Головна сторінка

Пт, 26.04.2024, 07:23

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Гаудеамус у виконанні гім......
00:05:19
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
-8:

День Захисника Вітчизни - 2011:

Працівники Укртелекому:

Урочисті заходи до 97-річчя визволення району:


 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 

 

 

На головну » 2016 » Грудень » 15

Позиція команди районної організації БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» на перших виборах до Баштанської ОТГ


(клік - для збільшення фото)

  Протягом багатьох років в Україні різні президенти та уряди ратували за збільшення фінансової самостійності регіонів. Але тільки після Революції Гідності влада почала робити реальні зміни в цьому напрямку.
  Створення об’єднаних територіальних громад – це перший крок на цьому шляху. Це шанс для всіх її мешканців нарешті стати господарем не тільки в своєму домі, а й в рідному селі чи місті.
18 грудня відбудуться вибори
до першої в Баштанському районі об’єднаної територіальної громади. І від того, кого ми оберемо, залежатиме – чи зміниться на краще життя у наших селах і місті.
  Команда районної організації Партії «Блок Петра Порошенка «СОЛІДАРНІСТЬ» − це команда лідерів, кваліфікованих спеціалістів, які не словом, а ділом довели, що вміють працювати на благо громади.
  Нашим головним завданням є не красиві обіцянки. Ми вважаємо, що люди, які дають красиві обіцянки, не завжди продуктивно працюють на розвиток громад. Наше завдання – продовжити розпочату справу з перетворення міста та сіл об’єднаної територіальної громади, що матимуть комфортні умови проживання та дадуть можливість утвердити і зберегти район. Над цим інтенсивно працюють уже рік депутати районної та міської рад 7 скликання.
  Оскільки децентралізація продовжиться об’єднанням районів із населенням 150 тис. чоловік, головною умовою для створення
адміністративно-територіального центру є госпітальний округ, цей рік по-праву можна вважати роком медицини в нашому районі. За всі роки існування центральної районної лікарні лише в цьому році на її модернізацію і дооснащення було виділено близько 6 млн грн з районного бюджету та залучено 18,5 млн інвестицій. Це справжній прорив у медицині.
  Так нещодавно відкрито районне відділення гемодіалізу на базі ЦРЛ, на що витрачено 760 тис. грн з районного бюджету та 3,5 млн грн інвестицій.
  Завдяки конструктивному керівництву, наполегливості та послідовності голови районної ради А. Л. Петрову вдалося залучити кошти з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на інвестиційний проект щодо реконструкції будівлі хоспісу та педіатричного реабілітаційного корпусу на базі районної лікарні на суму 10 млн 364 тис. грн. Сьогодні там тривають ремонтні роботи. Такої установи немає навіть в обласному центрі.
  Також впроваджується інвестиційний проект на суму 600 тис. грн щодо дооснащення медичним обладнанням лабораторії ІІ рівня мікробіологічного дослідження з діагностики туберкульозу, з яких 70 тис. грн – кошти районного бюджету, 530 тис. грн – з ДФРР. Вже проведені торги на придбання необхідного обладнання.
  За підтримки народного депутата Верховної Ради України А. О. Вадатурського, депутата від нашого виборчого округу, виділено 1,3 млн грн на придбання медичного обладнання для пологового відділення через програму Кабінету Міністрів України, з них 300 тис. грн – з районного бюджету та 1 млн грн – ДФРР. Відкрито кабінет комп’ютерної томографії, а це ще 4 млн грн інвестиційних коштів. Завдяки скооперованим коштам міської, сільських рад придбано два аналізатори для аналізу крові, що дає можливість за лічені хвилини зробити розгорнутий аналіз крові, а не чекати добу. Планується закупити 2 сучасних стоматологічних крісла.
  Сьогодні тривають переговори з А. О. Вадатурським щодо придбання лінійного та конвексного датчиків для апарату УЗД, що дозволить проводити вагінальне обстеження жінок та обстеження простати у чоловіків.
  Тож від імені жителів Баштанщини хочу подякувати Андрію Олексійовичу за допомогу у вирішенні проблемних питань нашого району. Це чи не вперше за всю історію нами обраних народних депутатів України він не лише перед виборами переймається проблемами своїх виборців. А. О. Вадатурський допомагає вирішувати багато нагальних питань. Завдяки йому Кабмін виділив кошти на придбання і встановлення вікон у 25 школах Баштанського району, роботи з яких триватимуть до 20 грудня.
  Крім цього, завдяки наполегливості народного депутата Верховна Рада прийняла відповідні закони для створення дорожнього фонду, кошти з якого будуть йти на ремонт і побудову нових доріг.
  Як бачимо, вже зроблено чимало, але попереду ще більше роботи. Нам необхідно продовжувати залучати як внутрішні, так і зовнішні інвестиції у розвиток об’єднаної територіальної громади та спрямовувати їх на вирішення питань ремонту доріг, у першу чергу сільських, розвитку об’єктів соціально-культурної сфери, водозабезпечення та водовідведення, створення нових підприємств та кооперативів, а отже, − нових робочих місць.Продовжувати працювати над удосконаленням надання якісних медичних, освітніх, культурних послуг. Необхідно зберегти заклади охорони здоров’я у сільській місцевості, забезпечивши їх кваліфікованими кадрами. Створювати аптечні кіоски у сільських населених пунктах. Розширювати мережу сімейної медицини.
  Щодо освіти, то проводити помірковане реформування галузі освіти зі збереженням базової освіти для дітей сільської місцевості. Утримувати їх за рахунок державної субвенції та місцевих бюджетів. Покращувати надання освітніх послуг. Адже це запорука майбутнього дитини та держави в цілому.
  Розвиваючи інфраструктуру, необхідно впроваджувати систему термосонації приміщень та збереження теплової енергії соціальних об’єктів. Застосовувати альтернативні види енергозабезпечення об’єктів соціальної сфери. Здійснювати ремонт доріг комунальної власності. Налагоджувати систему водопостачання населення питною водою та реконструювати системи водовідведення стоків, що дозволить зберегти природне середовище. І це неповний перелік того, що ще потрібно зробити, щоб життя мешканців ОТГ стало комфортним і заможним.Команда районної організації Партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» прикладе максимум зусиль для реалізації зазначених завдань. Ми знаємо як це зробити, ми готові працювати на благо рідного краю.
  Зважаючи на непрості обставини в країні та в нашому районі зокрема, запрошую всіх жителів громад, що об’єднуються, прийти 18 грудня до виборчих дільниць і віддати свої голоси за тих, хто буде відстоювати ваші інтереси в новоствореній об’єднаній територіальній громаді, саме від ваших обранців залежить, чи зміниться на краще життя у вашому селі чи місті.
Голова Баштанської районної в Миколаївській області
організації Партії «Блок Петра Порошенка «СОЛІДАРНІСТЬ»,
депутат районної ради Володимир Іванович ОНИЩУК
Категорія новин: Політика
Опублікував: bashtankabpp | Дата: 15.12.2016

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: Баштанська ОТГ, БПП, обєднана територіальна громада, Володимир Онищук
Всього коментарів користувачів сайту: 7
avatar
0
1
Звичайно, в невеликому зверненні про всі плани сказати неможливо. Тому, прошу колег в коментарях більш детально висвітлити своє бачення розвитку громади. Пріоритетним завданням вважаю розробку стратегії розвитку громади на найближчі 10 років. З чого починати? Не зважаючи на те, хто стане депутатами, не залежно від політичної сили, об'єднати депутатів та активних громадян навколо визначення проблем та шляхів їх вирішення. Тільки ОДИН із напрямків роботи - законодавча ініціатива знизу. Це стосується розробки проектів законів, які будуть вигідні і громаді і державі. Податковий , Бюджетний, Земельний та інші кодекси. Завдання - заставити Державу створити умови для інвестицій. Умови взаємовигідні і Державі і Інвестору. Ми маємо право і можливості впливати на прийняття рішень ВРУ через різні механізми та комунікації.
avatar
0
2
Так, Україна рухається в бік децентралізації, частина владних повноважень передаються з центру на місця – місцевим територіальним громадам. Цей процес вимагає зайняти більш активну громадську позицію. Впевнена, пріоритетом діяльності депутатського корпусу повинно стати забезпечення добробуту кожної родини. Виважені рішення, сприятливий інвестиційний клімат, прозорість дій та контроль за використанням коштів бюджету забезпечать розвиток нашої громади та гідне життя кожного. Я щиро вірю, що спільними зусиллями ми зможемо повернути впевненість у завтрашньому дні. Адже кожен, незалежно від статі, віку, соціального положення має право на гідне життя.
avatar
0
3
Я дійсно згодна, що команда районної організації Партії «Блок Петра Порошенка «СОЛІДАРНІСТЬ» − це команда лідерів, кваліфікованих спеціалістів, які не словом, а ділом довели, що вміють працювати на благо громади. Онищук В.І. завжди допомагає всім нужденним та не залишає без уваги і подарунків навчальні заклади району, його знають в обличчя учні та їхні батьки. Він є постійним меценатом для багатьох жителів нашого району не у переддень виборів, а постійно допомагає людям у вирішенні їхніх питань. Комариста Л.В. постійно віддає всю свою любов і свої знання нашим дітям, розвиваючи їх творчу особистість та виховуючи їх гідними громадянами нашої країни. Кот В.В. теж є керівником з великої літери, завдяки цілеспрямованості та відданості роботі, його підприємство на сьогоднішній день є одним із кращих у області. Процак О.В. теж піклується про благоустрій нашої громади, працює на благо і процвітання нашого краю. Олійник І.О. та Сухарь В.М. ведуть активну суспільно-політичну та благодійну діяльність. Всі вони підтримують курс демократичного розвитку держави із урахуванням європейських цінностей щодо прав людини та громадянина, а також із повагою ставляться до історичної спадщини та культурних надбань українського народу.
Саме ці люди здатні створити процвітаючу громаду, до якої прагнуть потрапити українці, готові до справжніх, кардинальних змін! Бажаючи справжніх змін та справедливого ставлення до себе, варто задуматися, які цінності сповідуєте конкретно Ви. І варто пам’ятати: відповідальна і правомірна дія кожного з нас – це крок до позитивних змін у нашій громаді.
avatar
1
4
Усі учасники виборчого процесу, як кандидати в депутати, так і виборці, є однаково цінними та відповідальними за те майбутнє, яке будуватиметься руками громадян, котрі запропонували свої кандидатури для представництва та відстоювання інтересів громади та для подальшого служіння на благо людей. Як зробити правильний, виважений вибір серед безлічі кандидатів? На мою думку, краще про людину ніхто і ніщо не скаже, ніж її вчинки, її досвід, її вміння та досягнення.
Метою моєї діяльності на посаді депутата є реалізація проектів з благоустрою міста, розвиток його інфраструктури та економіки, вплив на прийняття рішень Ради, які повинні бути спрямовані лише на покращення життя, на справедливе соціальне буття кожного члена громади, спрощення бюрократичних процедур, прозорість та гласність діяльності органів місцевого самоврядування.
avatar
1
5
Депутат – це важка ноша. Скільки людей стільки й думок і пропозицій. Вислухати кожного і пов’язати всі побажання з можливостями дуже не легко. Але впевнений, що з часом ми навчимося слухати один одного, без емоції і аргументовано доводити свою думку, з честю сприймати рішення, яке не співпадає з власним, не вважати себе особливим, а бути звичайним мешканцем своєї громади на якого покладено серйозну відповідальність перед людьми.
Пріоритетом своєї діяльності бачу роботу по збиранню та утилізації твердих побутових відходів, благоустрою населених пунктів. Ми з вами живемо на півдні і чомусь абсолютно не використовуємо безкоштовні природні енергоресурси - сонце і вітер. То ж готовий активно попрацювати в даному напрямку і зробити нашу громаду енергоефективною.
Але головним завданням є розвиток інфраструктури. І тому хочу звернутись до всіх кандидатів в депутати, незалежно від політичних вподобань - якщо нам вдасться збудувати дороги між населеними пунктами – ми зрушимо з місця і зможемо розвиватись.
То ж бажаю всім успіху 18 грудня і наполегливої роботи з депутатськими обов’язками.
avatar
1
6
... так, лишається усім побажати успіху. І щоб депутатський корпус міської ради буде піклуватися про інтереси усієї громади, А не лише міста.
avatar
0
7
... пишу з мобільного, тож багато очепяток...

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz