Головна сторінка

Вт, 30.04.2024, 21:26

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Путин удивлен!) Генерал о......
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
-14:

-30:

---19:

З 8 березня!:


 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 

 

 

На головну » 2015 » Січень » 28

Новий бюджет

Баштанська Міська рада
Баштанського  району Миколаївської  області
рішення
від 21 січня 2015 р   № 1 м.__Баштанка___ LV позачергової сесії       шостого скликання
 
Про міський бюджет
Баштанської міської ради  
на 2015 рік

 
 Розглянувши  поданий  проект  міського  бюджету  Баштанської міської ради на 2015 рік, відповідно до статей 143, 144 Конституції України, Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», на підставі  пункту 23 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
  1. Визначити на 2015 рік:
- доходи міського бюджету у сумі 10645,977 тис.гривень..,  в тому числі доходи загального фонду міського бюджету -у сумі  9783,192 тис.гривень., доходи спеціального фонду міського бюджету -  у сумі 862,785 тис.гривень., згідно з додатком № 1 до цього рішення;
- видатки  міського  бюджету у сумі 10645,977 тис.гривень., в тому числі видатки загального фонду міського бюджету – у сумі 9361,212 тис.гривень та видатки спеціального фонду міського бюджету - у сумі 1284,765 тис.гривень;
 - профіцит загального фонду міського бюджету - у сумі 421,980 тис. гривень та  дефіцит спеціального фонду міського бюджету - у сумі   421,980 тис. гривень, згідно з додаток № 2 до цього рішення.

  2.Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів міського бюджету на 2015 рік у розрізі тимчасової класифікації видатків та кредитування, у тому числі по загальному фонду – у сумі  9361,212 тис.гривень та  спеціальному фонду - у сумі 1284,765 тис.гривень згідно з додатком 3  до цього рішення.
 
  3. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів міського бюджету Баштанської міської ради  у сумі  170,0 тис.гривень.
 
  4. Затвердити на 2015 рік у складі видатків міського бюджету обсяги міжбюджетних трансфертів між міським бюджетом та районним бюджетом згідно з додатком  № 4 до цього рішення.
 
  Надати право міській раді за погодженням з постійною комісією міської ради з питань планування, бюджету, фінансів  за умови внесення змін до обсягів міжбюджетних трансфертів з інших бюджетів, що вплине на збільшення або зменшення дохідної та видаткової частини  міського бюджету, проводити їх розподіл  між бюджетними установами міської ради із внесенням відповідних змін до розпису міського бюджету  на 2015 рік, шляхом видання відповідного розпорядження міського голови.
 
  5. Затвердити на 2015 рік перелік об’єктів, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету в сумі 476,265 тис.гривень  згідно з додатком № 5 до цього рішення.
 
  6. Затвердити на 2015 рік резервний фонду міського  бюджету    у сумі 20,0 тис.гривень.
 
  7. Затвердити перелік захищених статей  видатків загального фонду міського  бюджету на 2015 рік за їх економічною  структурою:
оплата праці працівників бюджетних установ;
нарахування на заробітну плату;
придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів;
забезпечення продуктами харчування;
оплата комунальних послуг та енергоносіїв;
поточні трансферти населенню;
поточні трансферти місцевим бюджетам;
підготовка кадрів вищими навчальними закладами I - IV рівнів акредитації;
забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування.
 
  9. Затвердити в складі видатків міського бюджету кошти на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 2512,258тис.гривень згідно з додатком № 6 до цього рішення.
 
  10. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України  дозволити міській раді  отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, у межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку  на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.
 
  11. Розпоряднику  коштів міського бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну енергію, водопостачання та водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.
 
  У разі наявності у головного  розпорядника бюджетних коштів простроченої кредиторської заборгованості з оплати комунальних послуг та енергоносіїв управління Державної казначейської служби України у Баштанському районі Миколаївській області здійснює платежі загального фонду за видатками (крім тих, що передбачено  пунктом 7 цього рішення) лише після погашення такої заборгованості.)
 
  12.  Установити, що після прийняття рішення «Про міський бюджет Баштанської міської ради  на 2015 рік» внесення змін до бюджетних призначень головних розпорядників коштів та перерозподіл між ними здійснюється відповідно до статті 23 Бюджетного кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 року №18 "Про затвердження Порядку передачі бюджетних призначень, перерозподілу видатків бюджету і надання кредитів з бюджету" за погодженням із постійною комісією міської  ради з питань планування, бюджету, фінансів.
         
  13.  Установити, що у загальному фонді міського бюджету на 2015 рік:
до доходів належать надходження, визначені статтями 69,101 Бюджетного кодексу України;

  14. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського бюджету на 2015 рік у частині доходів є надходження, визначені статтями 69-1, 71 Бюджетного кодексу України.
 
  15. Установити, що відповідно до статей 24, 58-61, 80 Бюджетного кодексу України у 2015 році встановлюється звітність про виконання міського бюджету:
 
квартальний та річний звіти про виконання міського бюджету у двомісячний строк після завершення відповідного бюджетного періоду надаються міською радою постійній комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів в обсягах і за єдиними формами, установленими Державною казначейською службою України.
 
   16. Прийняти повноважень на здійснення видатків районного бюджету у 2015 році на дошкільну освіту та видатки на утримання закладів культури.
Власні надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами та інші джерела надходжень до спеціального фонду, спрямовувати за цільовим призначенням згідно із законодавством.
 
  17. Додатки 1 - 6  до цього рішення є його невід’ємною частиною.
 
  18. Це рішення набирає чинності з 01 січня 2015 року.
 
  19. Контроль  за  виконанням  цього  рішення  покласти   на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів.
 
 
Міський голова                                                      В.Ф.Рибаченко
 
Пояснювальну записку з детальним аналізом бюджету та звітом за 2014 рік можна переглянути тут:
(завантажуйте документи на комп'ютер з сайту)

- Пояснювальна записка до міського бюджету на 2015 рік;
- Додаток №1 до рішення міської ради від 21 січня 2015 р № 1 "Доходи бюджет м.Баштанка на 2015 рік";
- Додаток №3 до рішення міської ради від 21 січня 2015 р № 1 "РОЗПОДІЛ видатків бюджет м.Баштанка на 2015 рік";
- Додаток №5 до рішення міської ради від 21 січня 2015 р.№1 "Перелік об"єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку";
- Додаток №6 до рішення міської ради 21 січня 2015 р № 1 "Перелік місцевих (регіональних) програм, які фінансуватимуться за рахунок коштів  міського бюджету Баштанського району у 2015 році".
Категорія новин: Самоврядування
Опублікував: олександр | Дата: 28.01.2015

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: бюджет міської ради, Баштанська міська рада, міський бюджет
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [169]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1052]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz