Головна сторінка
 

Сб, 18.05.2024, 18:20

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 3
Незареєстровані: 3
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » Виконавча влада »
На головну » Виконавча влада
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 26 27 »
 

  

  На початку місяця команда державних службовців райдержадміністрації поповнилася молодими перспективними фахівцями:
- у відділ містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства, будівництва та з питань цивільного захисту райдержадміністрації призначено двох головних спеціалістів - Рябченко Тетяну Дмитрівну та Ліпчука Олега Богдановича;
 
- на посаду головного спеціаліста архівного сектору райдержадміністрації призначена Сапа Олена Володимирівна;
 
- на посаду головного спеціаліста сектору опіки, піклування і усиновлення служби у справах дітей райдержадміністрації призначена Секрета Катерина Володимирівна;
 
- на посаду спеціаліста 1 категорії відділу організаційно-кадрової роботи ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: dm, 21.08.2013

Нові обличчя у команді райдержадміністрації     Нові обличчя у команді райдержадміністрації»     Нові обличчя у команді райдержадміністрації     Нові обличчя у команді райдержадміністрації Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


19 серпня у залі засідань райдержадміністрації відбулась щотижнева апратна нарада під головуванням голови райдержадміністрації Івана Рубського та голови районної ради Людмили Луценко за участі заступників голови,  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ, організацій, підприємств, міського голови, у ході якої обговорювались питання виконання завдань і доручень Президента України Віктора Януковича з вирішення питань громадян щодо забезпечення продовольчої та енергетичної незалежності держави.
 
На початку наради ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: dm, 19.08.2013

   Продовольча та енергетична незалежність     Продовольча та енергетична незалежність»         

 

  З метою виконання завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо реформування медичної галузі та надання якісних послуг населенню на базі Новосергіївської школи створено соціокультурний кластер, до якого увійшов фельдшерсько-акушерський пункт, сільська бібліотека та дитячий садок. 

  13 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шевченко та Новосергіївський сільський голова Іван Кожушко здійснили огляд медичної установи.
   Іван Кожушко розповів, що силами громади та за рахунок бюджету приміщення колишньої шкільної майстерні отримало нове життя. Так, протягом місяця оновлено систему опалення, побілені та пофарбовані підлога, стеля та стіни, відремонтовані вікна, двері, зроблено маніпуляційну кімнату, завезено меблі. Окрім того, облаштовано окремий вхід, приведено в належний стан поріг ... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Виконавча влада
Опублікував: dm, 14.08.2013

 


Минуло майже шість місяців з часу проведення масштабного телевізійного проекту «Діалог з країною», в якому протягом 4-годинного ефіру Президент Віктор Янукович відповідав на запитання громадян України під час включень з різних регіонів нашої держави. Цей проект  дав можливість не тільки допомогти у вирішенні нагальної проблеми кожній окремій людині. В першу чергу дозволив окреслити коло найважливіших соціально-економічних питань, які турбують громаду і потребують пильної уваги та системних перетворень від керівництва держави до областей та районів.

6 серпня 2013 року, з метою належного висвітлення діяльності районної влади та продовжуючи започаткований Президентом України продуктивний діалог з громадою в Баштанській райдержадміністрації проведено День відкритих дверей.  
 
Протягом дня жителі району мали можливість ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації     День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації»     День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації     День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації

 
  5 серпня відбулася розширена апаратна нарада під головуванням голови райдержадміністрації Івана Рубського та заступника голови районної ради Валентини Єланцевої за участю заступників голови, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ, організацій, підприємств, міського голови.
  На початку наради голова райдержадміністрації Іван Рубський ознайомив учасників наради з основними заходами проведеними за минулий тиждень та окреслив план роботи на поточний, зокрема: проведення Дня відкритих дверей у райдержадміністрації, дитячого футбольного турніру ім. Євгена Кучеревського
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 05.08.2013

 

  2 серпня у приміщенні ПАТ «Баштанський сирзавод» відбулася зустріч голови райдержадміністрації Івана Рубського та його заступника з питань промисловості, будівництва, транспорту та житлово-комунального господарства Олександра Процака з колективом підприємства.

  Іван Рубський розповів присутнім про стан соціально-економічного розвитку району, проінформував про значні здобутки ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 05.08.2013

   Зустріч влади з колективом Баштанського сирзаводу     Зустріч влади з колективом Баштанського сирзаводу»     Зустріч влади з колективом Баштанського сирзаводу    

 
25 липня 2013 року о 9.00 заступник голови облдержадміністрації з соціальних та гуманітарних питань Іванцова Н.Б. проведе особистий прийом у приміщенні Баштанської райдержадміністрації. Запис на прийом проводиться щоденно за тел.2-67-40; 2-68-40.
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: gaydash, 22.07.2013

 

  4 липня відбулося чергове засідання комітету з економічних реформ при Баштанській райдержадміністрації під керівництвом голови РДА І.В. Рубського, за участі голови районної ради Л.І. Луценко, виконуючого обов'язки начальника міжрайонної державної податкової інспекції А. М. Перцова, начальника фінансового управління райдержадміністрації С.В. Євдощенко та ін. 
 
  У ході засідання було розглянуто
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 04.07.2013

   Засідання комітету з економічних реформ при Баштанській райдержадміністрації     Засідання комітету з економічних реформ при Баштанській райдержадміністрації»         

 


  27 червня 2013 року в залі засідань Баштанської райдержадміністрації відбулось засідання колегії Баштанської районної молодіжної адміністрації.

   У ході засідання було розглянуто питання[ ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 27.06.2013

   Засідання Баштанської районної молодіжної адміністрації     Засідання Баштанської районної молодіжної адміністрації»         

 


  19 червня голова райдержадміністрації І. В. Рубський, заступник голови РДА О. В. Процак спільно з в. о. начальника філії «Баштанський райавтодор»  Т. В. Годіною оглянули хід робіт по ремонту автомобільної дороги О150202 Баштанка-Привільне-Новоукраїнка (на ділянці дороги біля села Привільне). Дані роботи проводяться за рахунок кооперації коштів та матеріалів сільгосптоваровиробниками Привільненської сільської ради з використанням техніки ДП «Миколаївоблавтодор». Тетяна Володимирівна Годіна повідомила, що планується завести 700 тонн піщано-щебеневої суміші С-5. По завершенню
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 19.06.2013

   Дорожні роботи в районі тривають     Дорожні роботи в районі тривають»     Дорожні роботи в районі тривають    

 


  17 червня 2013 року голова Баштанської РДА Іван Рубський разом із заступником з питань АПК Юрієм Мельником здійснили об'їзд полів району.

  В результаті об'їзду, можна зробити висновок, що стан посівів підтверджує попередні розрахунки. Тобто валовий збір ранніх зернових в поточному році становитиме приблизно ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 19.06.2013

   Об'їзд полів району     Об'їзд полів району»     Об'їзд полів району    

 

  6 червня 2013 року перший заступник голови РДА Сергій Шевченко відвідав Новоіванівську сільську раду, де провів особистий прийом громадян та зустріч з активом села.
  Під час зустрічі С.Д. Шевченко познайомив присутніх зі станом соціально-економічного розвитку району та наголосив, що важливу роль у підвищенні стандартів життя займає інвестиційна діяльність. Громади, які включаються у цю роботу мають непогані позитивні результати. Кожна територіальна громада повинна усвідомити обсяг і суть завдань, які
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 08.06.2013

   Зустріч з громадою Новоіванівки     Зустріч з громадою Новоіванівки»         

 

  Нова енергетична політика Президента України Віктора Януковича спрямована на скорочення використання природного газу та забезпечення енергонезалежності держави.
  Сьогодні на виконання поставлених Президентом завдань Баштанською міською радою розроблено два проекти у школі-саду «Віночок», котрими передбачено капітальний ремонт котельні та термосанація будівлі ДНЗ, реалізація якого буде здійснена в 2014 році за рахунок міського бюджету. За проектними розрахунками реалізація даних проектів дасть можливість
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 07.06.2013

   Енергонезалежність держави - одне з пріоритетних завдань її розвитку     Енергонезалежність держави - одне з пріоритетних завдань її розвитку»         

 
   На протязі майже неділі в районні житлового масиву райсаду не працює вуличне освітлення. Відсутність вуличного освітлення не просто завдає незручностей мешканцям, а може спричинити до травмувань у вечірній час. Особливо якщо пройтись по вулицям Грушевій та Інгульській.
  Мешканці їх в день «дорогами смерті» назвають, а що вже говорити про вечірній час. Таке неподобство відбувається внаслідок бездіяльності міської влади. Дивує позиція міського голови В.Рибаченка.
  Виникає питання
... Читати далі »
Коментарів - 5 | Розділ: Виконавча влада
Опублікував: Гриценко, 10.04.2013

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [182]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [491]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz