Головна сторінка

Пн, 29.04.2024, 17:10

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:


ЦІКАВО:

ВИПАДКОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:

Батальон «Черкассы» практ......
00:01:57
ВСЬОГО БІЛЬШЕ 400 ВІДЕО!


Випадкові світлини з фотогалереї сайту:
Баштанський РВ УМВС:

-4:

-38:

---36:


 
Опитування для Вас
Звідкіля маєте вихід в Інтернет?
Всього відповідей: 202
 

 

 

На головну » 2011 » Грудень » 1

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації

   30 листопада відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації на якому  було розглянуте 9 питань, а саме:
    1.  Про стан утримання захисних споруд цивільної оборони району та результати проведення огляд-конкурсу на кращу захисну споруду цивільної оборони області.
2. Про  стан виконання Плану відновлення електричних сирен, затвердженого комісією ТЕБ та НС райдержадміністрації від 26.11.09 №3.
3. Про  стан роботи щодо проведення паспортизації, ідентифікації, розробки ПЛАСів, декларацій безпеки на потенційно-небезпечних об’єктах, які розташовані на території району.      Доповідає: начальник Держтехногенінспекції Кравцов О.С.
4. Про стан аварійно-рятувального обслуговування територій та об’єктів району. Стан виконання рішення КТЕБ та НС РДА від 20.10.10 №17.
5. Про затвердження Комплексного плану організаційних та практичних дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, організацій установ та підприємств щодо безаварійного пропуску льодоходу, повені та паводків у Баштанському  районі.
    Доповідає: начальник відділу НС РДА Звонов Є.О.
6. Про інформацію РВ УМНС України в Миколаївській області щодо усунення  загрози життю людей деревами під час несприятливих погодних умов.
7. Про стан роботи Інгульської сільської ради щодо створення МПК.
8. Про ситуацію що склалась в результаті порушення дорожнього покриття на греблі Центрального ставу міста Баштанка.
9. Інформація управління експлуатації газового господарства про безпеку у використанні скрапленого газу.                                           
    По першому питанню визнано недостатнім рівень роботи відділу освіти райдержадміністрації, виконкому міської ради, РВ УМВС, ДП «Баштанське лісове господарство» щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільної оборони, які розташовані на цих об’єктах.  Комісія запропонувала їх керівникам провести заходи, які передбачено первинною інвентаризацією та передбачити кошти для виготовлення технічного паспорту БТІ.
    По другому питанню  начальник відділу з питань НС РДА Звонов Є.О. дав роз’яснення про те, що  на початку 90-х років в районі було змонтовано 8  електричних сирен централізованого включення та 6 автономного. Сирени було закріплено за керівниками сільськогосподарських товариств та частково за сільськими головами.  У 2003 році під час проведення технічної інвентаризації системи оповіщення було встановлено, що електричні сирени було викрадено на металолом, сільськогосподарські підприємства ліквідовані, а відповідальні тривалий час не працюють.
Комісія запропонувала сільським головам, де було встановлено електричні сирени  розглянути питання щодо їх відновлення на виконкомах сільських рад, вирішити питання щодо їх відновлення за рахунок місцевих бюджетів.
  По третьому питанню проінформував начальник сектору управління Держтехногенбезпеки в Миколаївській області Кравцов О.С., які повідомив про те, що  керівники потенційно-небезпечних об’єктів АЗС ПП Казюка В.І., АЗС ТОВ «Кворум-нафта» Кльован І.І., ПАТ «Миколаївгаз» Околот В.П.  протягом 3 років не розробили та не затвердили документацію, яка передбачає відкриття цих підприємств та їх безпечну експлуатацію.
           Керівники вказаних підприємств надали комісії пояснення про те, що на даний час вказана документація розробляється та по ній проводиться експертиза. Передбачається Ії надати на затвердження до кінця 2011 року.
    Комісія  встановила терміни виконання запропонованих заходів та вказала на недоліки в роботі керівників підприємств.
    По четвертому питанню проінформував начальник сектору управління Держтехногенбезпеки в Миколаївській області Кравцов О.С., які повідомив про те, що керівники підприємств, де є потенційно-небезпечні та об’єкти підвищеної небезпеки повинні укладати договори з аварійно-рятувальною службою на аварійно-рятувальне обслуговування.
    Не виконують дану вимогу АЗС ПП Казюка В.І., АЗС ТОВ «Кворум-нафта» Кльован І.І., : директор КП «Міськводоканал» Кот В.В.
  Комісія зобов’язала вказаних керівників укласти договори на аварійно-рятувальне обслуговування до 1.02.12
    По п’ятому питанню  комісія затвердила Комплексний план організаційних та практичних дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, організацій установ та підприємств щодо безаварійного пропуску льодоходу, повені та паводків у Баштанському  районі на 2012 рік, який передбачає ряд заходів щодо зменшення негативного впливу на життєзабезпечення населення району в разі різкого танення снігу, паводків та під час льодоходу.
    По шостому питанню проінформував заступник голови райдержадміністрації Процак О.В., який зачитав інформацію РВ УМНС  про негативним вплив на безпеку людей та інженерних комунікацій сухих дерев, які своєчасно не зрізаються.
    У зв’язку з відсутністю на комісії начальника РВ УМНС Могилка А.Ю.  комісія прийняла рішення про перенос розгляду цього питання на грудень 2011 року.
    По сьомому питанню проінформував начальник відділу з питань НС РДА Звонов Є.О., який повідомив про те, що відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, рішення районної ради у 2011 році на території Інгульської сільської ради повинна бути створена місцева пожежна команда за рахунок фінансування сільських рад, суб’єктів підприємницької діяльності, СТОВ, фермерських господарств. Разом з тим Інгульським сільським головою протягом року не проведено організаційні заходи по її створенню. РВ УМНС  також не надало практичної допомоги сільській раді у вирішенні цього питання.
    Комісія вказала керівникам Інгульської сільської ради, РВ УМНС про недостатки у роботі та запропонувала термін усунення недоліків до 1.02.12.
    По восьмому питанню проінформував заступник голови райдержадміністрації Процак О.В., який повідомив, що гребля Центрального ставу м. Баштанка має ознаки зсуву. Для того, щоб вияснити можливу загрозу виникнення надзвичайної ситуації запропоновано міському голові Рибаченко В.Ф. створити спеціальну комісію до якої включити представників РВ УМНС, ПАТ «Укртелеком», БМУВГ та провести обстеження греблі. Питання розглянути на виконкомі міської ради та вжити заходів щодо безпечної експлуатації греблі.
    По дев’ятому питанню проінформував головний інженер УЕГГ Великород Ю.В., який повідомив про незаконне використання скрапленого газу у багатоквартирних будинках міста: квартира №19 по вул. Баштанської Республіки 10, квартира №9 по вул. Горького 24,  квартира №20 по вул. Промислова 17, квартира №3 по вул. Ювілейна 97, квартира №3 по вул. Ювілейна 101.  Правилами експлуатації забороняється використання скрапленого газу в цих будинках, що може привести до вибуху з тяжкими наслідками.
    Комісія запропонувала виконкому міської ради перевірити вказані факти та вжити заходів реагування на порушників. Окрім цього дано доручення відділу ЖКГ РДА про попередження ТОВ «Ранг» де заправляють балони з газом, про заборону заправки.

    На комісію не прибули начальник РВ УМВС Зубков О.В., начальник РВ УМНС Могилко А.Ю., редактор районної газети Свирса В.Л. Комісія попередила вказаних керівників.

Категорія новин: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka | Дата: 01.12.2011

ПОШУК за КЛЮЧОВИМИ словами статті: техногенно-екологічна безпека, Процак, Звонов, засідання комісії, надзвичайні ситуації
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Додати коментар:
ComForm">
avatar
 

 


НОВІ КОМЕНТАРІ ДО УСІХ РОЗДІЛІВ САЙТУ:

Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.


Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       
РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [168]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1051]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:

  • vagonta
  • bashtanka
  • valentin_gricenko4
  • pshichenkoi
  • майдан8318
  • Гриценко
  • dm
  • doktorzlo
  • олександр
  • Star
  • mkkit
  • dusha
  • dmbashtanka
  • prestupnoctinet
  • майдан

  • Сьогодні відвідували сайт:

     
    Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar

  • Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz