Головна сторінка

Пт, 19.04.2024, 21:00

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Серпнева конференція педа......
00:24:06
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Урочисті заходи до 97-річчя визволення району:

Працівники Укртелекому:

-33:

З 8 березня!:


 
Опитування для Вас
Ваша стать
Всього відповідей: 168
 

 

 

На головну » 2016 » Червень » 5

Памятник "Сыновьям Баштанской республики" ‒ это та дань уважения и почтения людям, молодым ребятам, которые своей кровью заплатили за мир...

  Памятник "Сыновьям Баштанской республики" ‒ это та дань уважения и почтения людям, молодым ребятам, которые своей кровью заплатили за мир на нашей земле. Те, кто не был уничтожен деникинцами, попали под машину сталинских репрессий в 1937 году. А это были молодые парни ‒ родные и близкие коренных баштанчан. И все мы, чья родина ‒ Баштанка, не потерпим бездумной декоммунизации. Не нужно грести все памятники под одну гребенку.
  После того, как губернатор подписал распоряжение о сносе памятника "Сыновьям Баштанской республики" жители Баштанщины настроены решительно и готовы выходить на протестные митинги, и я
их полностью поддерживаю. У нас власть меняется, а во время принятия важных решений людей по-прежнему никто не спрашивает. Решать судьбу таких исторических памятников культуры и архитектуры не может только "верхушка" ‒ нужно слышать людей.
  Скажу, что жители Баштанского района смирились со всеми веяниями и изменениями в рамках декоммунизации, в районе переименованы десятки улиц и несколько сёл. Но вопрос сноса такого памятника является болезненным для многих баштанчан и никто не имеет право определять его судьбу единолично за нашими спинами.
   Однозначно - факт был заполитизирован советской властью, но, господа, изучайте историю!!!

 
Геннадий Рубский,
депутат НИколаевского областного совета
Джерело: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=236107700093351&set=a.159297331107722.1073741828.100010823675816&type=3&pnref=story
Категорія новин: Суспільство
Опублікував: vagonta | Дата: 05.06.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: бездумна декомунізація, декомунізація, баштанчани Батьківщина - Баштанка, Геннадій Рубський
Всього коментарів користувачів сайту: 111 2 »
avatar
0
1
Повністю підтримую. Треба знати історію свого краю, свою культуру свою рідну мову на якій говорять наші батьки, якою в школі нас вчили вчителі. "Людина, яка втратила свою мову, - неповноцiнна, вона другорядна в порiвняннi з носiєм рiдноï мови" говорив Павло Мовчан. Тому "верхушка" і вирішує все за нас. Гаспада.
avatar
1
2
Якщо автор публікації зрозумів попередній коментар на рахунок таких важливих життєвих цінностей, то це добрий урок, якщо ні, то це надовго.
Коли знімали пам’ятник Леніну, то теж всі згадували історію. Мені дуже шкода тих земляків-українців ОУН та інших патріотів, які боролися за вільну і незалежну Україну. Їх боротьбу потрібно вивчати та пам’ятати. У автора якийсь незрозумілий спротив і захист «совка». На Львівщині кажуть: «прозомбували по повній і на всю голову». Всім нам нащадкам потрібно жорстко засуджувати сталінський геноцид українського народу, ті безневинні життя українців, які знищила репресивна Радянська влада. Тільки тоді ми перестанемо жаліти ці пам’ятники режиму, якими вони прикривали свої злочини проти людяності. Наша країна 25 років «топчиться» на місці із-за теперішніх-колишніх горе керівників, які продовжують сидіти в управлінських кріслах і грабують країну. Для них потрібна люстрація і декомунізація, а для народу шлях до кращого життя.
avatar
1
3
Шановний, Токар Володимир Іванович. Вас не влаштовують памятники в Баштанці? Ви патріот ОУН? Збирайте речі і відїздіть до Львову. ЧИ Вам кепсько було жити при комуністах? Так висиляйтесь зі своєї квартири, її також збудовано комуністами. Декомунізуйте Баштанську гімназію - її будували під керівництвом комуніста, належала будівля колгоспу "Комуніст". Знаєте, якби в нашій країні було менше таких, як ви то і проку було б більше. А то кожне... з себе патріота корчить. А як тільки влада змінюється, то й "Свадьба в Малиновке" . Фуражки не встигаєте змінювати....
avatar
0
4
Пані Оксано! Ви мене з кимось попутали, я вже сім років не перебуваю на будь яких посадах. Своєю громадською діяльністю намагаюся повиганяти колишніх регіоналів і їх посіпак з насиджених посад. Це вони гальмують розвиток країни. Із-за їх керування країна 25 років не здатна зробити прорив до європейських цінностей. З покійним І.О. Семелітом я добре був знайомий, ще в 2004 році ми з ним дискутували за першу оранжеву революцію, яку я сприйняв всім серцем, і з тих пір роблю все, щоб наша країна стала Європейською. Така позиція, а від совка потрібно відходити.
avatar
1
5
Я Вас не з ким не плутаю і прекрасно знаю Вашу "репутацію "кляузника в нашому місті. А про ваші кроки до Європи можу сказати й те, що про кроки до Росії: "Чемодан-вокзал" Всі кого, щось не влаштовує в нашій країні - розбудовуйте її, робіть все для покращення матеріального стану людей, а не руйнуйте те, що вже надбано.
avatar
0
6
Перо (ручка) це моя зброя в громадській роботі. Якщо воно гостре для когось, то це називають кляузой, і Ви його раніше відчули у своїй роботі. Бажаю Вам успіху у Вашому бізнесі, чесно працюйте з клієнтами, і не порушуйте законодавство по захисту прав споживачів.
avatar
0
7
Те що було в моїй роботі для Вас особисто не мало жодного позитивного наслідку. І це лиш доводить, що Ви особисто лишаєтесь в часах Радянського Союзу, бо не звикли сплачувати послуги, а хочете все мати задарма. І якщо ви відстоюєте думку громадськості, то на сьогоднішній день більша частина свідомих громадян нашого міста бажає залишити памятники на їх законному місті. Долучайтесь і допомогайте, можливо хоч після цього зможите залишити за собою добрий слід в цьому житті biggrin biggrin
avatar
1
8
І до речі деякі колишні регіонали для нашого міста зробили набагато більше, а ніж посіпаки нинішніх можновладців....
avatar
-1
9
Я, і всі наші засновники та активісти ГО «Майдан Баштанщини», за збереження вказаних двох пам’ятників. Про це описано в нашій публікації (Акція «Вставай, Баштанко-посягання на територіальну цілісність України») за 31.05.16 на цьому сайті, з уточненням прибрати слово республіка, що вже міськрадою і зроблено. А щодо вулиць, то центральна вулиця міста буде достойно називатися –Героїв Небесної Сотні, і всі швидко звикнуть до короткої назви-вулиця Героїв. Це я вже повторююсь особисто для Вас.
Щодо колишніх регіоналів я чітко висловлюю нашу позицію, для цього ми і об’єдналися в організацію, щоб всіх їх люструвати (прогнати з посад). І хто такої думки, то долучаються до нас, а хто їх захищає, то це Ваші прибічники(однодумці).
avatar
0
10
Мне интересно.Как ваши активисты и вы относитесь к Западно -Украинской республики 1918-19гг? И чем она отличалась вте времена с Баштанской?. Первой гордитесь вторая бельмо.Что-то и мне про вокзал сказать охота. Как не понять, что люди выступают на защиту памятника не за тугой о прошлом.Хорошее дерево не бывает без корней.Корни есть история. Скажите, кого видите место регионалов на постах? Интересны фамилии. Собираете деньги на памятник Небесной Сотне вы даёте гарантию, что через время не найдутся люди которые захотят демонтировать его и название улицы изменить. То, что вы сей час делаете будут продолжатели. Хорош делить народ на своих и врагов.Займитесь делом.На всех каналах весит значок." Единая страна" если вы делите людей на своих и врагов вы- сепар.
1-10 11-11

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz