Головна сторінка

Пт, 26.04.2024, 00:47

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Вулицями міста Баштанка: ......
00:13:40
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
---30:

---40:

Виставка робіт Олександра Бондаренка:

---3:


 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 

 

 

На головну » 2016 » Лютий » 25

Жителі Нового Бугу, які майже місяць (!!!) перекривали дорогу Н-11 нарешті розблокували її!

  Група активістів з Нового Бугу, які перекривали дорогу Н-11 через те, що на дорозі довгий час не здійснювався капітальний ремонт підписала Меморандум з керівництвом облдержадміністрації (додаються скани). Тепер дорога відкрита для будь-якого виду автотранспорту.

 





 
  Даний меморандум підписали голова ОДА В. І. Меріков, начальник служби автодоріг у Миколаївській області О. Л. Антощук, голова Новобузької райдержадміністрації С. В. Іванов, Новобузький міський голова М. О. Лагодієнко, депутат Миколаївської обласної ради О. О. Бондар.
 









Інформація з Нового Бугу станом на п'ятницю, 18.03.2016 


  За інформацією ТУТ.Інфо йде 23-ій день протесту Новобужан. Дорога Н11 заблокована з 25 лютого 2016 року. Проїзд через блокпости заблоковано для транзитного транспорту вагою більше 5 тон.
  Цілу неділю чекали на приїзд представника з Укравтодору, приїзд було анонсовано на засіданні уряду, так і не дочекалися. Сьогодні вранці були збори активістів майдану. На зборах вирішили чекати до понеділка приїзду керівника Укравтодору, якщо не приїде закрити дорогу з вівторка для любого транспорту: автобусів, легкових машин та інших, організувати блокування пішохідних переходів в Миколаєві далі за ситуацією
$CUT$

  З коментарію телефоном голови Новобузької районної державної адміністрації Іванова С. В. в понеділок очікують приїзд заступника агентства автомобільних доріг України Березовського М. В. Ремонт доріг почнеться при середньодобовій температурі вище +8ºС. Біля Новополтавки йде профілювання дороги. 

Наступного тижня також Президент України повинен розглянути електронну петицію  №22/018957-еп. подану 21.12.2015 Вадатурським Андрієм.

Інформація з Нового Бугу станом на 17.03.2016
  В Новополтавці працює спеціальна техніка. До Рексайдера приєдналися ще одна спец машина для профілювання і каток.

 

Інформація з Нового Бугу станом на понеділок, 16.03.2016
 
 
Дорога Н11. 20 день пікетування дороги. Дорога перекрита лише для автомобілів вагою більше 5 тон. Всі інші проїжджають без перешкод.
  В Новому Бузі стоїть два блокпости на 225 км та на 234 км траси Дніпропетровськ-Миколаїв.
  Залишати блокпости люди не збираються до підписання графіку робіт з ремонту та початку самих робіт.

  В Новополтавку сьогодні підвезено Ресайклер - машина знімає верхній шар покриття та вирівнює грунт, мінімізуючи витрати на ремонт. Після роботи ресайклера необхідно ущільнити поверхню катками та почати укладку асфальту.

  Замість обіцяних 200 млн. грн на ремонт виділили 100 млн.грн., в той час як на Дніпропетровську частину Н11 виділено більше 300 млн.грн.

  Виділені гроші підуть на ремонт дороги від границі Дніпропетровської області до Нового Бугу(згідно з постановою кабінету міністрів).

  Цього тижня очікують приїзду представників влади до страйкуючих людей.

 




 

Інформація з Нового Бугу станом на суботу, 05.03.2016
 
Блокпост на Кривий Ріг. Блокпост закритий для великовагового транспорту
Дорога Н11. День 14. Блокпост на Кривий Ріг. Блокпост закритий для великовагового транспорту. Місцеві машини та з продуктами для місцевих жителів проїжають без перешкод.
Сьогодні чекають вістку з кабміну. Страйк безстроковий. Триває збір підписів електронноі петиціі до президента Украіни, зібрано 14 тис. голосів з необхідних 25. Долучайтеся
 



 

Інформація з Нового Бугу станом на суботу, 08.03.2016
Дорога Н11. 13 день. Блокпост працює у звичному режимі. Блок пост не пропускає фури. Місцеві фермерскі машини проїджають.

Інформація з Нового Бугу станом на суботу, 07.03.2016
  Дорога Н11. 12 день блокування.
  Минулого тижня голова Миколаївськоі ОДА Меріков В. їздив до Києва з вирішення питання фінансування дороги. Але з кабміну не було позитивних сигналів. Вчора в 10 хвилинах уряду Яценюк повідомив що цього року будуть ремонтувати дорогу Дніпропетровськ - Миколаїв.

  Натомість страйкуючи ніяких відповідей не отримували. Страйк продовжуються і в середовищі активу вже лунають думки по підняттю градуса страйку. То ж цей тиждень може заспокоїти страйк або підлити масло у полум'я. Люди чекають що запропонує кабмін цього тижня і підписання дорожньої карти.
 
Фото: Блокпост на Баратівському повороті
Блокпост на Баратівському повороті
 
Блокпост на Баратівському повороті

Інформація з Нового Бугу станом на суботу, 05.03.2016
 

Дорога Н11. День 10 дорога лишається перекритою лише для великих вантажівок. Народні депутати, які приїджають на блокпост, а це були депутати від БПП, Опозиційного блоку, Народного фронту, хочуть придати політичної складової. Місцеві люди не бажать щоб протест набував політичного забарвлення, основна вимога ремонт дороги. Рішення з кабміну досі немає і з розмови з Тарасом Кремінем стало зрозуміло що рішення подане до кабміну протягом двох тижнів.





 
Інформація з Нового Бугу станом на 04.03.2016

Дорога Н11 (16:30). Народний депутат України Тарас Кремінь зустрічається в Новому Бузі з ініціативною групою з блокування дороги Дніпропетровськ - Миколаїв

Дорога Н11 (10:34). 9 день блокування. Вчора були новини з Автодору про виділення 50 млн грн з резерву. З Каб.міну новин поки що не має. На вулиці йде дощ. Місцеві Камази по домовленості з блокуючими проїжджають блок пости.


 


Жителі Нового Бугу чергують блок-пост на дорозі

Інформація з Нового Бугу станом на 03.03.2016


Дорога Н11. 8 день блокування. В Новому Бузі стоїть два блокпости Вантажівок більше 5 тонн крім місцевих немає.
протестуючі говорять що в суботу разом з Казанківським блокпостом перекриють проізд повністю. Інформація про блокування буде уточнюваться.

Новобужани запитують: "Де під час страйку знаходиться міський голова Лагодієнко Максим Олександрович?" За інформацією мережі фейсбук Максим Лагодієнко в Америці...
 
Інформація з Нового Бугу станом на 02.03.2016

7 день блокади Нового Бугу. Дорога Н11 перекрита з двух сторін. Великовантажні машини не пропускають. Місцеві авто перевізники вільно проїжджають блокпости. Біля блокпостів фур немає. Чекають підписання виділення коштів в кабміні та підписання дорожної карти з ремонту доріг.

Дорога Н11 блокпост під'їжають фури з інших міст.
Інформації про блокування не має на основних розвязках. Автодор не інформує водіів про заблоковану дорогу!
 





 
Інформація з Нового Бугу станом на 18:00 01.03.2016
Народний депутат Вадатурский відвідав блок пост у Новому Бузі.
В Новому Бузі встановили ще один блок пост на Баратівскому перехресті. Новий Буг в блокадному кільці
.


 

Інформація з Нового Бугу станом на 14:00 01.03.2016
  Вже 5 добу триває перекриття дороги Дніпропетровськ-Новий Буг - Миколаів. Поодинокий вантажний транспорт під'іхавши до блокпосту робить розворот. Протестуючі чекають на підписання дорожноі карти з ремонту дороги.

  Сьоогодні, 1 березня о 9:00, планують перекрити дорогу
ще в одному місці - поворот на Баратівку.



 
Інформація з Нового Бугу станом на 28.02.2016
 

 
  Голова Новобузької райдержадміністрації Іванов С. В. дав ТУТ.ІНФО інтерв'ю про підсумки зустрічі голови Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова зі страйкуючими у Новому бузі, та діях які будуть зроблені за підсумком перемовин.
  Відео можна переглянути за цим лінком "Голова Новобузької РДА Сергій Іванов: "Мені соромно за наших людей".



Інформація з Нового Бугу станом на 28.02.2016

  Страйкуючі подякували водіям, які попали у полон і приймали активну участь у страйку 3 дні, були пропущені через кордон.
  На далі блокування продовжується. фури пропускати не будуть.
Вимагають збільшення сум фінансування ремонт, і погодження дати початку будівництва.

  Зараз великовантажний транспорт не пропускають. Після пропуску фур на узбічі лишилося багато сміття. Страйкуючі провели прибирання територіі.










Інформація з Нового Бугу станом на 27.02.2016

 
  Вже третю добу триває страйк Новобужан, які вимагають почати роботи з капітального ремонту дороги Н11 Дніпропетровськ - Миколаїв.

  Вчора о 17 годині до людей приїхав Народний депутат України Жолобецький Олександр Олександрович та начальник управління інфраструктури Миколаївської ОДА Волошинович Едуард Петрович. Після спілкування стало зрозуміло що дорогу від Нового Бугу до Баштанки цього року не почнуть, а кошти будуть направлені на ремонт дороги від межі Дніпропетровської області в бік Казанки та від Миколаєва в сторону Баштанки.
  Для ремонту дороги між Новим Бугом та Баштанкою необхідно робити проект, проводити тендер, планувати кошти в бюджеті країни, а це займе багато часу, тільки тендер триватиме два місяці.
  Підсумком зустрічі стало звернення до керівника обласного автодору та голови Миколаївської обласної адміністрації приїхати до людей та надати відповіді: коли і як будуть проводитися ремонтні роботи.

  На цю годину дорога перекрита, вільно проїжджають рейсові автобуси, легковики, та військові.

  Сьогодні на 17:00 очікується приїзд обласного керівництва.











Інформація з Нового Бугу станом на 17.05 26.02.2016
(п'ятниця):
 

 
До страйкуючих прибув Жолобецький Олександр Олександрович та начальник управління інфраструктури Миколаївської ОДА Волошинович Едуард Петрович.
Зустріч почалася з викладення вимог пікетувальників. Новобужанам повідомили, що 200 млн грн на Н-11 вже очікують підпису в кабміні. Крім того, будуть встановлені на дорогу вагові комплекси від УкрТрансБезпеки.






 
Інформація з Нового Бугу станом на 16.20 26.02.2016
(п'ятниця):

  На 17:00 годину призначено загальні збори страйкуючих. До страйкуючих їде Жолобецький Олександр Олександрович
  Народний депутат України по 129 округу. м. Миколаїв, Корабельний район від блока П.Порошенко. та начальник управління інфраструктури Миколаївської ОДА Волошинович Едуард Петрович.

Інформація з Нового Бугу станом на 14.30 26.02.2016
(п'ятниця):
 


  Дорога Н11 Дніпропетровськ-Миколаїв повністю заблокована фурами.
  Фури створили пробку яка не дозволяє проїхати нікому. Очікують приїзду керівника інфраструктури області та народних депутатів. Люди вимагають гарантій з ремонту дороги і лише тоді іі розблокують.
 

 

Інформація з Нового Бугу станом на 13.00 26.02.2016
(п'ятниця):

  Люди які приймають участь в пікеті, діляться харчами з водіями...
 



Інформація з Нового Бугу станом на 13.00 26.02.2016:
 

  Голова Новобузької РДА Іванов С.В. домовився з водіями фур про пропуск рейсових автобусів. Швидкі та війскові проїджають без перешкод.

Коротка інформація від ТУТ.Інфо+ відео:

  25 лютого в м. Новий Буг втретє перекрито трасу Дніпропетровськ Миколаїв Н11. Минулого року після чергового страйку проводилися відновлювані роботи, але після зими дорога повернулася до первісного стану.
Люди доведені до відчаю знову вийшли на страйк та перекрили дорогу. На протест вийшло більше 100 чоловік. Основною вимогою людей до влади - розпочати ремонтні роботи. Дорога була перекрита лише для великих вантажівок.
  Легкові, мало тоннажні машини та автобуси, проїжджали без затримки.
  За повідомленням головного управління національної поліції в Миколаївській області за фактом перекриття дороги почато кримінальне провадження за частиною 1 статі 279 Кримінального кодексу «Блокування транспортних комунікацій…»
  До страйкуючих приїхав голова Новобузької районної державної адміністрації Іванов Сергій Вікторович, який вислухав вимоги, та розказав про ситуацію з фінансуванням.
  Страйк продовжується. Детальніше у відео.
 
























 
Інформація з Нового Бугу станом на 16.10 25.02.2016:
 
 

 
  Зважаючи на перекриття дороги Н-11 в Новому Бузі, автомобілі поїхали в об'їзд через переїзд в с. Жовтневе. Кажуть, що в Миколаївці (не перевірено) Казанківського району теж плитами дорогу перекрили і вимагають негайного ремонту автошляху.

 
  О 12-й годині дня жителі Нового Бугу до нашвидкоруч створеного блок-посту привезли скати та почали їх палити. Ситуація не дитяча...
 
На дорозі в м. Новий Буг палять шини



 
Тим часом на офіційному сайті Миколаївської облдержадміністрації з'явилася інформація від її очільника Вадима Мерікова про те, що У Миколаївській області планують обмежити проїзд великовагового транспорту (коротке відео - на "Баштанка ТБ"):

«З одного боку ситуація напружена, а з іншого «підігрівається» регіональними політиками, які не заявляють про те, що вони опозиція, а просто зацікавлені в особистому піарі. Не варто нагнітати ситуацію. Я розмовляв з активістами, які сьогодні перекрили дорогу і закликав не порушувати закон», - розповів він.

Також Вадим Меріков озвучив результати телефонної розмови з Міністром інфраструктури.

«Зараз спільно з «Укравтодором» та Міністерством інфраструктури ми готуємо розпорядження про обмеження руху великовантажного транспорту по дорогах державного значення в нашій області. Сподіваюся вже протягом декількох днів, такий документ буде опубліковано і набере чинності», - сказав Вадим Меріков.

За його словами, це дасть можливість тимчасово обмежити рух вантажного транспорту по дорогах Миколаївської області.

Він розповів, що цього року Миколаївській області заплановано виділити більше 300 млн. грн на ремонт доріг Н-11, Н-14. На цих напрямках проводяться незначні роботи по забезпеченню проїзджувальності доріг, але ремонт буде проводиться тільки після надходження коштів і настання відповідних погодних умов.

Вадим Меріков зазначив, що і в інших областях проблеми з дорогами. Так як з державного бюджету продовжують погашати багатомільярдні заборгованості за ремонтні дорожні роботи, які проводилися до «Євро-2012».

Інформація з Нового Бугу станом на 10.00 25.02.2016:

В Новому Бузі перекрили дорогу Н-11
 

Як повідомило інформаційне агентство "ТУТ.ІНФО" через мережу "Фейсбук", сьогодні жителі Нового Бугу, стомлені обіцянками про ремонт дороги Н-11, перекрили її бетонними блоками та повідомили про безстрокову акцію щодо перекриття. Зараз на перекритті дороги близько 100 чоловік.
Даний інформаційний блок поновлюватиметься. Завітайте сюди через 1-2 години.

Запрошуємо переглянути:
- В Єланецькому районі жителі села Водяно-Лорине перекрили трасу Н-14 (лютий 2016 рік);
- Новий Буг. Перекриття дороги 10.09.2015 (відео).

перекриття дороги, Новий Буг




 
Джерело: https://www.facebook.com/tyt.tv
Категорія новин: Надзвичайно
Опублікував: vagonta | Дата: 25.02.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Новий Буг, Баштанка-Миколаїв, перекриття дороги, Н-11, ТУТ.ІНФО
Всього коментарів користувачів сайту: 2
avatar
1
1
Мабуть людей вже дістало, коли вийшли і перекрили дорогу.Жаль, що страждатимуть ні в чому невинні ті які , ще повзуть по цій вбитій дорозі, а не те падло яке вже перемогло корупцію у вищих ешалонах влади, залишилося ще перемогти серед медичних працівників та учителів.
avatar
0
2
Гарний коментар написав у "Фейсбуці" голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков: "Вспоминаются летние акции против установки весовых комплексов в нашей области: противостояние, «подогрев» водителей, псеводобщественников, типа «защитников отечества», «подсадные» митингующие и накал страстей.

Тогда некоторые «бизнесмены» и «недополитики» заигрывали и обманывали людей. Дозаигрывались так, что это привело к всеобластным акциям.

Сегодня мы видим, что жители области, желая сохранить то, что осталось от дорог – устанавливают НАРОДНЫЕ ВЕСОВЫЕ КОМПЛЕКСЫ, пост-контроль и самостоятельно ограничивают проезд большегрузного транспорта.

Ситуация в местах перекрытия трассы под личным контролем глав районов и правоохранительных органов. Протестующие пропускают легковой транспорт, автомобили с продуктами питания, автобусы, военную технику.

Мы же со своей стороны делаем все, чтобы наша область получила финансирование, необходимое для ремонта дорог.
И финансирование будет.
"

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz