Головна сторінка
 

Чт, 02.05.2024, 04:35

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 4
Незареєстровані: 4
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » Надзвичайно »
На головну » Надзвичайно
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 34 35 »
  В Арбузинском районе во вторник, 6 августа, на 103-м километре трассы «Ульяновка-Николаев» произошло боковое столкновение автомобилей «Lada Priora» и «Daewoo Lanos».
  Об этом сообщили в ГУ ГСЧС в Николаевской области.
  Как говорится в сообщении, нарушение правил допустил водитель «Lada Priora».
  На место происшествия для деблокирования пострадавших привлекались сотрудники 28-ой Государственной пожарно-спасательной части Главного управления ГСЧС Украины в Николаевской области.
  Как сказано в сообщении, удалось безопасно извлечь двух пострадавших пассажиров автомобиля
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 07.08.2013

 
  Прокуратура Центрального району Миколаєва розслідує обставини отримання тілесних ушкоджень 39-річним місцевим жителем у Центральному РВ УМВС України в Миколаївській області, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

  Як повідомив заступник прокурора Центрального району Миколаєва Владислав Кулініч, 3 с ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

 
  Жертву "врадіївських ґвалтівників" Ірину Крашкову виписали з лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва, де вона проходила лікування. Про це повідомив головний лікар Олександр Дем'янов.

  "Ірину Крашкову виписали з лікарні. Почувається вона зараз нормально. Їй провели все необхідне лікування. В супровод ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 05.08.2013

 
  Об этом говорится в отчете Всемирной торговой организации «World Trade Report —2013», размещенном на сайте организации, пишет УНІАН

  При этом по объемам импорта услуг Украина заняла 24-е место, потратив в 2012 году на эти цели 19 млрд грн.

  Как отмечается в отчете, доля Украины в общемировом объеме импорта составляет 0,6%. При этом ежегодный прирост импорта в страну составляет не менее 2%.

  По показателю экспорта Украина
... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 23.07.2013

 

  В последнее время участились случаи, когда злоумышленники выманивают деньги у доверчивых людей, сообщая им, что родственник попал в ДТП или сбил человека и для разрешения неприятной ситуации, срочно нужна определенная сумма средств.

  Об этом нам сообщили в пресс-службе ГАИ Николаевской области. Наиболее распространенный вариант, когда на мобильный телефон абонента поступает звонок с неизвестного номера, а злоумышленник, представившись, близким родственником, имитируя взволнованный или приглушенный голос, сообщает, что сбил ... Читати далі »

Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 23.07.2013

 

  На оператора автозаправочной станции в Ленинском районе г. Николаева напал неизвестный с огнестрельным оружием 

  Как сообщили в управлении МВД в Николаевской области, в  дежурную часть Николаевского городского управления милиции на телефонную спецлинию «102» поступило сообщение от оператора автозаправочной станции в Ленинском районе г. Николаева.

  Мужчина сообщил, что ему необходима помощь милиции. Правоохранителям он заявил, что к окну оператора АЗС подошел мужчина и, просунув руку в отверстие, направил в его сторону предмет, похожий на пистолет ... Читати далі »

Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 16.07.2013

 

  Як повідомили сайт "Моя Баштанщина..." ДАІ Миколаївської області 10 липня о 18 годині 15 хвилин в м. Миколаєві водій автомобіля RENAULT MAGNUM з напівпричепом ROBUSTE KAISER S380, рухаючись по пр. Героїв Сталінграду, в напрямку пров. Парусного, в районі буд. № 9-Д, допустив зіткнення з автомобілем FORD MONDEO, який зупинився попереду. За попередніми даними дорожньо-транспортна пригода сталась через те, що водій автомобіля RENAULT не слідкував за дорожньою обстановкою та не витримав безпечної дистанції.
  В результаті дорожньо-транспортної пригоди
... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 11.07.2013

   В дорожньо-транспортній пригоді постраждало двоє осіб     В дорожньо-транспортній пригоді постраждало двоє осіб»         

 
  Неправомірні дії представників правоохоронних органів та відсутній належний контроль за справою призвели до резонансної ситуації у смт Врадіївка.
 
  Про це в прямому ефірі телеканалу «Миколаїв» і своєму коментарі зазначив Геннадій Ніколенко.
 
  Він також підкреслив, що завдяки втручанню ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 08.07.2013

 

  Прокурор Николаевской области Андрей Курысь призвал политиков, которые сейчас «активно помогают» следствию, не драматизировать ситуацию.

  Такую просьбу он озвучил в ходе брифинга в четверг, 4 июля.

- Я прошу не драматизировать ситуацию, ее не провоцировать и дать нормально работать следственной группе. Мы все вместе не должны допустить как повторения этих ужасных преступлений, так и захвата государственных учреждений, что тоже является неправомерными действиями, - подчеркнул он.

  Что касается уголовного производства ... Читати далі »

Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 04.07.2013

 
Дожди со шквальным ветром и градом продлятся в Украине до 3 июля, затем станет жарко.

  Об этом рассказали в Укргидрометцентре.

  По словам синоптиков, во второй половине недели потеплеет, однако температура продолжит подниматься до экстремально высоких показателей.

  Так, с 4 июля термометры днем практически по всей территории страны будут показывать плюс
... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 02.07.2013

 
  Сьогодні відбулась телефонна розмова голови облдержадміністрації М.Круглова з Президентом України В.Януковичем, під час якої керівник області поінформував Главу держави про надзвичайну ситуацію, що склалась у Врадіїївському районі, та заходи, що вживаються місцевими органами влади та правоохоронними органами з метою її негайного та об’єктивного розв’язання у правовому полі.
 
  У ході розмови визначено, що всі причетні до скоєння злочину будуть за результатами розслідування безумовно притягнуті до кримінальної відповідальності та покарані згідно вимог кримінального законодавства.
 
  На цей час голова облдержадміністрації Круглов Микола Петрович безпосередньо перебуває у Врадіївському районі з метою особистого з’ясування всіх обставин справи. Також у Врадіївському районі перебуває прокурор Миколаївської області Курись А.С.
 
 Голова облдержадміністрації звернувся до комісії Центрального апарату МВС України, яка працює на місці подій, з вимогою щодо негайного звільнення із займаної посади керівника Врадіївського РВ УМВС України у Миколаївській області та переатестації всіх працівників районного відділу.
 
  За дорученням М.Круглова потерпілу внаслідок злочину відвідала у лікарні начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації С.Хотіна, яка безпосередньо поспілкувалась з постраждалою та її рідними. У ході спілкування з лікарями ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 02.07.2013

 

  Алиби старшего лейтенанта Врадиевского райотдела милиции Евгения Держака, который якобы находился на дежурстве и не насиловал девушку – это 100% липа. Об этом в комментарии «Преступности.НЕТ» сама пострадавшая 29-летняя Ирина.

- Его это алиби - это 100% липа ... Читати далі »

Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 01.07.2013

 
  Один из тех, кого милиция задержала по подозрению в избиении и изнасиловании 29-летней жительницы поселка Врадиевка Николаевской области, родины начальника николаевского облУМВД,  оказался милиционером. Об этом «Преступности.НЕТ» сообщили как местные жители, так и подтвердили в секторе связей с общественностью Николаевского облУМВД и Прокуратуре Николаевской области.

  Как ранее сообщалось, 27 июня неизвестные жестоко избили и изнасиловали продавщицу продовольственного магазина, после чего она оказалась в тяжелом состоянии в районной больнице. Сама пострадавшая заявила, что ее обидчики – сотрудники милиции. После этого в милиции сообщили, что задержаны и помещены в изолятор временного содержания двое подозреваемых.

  Как стало известно от местных жителей поселка Врадиевка, один из них
... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 30.06.2013

 

  Дільничний інспектор Баштанського РВ УМВС дізнався про те, що один з мешканців району вирощує на території свого домоволодіння коноплю.

  Ретельно перевіривши отриману інформацію, правоохоронці прибули із санкціонованим обшуком до 30-річного місцевого мешканця. На присадибній ділянці міліціонери й дійсно виявили більше 25 кущів коноплі. Чоловік не став сперечатися, а одразу погодився, що саме він виростив і доглядав за забороненими законом рослинами. З його слів, він вирішив ... Читати далі »

Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 27.06.2013

 
  26 июня, был побит 66-летний температурный рекорд — 34,6 градуса по Цельсию. Предыдущий рекорд 26 июня был установлен в 1947 году. Об этом «Новостям-N» сообщили в Николаевском областном гидрометцентре.

  Сегодня-завтра, то есть 27-28 июня, температура воздуха будет колебаться от 30 до 35 градусов тепла. И такая погода продлиться до 30 числа нынешнего месяца. Затем ожидается небольшое понижение температуры, возможны шквалы и грозы.

  Температура воды в реке Южный Буг — 29 градусов ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 27.06.2013

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz