Головна сторінка
 

Чт, 25.04.2024, 01:38

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » Надзвичайно »
На головну » Надзвичайно
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 34 35 »

  З початком зими, водночас морозів та ожеледиці, бачимо як на вулицях Баштанки і комунальники, і працівники установ та закладів району розсипали біля адмінбудівель протиожеледні матеріали - пісок та сольову суміш. Та не кругом це зроблено.
  До редакції
... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 07.12.2016

   Ліквідація ожеледиці на вулицях Баштанки - спільна справа     Ліквідація ожеледиці на вулицях Баштанки - спільна справа»         

 
  Вчора на офіційному сайті Баштанської міської ради опубліковано звернення міського голови І. В. Рубського щодо застосування проти нього брудних РR-технологій та добірку фотографій де видно як і у яких місцях нашого міста застосовувалися ці технології. Приводимо повний текст звернення та усі світлини.
 
Шановні земляки, шановні виборці!
  Доводжу до Вашого відома про факт порушення законодавства України про місцеві вибори – застосування у відношенні до мене, як кандидата на посаду міського голови Баштанської міської об’єднаної територіальної громади, «чорних» піартехнологій, а саме: в ніч з 4 на 5 грудня 2016 року невідомими особами на території міста Баштанка в 21-му різних місцях на приватних загорожах та будівлях, громадських зупинках були нанесені фарбою з аерозольного балончика написи.
  Такими діями
... Читати далі »
Коментарів - 6 | Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 06.12.2016

Брудні РR-технології - в дії під час виборів Баштанського міського голови     Брудні РR-технології - в дії під час виборів Баштанського міського голови»     Брудні РR-технології - в дії під час виборів Баштанського міського голови     Брудні РR-технології - в дії під час виборів Баштанського міського голови Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

(клік - для збільшення фото)

  3 грудня о 7 год.18 хв. на пункт зв'язку 7 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля с.Добра Криниця. ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 04.12.2016

Біля Доброї Криниці згорів автомобіль     Біля Доброї Криниці згорів автомобіль»     Біля Доброї Криниці згорів автомобіль     Біля Доброї Криниці згорів автомобіль

 

 
  30 сентября, пресс-служба прокуратуры отрапортовала на своем сайте о документировании, совместно с полицией, факта получения неправомерной выгоды депутатом районного совета г.Баштанки Александром Береговым. За кулисами этого действа, мы увидели совершенно другую картину.

  Этой статьей не будем затрагивать юридические аспекты в доказывании виновности или невиновности. По этой теме еще будут другие, более подробные публикации. Приводим факты, предлагаем читателю самому делать выводы.

Дальше по пунктам:
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Надзвичайно
Опублікував: pravda, 25.10.2016

 

 
  У центрі містечка "Казка" у цьому році побудовано оглядову вежу (у середині неї розміщено обладнання для фонтану). Догори вежі можна піднятися сходинками, які огороджені металевими стовпчиками та ланцюгами. На версі стовпчиків є декоративні накладки - ліхтарі на світлодіодах. Усе красиво... було. ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 17.10.2016

Нові втрати      Нові втрати      Нові втрати      Нові втрати Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

  У групі "Баштанка та Баштанський район" (соцмережа "Вконтактє"), що представляє Баштанка.НЕТ адміністратор ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 05.10.2016

   Благоустрій міста Баштанка - справа не лише міської ради     Благоустрій міста Баштанка - справа не лише міської ради»         

 

(клік - для збільшення фото)

  Відпочинок у нічній Баштанці може бути різним. Хтось обирає власний дім, місцеві кафе та бари. А якщо у тебе немає будинку, або своя хата більше не гріє, а у кафе більше не цікаво? Що ж тоді роблять дехто із земляків? Баштанка.НЕТ знає відповідь на це питання. Виявляється ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 03.10.2016

   Відпочинок у нічній Баштанці може бути різним...     Відпочинок у нічній Баштанці може бути різним...»         

 

    З вчорашнього дня на  обласних інтернет  ресурсах розміщена сенсаційна інформація про  викриття Баштанського депутата-хабарника.
  Публікація  з «Преступности НЕТ»:
  "В Баштанке на взятке в 5 тысяч гривен поймали местного депутата"
  30 сентября, сотрудниками Николаевской местной прокуратуры № 1 совместно с сотрудниками полиции задокументирован факт получения неправомерной выгоды в размере 5 тысяч гривен депутатом Баштанского райсовета.

  Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Николаевской области.
  Указанные средства депутат получил от предпринимателя за не препятствование в осуществлении им хозяйственной деятельности.
  Злоумышленник задержан
... Читати далі »

Коментарів - 7 | Розділ: Надзвичайно
Опублікував: майдан8318, 01.10.2016

 

  Вчора жителі міста, які були у парку, що біля районного Будинку культури, на власні очі побачили наслідки вандальних дій ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 27.09.2016

Кому заважали урни у центральній площі Баштанки?     Кому заважали урни у центральній площі Баштанки?»     Кому заважали урни у центральній площі Баштанки?     Кому заважали урни у центральній площі Баштанки?

 

  Як повідомляє на власному офіційному сайті Баштанська міська рада: "Нічною патрульною групою групою КО «Правопорядок» під час патрулювання в ніч з 17 на 18 вересня (святкування 210-ої річниці міста Баштанка), близько 2-ї години ночі  був затриманий наш мешканець, Беребен Денис, який ... Читати далі »

Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 21.09.2016

 
Вандали у Баштанці  Не минуло і години, коли на Баштанка.НЕТ з'явилася публікація про нову ілюмінацію у містечку "Казка", як надійшло повідомлення від працівників Баштанської міської ради про те, що "невідомими особами у вихідні дні було вирвано частину ілюмінації, що навпроти храму.
  Обурення немає меж! Навіщо це робити?!!

  Просимо всіх хто щось бачив або знає ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 19.09.2016

 

  З публікації у "Фейсбуці" 16 вересня: "Чув від баштанчан, що опісля 12ї (24:00) у барі, що в містечку «Казка» гучно лунає музика. Зараз у центрі Баштанки. Зайшов у «Казку». Лунає музика (щоправда не так гучно, як годину тому). І де ж це «музон»? А виявляється вона з бару «Лабіринт» ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 19.09.2016

   Лунала музика... о другій ночі     Лунала музика... о другій ночі»         

 

  У соціальній мережі "Фейсбук" депутат райради Олександр Береговий опублікував фото-факти вирубки дерев на території Лоцкинської сільської ради та зробив допис наступного змісту:
  "На кожній сесії депутати піднімають питання про знищення лісосмуг але наші очільники ніяким чином не реагують. Питання чому? Корупція
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 13.09.2016

Депутати Баштанської районної та міської рад констатували факт вирубки понад 100 дерев на території Лоцкинської сільської ради     Депутати Баштанської районної та міської рад констатували факт вирубки понад 100 дерев на території Лоцкинської сільської ради»     Депутати Баштанської районної та міської рад констатували факт вирубки понад 100 дерев на території Лоцкинської сільської ради     Депутати Баштанської районної та міської рад констатували факт вирубки понад 100 дерев на території Лоцкинської сільської ради Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 13.09.2016

Пожежа у селі Лоцкине     Пожежа у селі Лоцкине»     Пожежа у селі Лоцкине     Пожежа у селі Лоцкине Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz