Головна сторінка

Пт, 03.05.2024, 18:23

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Як боролися з українською......
00:09:06
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
---24:

---25:

Візит М.П.Круглова до Баштанської ЗОШ №1:

Баштанська філія ВАТ ЕК “Миколаївобленерго”:


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2013 » Вересень » 4

Громадська рада при ОДА розглянула стан та перспективи розвитку транспортно-логістичної системи Миколаївської області



Як повідомлялось, Президент України Віктор Янукович зазначив, що відновлення та будівництво регіональних автомобільних доріг в Україні є одним із головних завдань для влади на 2014 рік. І це завдання не на один рік.

«З року в рік ми будемо цю програму виконувати», - наголосив Президент.

Крім того, під час останнього інтерв’ю українським телеканалам, Глава держави приділив увагу також ремонту і будівництву нових ділянок на основних магістралях країни. Президент нагадав, що значний обсяг зазначених робіт було виконано під час підготовки до Євро-2012, однак ще необхідно відремонтувати значну частину доріг. «Магістральні дороги ми більш-менш вже бачимо. Зараз за Одеську дорогу взялися, це вже внутрішня дорога. По Півдню нам треба багато чого зробити, і цей південний коридор, їх там два коридори. Нам треба зробити так, щоб Україну можна було по Півдню проїжджати спокійно. Треба наводити порядок», - наголосив Глава держави.

3 вересня з ходом виконання на Миколаївщині зазначених завдань
Президента України ознайомилися члени громадської ради при облдержадміністрації під час розгляду питання «Стан та перспективи розвитку транспортно-логістичної системи Миколаївської області».

З інформацією на засіданні ради виступили: Едуард Волошанович, начальник управління інфраструктури облдержадміністрації, та Валерій Блошенко, перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області.



Доповідачі наголосили на тому, що розвиток транспортно-логістичного потенціалу Миколаївської області є одним з пріоритетних напрямів соціально-економічного розвитку регіону. Він сприятиме розвитку морегосподарського комплексу, підвищенню транзитного потенціалу Миколаївської області та України в цілому,  відкриттю нових та розвитку діючих підприємств, створенню робочих місць, збільшенню надходжень до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів.

Члени громадської ради отримали докладну інформацію щодо стану реалізації окремих самостійних проектів, які в комплексі сприятимуть підвищенню транзитного потенціалу області, а саме:

- будівництва мостового переходу через р.Південний  Буг у м. Миколаєві;

- будівництва об’їзної залізничної колії від станції Котляреве до станції Жовтнева та суміжної автодороги з обходом південної частини м. Миколаєва.

Окрему увагу під час розгляду зазначеного питання було приділено ремонту та реконструкції доріг:

1. Автомобільна дорога державного значення Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв (через Кривий Ріг), загальна протяжність 139,8 км (км 179+570 – км 329+535). Протягом попередніх років на дорозі виконувався лише аварійний ямковий ремонт та заходи забезпечення безпеки руху. Дорога має ділянки, на яких покриття дорожнього одягу повністю втратило несучу здатність. Із загальної протяжності 139,8 км дороги необхідно відремонтувати капітальним та поточним ремонтом 77,5 км (або 55% від загальної протяжності). Орієнтовна вартість робіт складає 450,0 млн. грн. На виконання доручення Президента від 05.06.2013 року №1-1/1378 розпочаті роботи з поточного ремонту ділянки дороги км 265+663-км271+720 протяжністю 6,057 км.

На сьогодні залишається відкритим питання по проведенню ремонтних робіт на решті ділянок дороги загальною протяжністю 71,4 км орієнтовною вартістю робіт 389,8 млн.грн.

2. Автомобільна дорога Р-06 Ульяновка-Миколаїв (через Вознесенськ), загальна протяжність 178,7 км (км 43+580 – км 232+046). Роботи з поточного ремонту дороги розпочаті у попередні роки (2010-2012рр.), відкрито рух на 111,6 км на яких існує потреба у влаштуванні верхніх шарів покриття (щебенево-мастичний асфальтобетон). Зважаючи на велику економічну затратність робіт з влаштування нових шарів та з метою підтримання безпечного і комфортного стану проїзду на даній автодорозі, Служба автодоріг надала перевагу технології «гарячого ресайклінгу». Однак, це лише на ділянці І категорії, виходячи із стану основи. На сьогодні це ділянка км 199+062 – км 203+665, протяжністю 4,6 км І категорії в районі с.Себіне Новодеського району.

3. Автомобільна дорога Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, загальна протяжність 86,1 км (км 153+196 - км 245+237). У 2011 році відновлено поточним ремонтом 12,3 км дороги (км 198+300– 215+000), у 2012 році розпочаті роботи на 8,3 км (км 190+000 – 198+300), які потребують завершення з обсягом робіт, що становить 20,2 млн.грн. На решті ділянок дороги також існує нагальна потреба приведення параметрів конструкції дорожнього одягу до діючих вимог та стандартів. Загальна потреба у фінансування робіт з поточного ремонту складає 350 млн.грн

На сьогодні необхідний фінансовий ресурс не забезпечено, тому проїзний стан підтримується за рахунок експлуатаційного утримання.

В поточному році продовжено роботи з капітального ремонту ділянки дороги км 161+204 - км 162+331 з відновленням 1,1 км покриття та влаштування водопропускної труби. Введення потужностей заплановано на 2014 рік.

Роботи з реконструкції.

В поточному році планом робіт передбачено продовження реконструкції   5,5 км автомобільної дороги державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новооазовськ (на Таганрог) на ділянці км 165+500 – км 171+000. Роботи тривають, а саме проводяться виконання земельно-кадастрових робіт та послуг з поділу земельних ділянок землевласників і отримання ними право установчих документів за результатами такого поділу.

У перспективі згідно «Програми розвитку автомобільних доріг загального користування Миколаївської області на 2013 - 2015 роки» передбачається нова будова, а саме: реконструкція  автомобільної дороги державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ км 158+700 - км 159+700, км 159+700 - км 162+200, км 171+000 - км 177+000 з вводом 9,5 км, а також реконструкція під параметри І категорії за одеським напрямком; реконструкція автомобільної дороги державного значення Р-06 Ульяновка-Миколаїв на ділянках км 49+500 - 52+000,  км 70+700 – км 72+700 з вводом 4,5 км.

Також Міністерством інфраструктури України та Державним агентством автомобільних доріг України на умовах державно-приватного партнерства планується будівництво автодороги за напрямком Ульянівка-Миколаїв-Херсон-Красноперекопськ-Сімферополь, протяжністю 533 кілометри.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2008 року
№1621-р схвалено техніко-економічне обґрунтування будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільної дороги за напрямком Ульянівка-Миколаїв-Херсон-Красноперекопськ-Сімферополь.

Ведеться робота по підготовці конкурсної документації та проведення концесійних конкурсів на реалізацію зазначеного проекту.

Після обговорення виступів Е.Волошановича та В.Блошенка члени громадської ради вирішили: наведену інформацію взяти до відома та доручити продовжувати роботи.

На цьому ж засіданні громадської ради були також заслухані інформації директора департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації Валерія Мельніченка «Про стан підготовки навчальних закладів області до нового навчального року» та начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Світлани Гладун «Про стан реконструкції будинку обласної філармонії на базі приміщення колишнього кінотеатру «Іскра». Наведена інформація взята громадською радою до відома, виконавцям доручено продовжувати роботи.
Джерело: http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=5511
Категорія новин: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: bashtanka | Дата: 04.09.2013

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: транспортно-логістична система, Громадська рада
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz