

 


  15 листопада в залі засідань райдержадміністрації, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації С.Д.Шевченка, за участі представників районної та міської ради; працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, центральної районної лікарні, РВУМВС; директорів навчальних закладів району, районного Будинку культури, центральної районної бібліотеки, районного краєзнавчого музею; представників громадських організацій та ЗМІ відбулось засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня Жертв Голодомору та політичних репресій в Україні. ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 15.11.2013

   80 роковини до Дня пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій     80 роковини до Дня пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій»         

 


15 листопада 2013 року проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації.
Комісію вів перши ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 15.11.2013

   Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації     Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації»     Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації    

 


  14 листопада голова райдержадміністрації І.В.Рубський, голова районної ради Л.І.Луценко відвідали ярмаркову площу в м.Баштанка.

  Керівники району переглянули асортимент продукції фермерів та сільгоспвиробників Баштанського, Новобузького та інших районів Миколаївської області, поцікавились проблемами продавців та відвідувачів ярмарку, вислухали скарги відносно бездіяльності міської влади
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 14.11.2013

Відвідування керівництвом району сільськогосподарського ярмарку     Відвідування керівництвом району сільськогосподарського ярмарку»     Відвідування керівництвом району сільськогосподарського ярмарку     Відвідування керівництвом району сільськогосподарського ярмарку

 


  7 листопада голова райдержадміністрації І.В.Рубський зустрівся з громадою Добренської сільської ради. На зустрічі були присутні голова та працівники сільської ради, педколективи Добренської загальноосвітньої школи
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 08.11.2013

   Зустріч з жителям Доброго     Зустріч з жителям Доброго»         

 


  4 листопада голова райдержадміністрації Іван Рубський провів розширену нараду за участю заступника голови районної ради Валентини Єланцевої, керівників підприємств, установ, організацій міста, міського, сільських голів.

   Про завдання і доручення Президента України В.Ф. ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 05.11.2013

   З усіх напрямків – системна робота     З усіх напрямків – системна робота»     З усіх напрямків – системна робота    

 


  24 жовтня у приміщенні Баштанської райдержадміністрації перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Ніколенко провів особистий прийом громадян. 

  У ході прийому  до Геннадія Борисовича звернулось 3 чоловік з таких питань: розрахунки за проведені ремонти на об’єктах соціальної сфери; щодо капітального ремонту ДНЗ «Теремок» ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 24.10.2013

   Особистий прийом громадян Геннадієм Ніколенко     Особистий прийом громадян Геннадієм Ніколенко»     Особистий прийом громадян Геннадієм Ніколенко    

 

  Президент України В. Ф. Янукович під час розширеного засідання Кабінету Міністрів України 27 лютого 2013 року проголосив нові соціальні ініціативи «Діти – майбутнє України», спрямовані на захист дітей які, зокрема, передбачають популяризацію здорового способу життя та  залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом.  За словами Президента розвиток фізичної культури і спорту є пріоритетом розвитку сучасної України, це стратегічна інвестиція в дітей та молодь, які будуватимуть і розвиватимуть Україну.
  Саме на виконання соціальних ініціатив в центральній районній бібліотеці  проведено засідання круглого столу на тему «Здорова молодь – скарб України». У заході прийняли участь голова РДА І. В. Рубський, заступник голови районної ради В. П. Єланцева, працівники бібліотеки, відділу освіти, молоді та спорту РДА, вчителі, учні навчальних та позашкільних закладів міста.
  Відкриваючи засідання круглого столу, директор центральної районної бібліотеки Г. І. Борщевецька зазначила, що фізичний розвиток людини є запорукою майбутнього держави. У бібліотеці  працює літературно-правова програма «SOS! Врятуйте наші душі», яка має на меті за допомогою бібліотечних форм популяризації літератури засіяти в душі юних читачів зерно здорового способу життя.
  - Найбільший скарб країни – це її люди. Яким виросте молоде покоління, такою буде наша держава
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 10.09.2013

Здорова молодь – скарб України     Здорова молодь – скарб України»     Здорова молодь – скарб України     Здорова молодь – скарб України Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  6 вересня на Баштанському Пагорбі слави відбувся пам’ятний мітинг з нагоди Дня пам'яті жертв фашизму за участі голови РДА Івана Рубського, голови районної ради Людмили Луценко, заступника голови районної ради Валентини Єланцевої, міського голови Володимира Рибаченка, голови районної ветеранської організації Лідії Андрєєвої та громадськості міста.
 
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 07.09.2013

   День пам'яті жертв фашизму     День пам'яті жертв фашизму»     День пам'яті жертв фашизму    

 

  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», плану роботи служби у справах дітей Баштанської райдержадміністрації на рік, 06.09.2013  за участю першого заступника голови райдержадміністрації, Шевченка С.Д. проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації. 

  Згідно порядку денного членами комісії були розглянуті питання про надання висновків про доцільність позбавлення батьківських прав батьків, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків, про надання дозволу на зміну прізвища дитини,  визначення годин спілкування батька з донькою.
 
  За результатами обговорення, згідно заяв громадян, прийнято рішення ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 06.09.2013

 


5 вересня керівниики району – голова райдержадміністрації Іван Рубський та голова районної ради Людмила Луценко відвідали з робочим візитом село Плющівка, де у приміщенні Плющівської ЗОШ провели зустріч із мешканцями села. У зустрічі прийняв участь сільський голова Микола Луценко та директор школи Світлана Таранкова.

На початку зустрічі Іван Васильович коротко розповів про соціально-економічний стан у нашому районі – про здобутки та не обминув і проблеми: «Оскільки наш район найбільший за площею у області, то і проблем у нас найбільше, серед найголовніших – це дороги». Голова райдержадміністрації розповів присутнім про завдання і доручення Президента України Віктора Януковича щодо розвитку транспортно-логістичної системи та про їх виконання у районі - учасники зустрічі схвально оцінили діяльність всіх гілок влади у будівництві і ремонті доріг на території району, особливо капітального ремонту ділянки дороги Н-11 ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: dm, 06.09.2013

   Зустріч із мешканцями села Плющівка     Зустріч із мешканцями села Плющівка»         

 


  5 вересня 2013 року перший заступник голови райдержадміністрації С.Д.Шевченко провів засідання координаційної ради по виконанню районних програм соціального захисту населення.
  Головний лікар Баштанської центральної лікарні Барсегян А.А. доповіла про організацію надання необхідної медичної допомоги бездомним громадянам та громадянам звільненим з місць позбавлення волі закладами охорони здоров’я на території Баштанського району.
  Про організацію роботи РВ УМВС в Баштанському районі з бездомними громадянами та особами, звільненими з місць позбавлення волі: здійснення патрулювання з метою виявлення таких осіб, посилення протидії вчиненню злочинів та правопорушень проти людей похилого віку
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 05.09.2013

   Засідання координаційної ради по виконанню районних програм соціального захисту населення     Засідання координаційної ради по виконанню районних програм соціального захисту населення»         

 


  4 вересня голова РДА І. В. Рубський зустрівся з трудовим колективом філії ПАТ «Миколаївобленерго».
  Іван Васильович проінформував присутніх про стан соціально-економічного розвитку району. Детально зупинився на інвестиційній діяльності, розвитку транспортно-логістичної системи та інфраструктури. Очільник району подякував працівникам філії за безперебійну подачу електроенергії підприємствам, установам та організаціям міста і сіл району.
  Директор філії ПАТ «Миколаївобленерго» Ольга Смола зазначила, що сьогодні Баштанський район є одним з кращих в області по рівню сплати населенням та бюджетними установами
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 04.09.2013

   Зустріч з трудовим колективом філії ПАТ «Миколаївобленерго»     Зустріч з трудовим колективом філії ПАТ «Миколаївобленерго»»     Зустріч з трудовим колективом філії ПАТ «Миколаївобленерго»    

 


   29 серпня 2013 року, за головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Шевченка С.Д., проведено чергове засідання спостережної комісії. 
 
   Директор районного центру зайнятості Філіпенко О.С. повідомив членів комісії про із забезпечення працевлаштування  осіб, які відбули покарання у вигляді позбавлення волі  та відбувають покарання без позбавлення волі.
  
  Про стан роботи  міграційної служби в Баштанському районі  в питанні відновлення документів  особам звільненим з місць позбавлення волі
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 29.08.2013

   Засідання спостережної комісії     Засідання спостережної комісії»         

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [182]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [491]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz