Головна сторінка

Пт, 17.05.2024, 08:50

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Ляшко за скасування депут......
00:03:12
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
_-50:

Фотографія 7:

День Захисника Вітчизни - 2011:

З 8 березня!:


 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 

 

 

На головну » 2022 » Жовтень » 12

Про економічний Рамштайн, допомогу ППО Україні та інші новини за 12 жовтня


Президент України Володимир Зеленський запропонував міжнародній спільноті створити формат фінансової підтримки України, яка потерпає від агресії рф, за прикладом так званого формату "Рамштайн".
Про це він заявив у середу під міжнародного круглого столу, організованого в рамках осінніх зборів МВФ і Світового банку

росія ракетними обстрілами за три дні пошкодила в Україні більше двохсот різних об'єктів, у тому числі 28 об’єктів енергетичної інфраструктури.
Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду, повідомляє Укрінформ.
«Три дні поспіль ворог завдає ракетні удари, а також застосовує дрони-камікадзе проти нашої цивільної та енергетичної інфраструктури. Тільки цієї доби вже було 8 обстрілів у трьох регіонах України. Всього за останні три дні зафіксовано 128 обстрілів. Як наслідок, було пошкоджено більше двохсот різних об'єктів, у тому числі 28 об’єктів енергетичної інфраструктури», - сказав Шмигаль.
За його словами, удари ворог завдав як по генерації, так і по розподілу електроенергії. «російські терористичні війська випустили по українських містах понад сотню ракет і дронів, але завдяки неймовірній роботі нашої протиповітряної оборони вдалося уникнути критичних пошкоджень.
Українська енергосистема функціонує в нормальному режимі», - підкреслив прем’єр.

 

Контактна група по Україні, зустріч якої відбулася сьогодні в рамках дводенної зустрічі міністрів оборони країн НАТО, готові поставити в Україну системи протиповітряного захисту так швидко, як це дозволяють фізичні можливості для їх постачання.
Про це сьогодні під у Брюсселі під час прес-конференції за підсумками засідання Контактної групи заявив міністр оборони США Ллойд Остін
Він зауважив, що всі учасники сьогоднішньої зустрічі - 50 країн - розуміють занепокоєння українців за безпеку своїх домівок та своїх родин.
Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі зауважив, що головний акцент учасники Контактної групи наразі роблять, щоб допомогти Україні розбудувати інтегровану систему протиповітряного захисту.
«Про що просить Україна, і що ми можемо надати – це інтегрована система протиповітряної оборони. Вона не контролює весь повітряний простір України, але призначена для контролю над пріоритетними об’єктами, які Україна хоче захистити. Ми говоримо про системи короткого радіусі дії та низьких висот, середнього радіусу дії та середньої висоти, і далекобійні системи великої висотності. Це суміш всіх таких систем, що дозволить заборонити входження до повітряного простору російських літаків, безпілотників та надасть оборону проти російських ракет», - сказав генерал.
Він зауважив, що вже зараз Україна дуже ефективно використовує існуючі системи, включаючи SА-6 (КУБ - ред.), С-300 та інші подібні системи. Вони дозволили українській стороні ефективно знизити російську перевагу у повітрі та, як наслідок, ускладнили комбіноване маневрування російських військ.
За словами генерала, країни, що брали участь у конференції, можуть допомогти Україні створити інтегровану систему протиповітряної оборони, в тому числі, з використанням більш старих систем ППО. Зокрема, наразі Україна використовує доволі літні системи ППО середнього радіусі дії, але вони доволі ефективні. Є й інші системи, які є доступними у інших країнах, наприклад, «Петріот». Дієздатні системи протиповітряної оборони мають також, зокрема, Ізраїль та Німеччина.
Як повідомляв Укрінформ, у середу в Брюсселі відбулося шосте засідання Контактної групи з питань оборони України, яке проходить у так званому форматі «Рамштайн» за участю близько 50 країн.

Україна розглядає різні механізми позбавлення російської федерації права перебування в Організації Об‘єднаних Націй та Раді безпеки ООН.
Про це Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук повідомив в ефірі телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.
"Уже час переходити від політичних заяв до реальних дій. росія набула членство в ООН, Раді безпеки ООН, проголосивши себе без відома будь-кого правонаступницею радянського союзу, не здійснивши жодної юридичної дії. Думаю, що сьогодні настав час дати юридичну оцінку таким вчинкам російської федерації", – сказав спікер українського парламенту.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі з послами країн Групи семи поінформував про воєнні злочини росії та руйнування енергетичної інфраструктури.
Про це він написав у Твітері, передає Укрінформ.
"На зустрічі з послами країн G7 розповів про воєнні злочини росії та руйнування енергетичної інфраструктури. Маємо протистояти цьому разом!" - написав глава уряду.
Він також подякував за рішучу заяву лідерів G7 на підтримку України.
Під час зустрічі Шмигаля з послами G7 обговорювалися питання розмінування, відновлення України та подальшої допомоги українцям.

З 2023 по 2025 рік з бюджету Чехії на надання допомоги Україні щорічно виділятиметься по 500 млн крон (20,2 мільйона євро).
Таке рішення ухвалив чеський уряд, передає Укрінформ з посиланням на Радіо Прага.
За словами міністра закордонних справ Яна Липавського, загалом 60,6 млн євро буде використано для надання Україні гуманітарної та стабілізаційної допомоги, на підтримку економіки та сприяння у відновленні зруйнованої інфраструктури, до чого підключаться також чеські фірми.

Президент Володимир Зеленський подякував усім, хто працює над подоланням наслідків російських атак.
Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.
«Україна відновлюється після ударів терористів. Дякую усім, хто на своєму рівні забезпечує це відновлення і продовження нормального життя», - зазначив глава держави.
Зокрема, Президент висловив вдячність рятувальникам, які миттєво прибували на виклики й знешкоджували наслідки терористичних атак, і лікарям, які надавали допомогу пораненим і травмованим.
Глава держави також відзначив енергетиків і працівники комунальних служб - «за якісну реакцію та швидку роботу».

Міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен оголосила, що Нідерланди передадуть Україні зенітні ракети на загальну суму 15 мільйонів євро для посилення захисту українського неба.
Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на nieuws.
“Нідерланди передають Україні зенітні ракети на 15 мільйонів євро. Про це заявила міністерка оборони Оллонгрен на зустрічі НАТО у Брюсселі”, - йдеться у повідомленні.
За словами Оллонгрен, це постачання є відповіддю на “підлі напади на міста України”.
“Ми бачимо, що протиповітряна оборона вкрай важлива, тому Нідерланди роблять додатковий внесок у протиповітряну оборону”, - сказала Оллонгрен.
Вона також підкреслила, що “єдиний результат, якого путін досягає своїми атаками, - це те, що ми доставимо більше (озброєнь – ред.)”.

Культура не може залишатися поза політикою. Особливо коли вона виховує вбивць та ґвалтівників.
Як передає Укрінформ, про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, повідомляє МКІП.
Він повторно звернувся до світової спільноти із закликом бойкотувати російську культуру та її виконавців.
"Культура не може бути поза політикою. Особливо, коли культура – один із видів політики, який використовує ядерна держава-терорист як зброю у війні проти світової демократії. Щодня восьмий місяць поспіль російські ракети падають на українську землю. Щодня путінська росія свідомо знищує все, що пов’язано з українським: вбиває мирних мешканців, нищить цивільну інфраструктуру, цілить у наші театри та музеї, краде та присвоює заслуги українських митців, намагається переконати світ у величі російської культури, водночас підкреслюючи другорядність української", - наголосив Ткаченко.


Перемога можлива за трьох умов: українці – мирні жителі і військові – мають зберігати високий моральний дух, як зараз; озброєння має й далі надходити, а російські еліти мають бути покарані ще більше.
Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв’ю французькій газеті Le Figaro, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу ОП.
«Єдиний спосіб виграти цю війну – перестати боятися», – зазначив Подоляк.
На його переконання, масовані обстріли, подібні до тих, які нещодавно пережила Україна, дають змогу президентові держави-агресора утримувати владу у росії. Адже путін брехав, коли казав, що російська армія – друга у світі, а тепер світ побачив, що росія слабка.
Подоляк підкреслив, що для послаблення путіна і його оточення необхідно примножувати тактичні перемоги України.
«Те, що в нас менша чисельність і менше зброї, ми компенсуємо своєю стратегічною перевагою та кращим плануванням. російські елітні солдати вже мертві. російські новобранці погано підготовлені. росія робить ставку лише на артилерію. Ми не шукаємо паритету з нею, а розблоковуємо поле ударом у спину", - зауважив він.
Радник керівника ОП наголосив, що Україні потрібно більше танків і реактивних систем залпового вогню великої дальності.




 

Запрошуємо переглянути публікацію на подібну тематику:

      - Запоріжжя - одне з міст, проти якого росія спрямовує свій ракетний терор


Категорія новин: Україна: суспільство
Опублікував: vagonta | Дата: 12.10.2022

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: військова допомога, новини україни, пентагон, ппо, рамштайн
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [176]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz