Головна сторінка

Вт, 14.05.2024, 20:36

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

День працівників соціальн......
00:12:37
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
З 8 березня!:

Баштанський РВ УМВС:

---41:

-12:


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2014 » Червень » 20

Оксана Янішевська: Маємо бути відвертими та чесними з людьми

19 червня заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Оксана Янішевська провели нараду з заступниками голів райдержадміністрації, які займаються соціально-гуманітарними питаннями.
 

– Мені стало відомо, що вам надіслали листа, щоб ви не піднімали переді мною проблемних питань, пов’язаних з проходженням коштів через казначейство. Моя позиція така, якщо люди будуть працювати використовуючи такі методи, замовчуючи проблеми, надсилаючи листи-попередження – такі люди з нами працювати не будуть! Ми маємо бути відвертими, перш за все відвертими та чесними з  людьми, адже ми працюємо на державу та на людей. Тому, якщо у вас є проблеми та питання звертайтеся. Ми хочемо знати про всі ваші проблеми та допомагати вам, – зазначила Оксана Альбінівна.

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації пояснила, що днями відбулася апаратна нарада, на якій вона висловила свою чітку позицію: «якщо впродовж місяця керівництво області не знає про проблеми проплат через казначейство, то таких проблем не існує». За словами Оксани Альбінівна багато керівників вирішили свої проблеми в роботі прикривати саме проплатами казначейства, замість того щоб повідомити про проблему керівництво області та разом вирішувати.

Більше двох годин в форматі діалогу, представники районі змогли розповісти про найболючіші проблеми, серед яких і проблеми з казначейством. Заступник голови облдержадміністрації в свою чергу відповіла на всі питання.

Так, заступник голови Березанської райдержадміністрації Людмила Шипова повідомила, що до їх району  зі Сходу приїхало 5 сімей.

– Зараз в нас стоїть питання щодо оздоровлення 7 дітей переселенців, хочемо звернутися до підприємців та керівників баз відпочинку, – розповіла  Людмила Леонідівна.

– Ми зараз займаємося оздоровленням дітей, днями прийняли 50 дітлахів з Луганської області. Активно співпрацюємо з різноманітними благодійними фондами, які до кінця літо готові оздоровлювати на наших курортах 800 дітей. Ми рекомендуємо саме ті бази відпочинку та оздоровчі комплекси, які були нами перевірені. Тому прошу надати список дітей, які прибули до ваших районів, ми забезпечимо їх путівками на відпочинок, – в свою чергу зазначила Оксана Альбінівна.

Заступник Южноукраїнського міського голови Ярослава Нікітіна  порушула проблему передачі  Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради до обласної комунальної власності. За словами Ярослави Олегівни, впродовж року питання не вирішується, хоча вже прийнято відповідне рішення міської влади.

– Скажіть що нам робити, ми впродовж року не можемо визначитися. Ми неодноразово направляли відповідні листи з проханнями, але питання так і залишилося відкритим,  – розповіла Ярослава Олегівна.

– Я здивована такими підходами в роботі … поясніть мені, як впродовж року вести переписку між структурними підрозділами і не вирішити проблему? Беру ваше питання на особистий контроль, запевняю вас, що ми його  вирішимо, – зазначила заступник голови облдержадміністрації.

Перший заступник голови Єланецької райдержадміністрації Василь Богданцев наголосив на  проблемі функціонування мало чисельних шкіл. Його підтримали і всі присутні представники районів.  За словами Василя Васильовича такі школи тільки шкодять дітям, адже на роботу у факультативах педагогам виділяється менше часу. Він переконаний, що такі заклади вигідні тільки педагогічним колективам, які звикли працювати з невеликою кількість дітей, і не готові викладати свої предмети повноцінному класу учнів.

  Заступник голови Новоодеської райдержадміністрації Лариса Шевчук  розповіла, що функціонування таких шкіл значно «б’є» по бюджету, адже навчання в загальній школі однієї дитини складає 8 тис. грн., а навчання у мало чисельній школі – 20 тис. грн.

– І хоча Верховною Радою України  накладено мораторій на закриття шкіл, ми звертаємося до вас, треба знайти вихід з цієї ситуації, – підкреслила Лариса Анатоліївна.

За словами заступники голови Веселинівської райдержадміністрації Анжеліки Дрозд через складу ситуацію з фінансуванням та постачанням газу постає проблема опалення саме в таких мало чисельних закладах освіти.

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації доручила департаменту освіти, науки та молоді зайнятися цим питанням.

– Така проблема дійсно існує, але головне проводити інформаційну роботу з батьками. Адже іноді педагогічні колективи підбурюючи батьків, не розповідають про свої справжні мотиви. Слід проводити день відкритих дверей та більше спілкуватися  з батьки, – пояснила заступник директора департаменту освіти, науки та молоді Світлана  Літвін.

Заступник голови Вознесенського міського голови Наталя Сербенюк  розповіла про їх позитивний досвід залучення громадськості до вирішення нагальних проблем. За словами Наталі Миколаївни, ще в грудні в місті стартував проект «Допоможемо разом», мета якого збір коштів на ремонт інфекційного дитячого відділення міської лікарні. На рахунках вже 200 тис. грн., які підуть на добру справу.

Оксана Янішевська звернулася до заступників голів райдержадміністрацій з питанням  надання повної інформації про житловий фонд у районах.

– До нас щоденно прибувають люди з Луганської та Донецької областей, нам потрібна єдина база даних про той житловий фонд, які є в районах та  містах обласного значення. Щоб ми могли оперативно визначатися куди розселяти людей. Сьогодні в нас є підтримка представників бізнесу, які готові придбати все необхідне для переселенців, чи то постільну білизну, чи то ліжка, – розповіла Оксана Янішевська.

В кінці наради Оксана Янішевська подякувала всім представникам районів за підняті питання та зазначила, що вона готова до співпрацю з усіма, хто дійсно хоче працювати.
 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Джерело: http://www.mykolayiv-oda.gov.ua/ua/news/?id=11133
Категорія новин: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka | Дата: 20.06.2014

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: соціально-гуманітарні питання, Оксана Янішевська, Янішевська
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [176]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz