Головна сторінка
 

Пн, 20.05.2024, 00:36

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » Україна: к-ра, мед., освіта, спорт »
На головну » Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 23 24 »
  Міністерством освіти і науки запропонований для розгляду, доопрацьований за результатами громадського обговорення, проект навчальної програми "Захист Вітчизни" для 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Передбачається, що навчальний предмет "Захист Вітчизни" входитиме до інваріантної складової Типових навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів ІІІ ступеня.

Метою навчального предмета є
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 29.01.2015

 

  У Міністерстві освіти і науки повідомили, що підготовка навчальних матеріалів про Євромайдан та російсько-українську війну знаходиться на завершальному етапі.

  19 січня 2015 року за участю заступника міністра освіти Павла Полянського відбулась чергова зустріч авторського колективу з укладання додаткового параграфу для учнів 11-го класу та методичного посібника для вчителів про події Революції Гідності та війни на сході країни.


Читайте також:
- After the Death / Після смерті / После смерти (про С. Нігояна);
- Розпочато публікацію списків Героїв Небесної Сотні.


  Під час дискусії було обговорено пропозиції, що надійшли від членів комісії ... Читати далі »

Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 26.01.2015

 

В настоящее время 62 процента украинцев, подлежащих мобилизации, получили оповещения о мобилизации.
Об этом сказал заместитель начальника департамента информационных технологий министерства обороны Украины Сергей Галушко во время круглого стола в пятницу.
  "По состоянию на пятницу, на утро, 62% людей получили оповещения (о мобилизации), северные и западные регионы - 58%, южные и восточные - 69%, если цифру 62% разбить по регионам", - сказал Галушко.
  "За три последних дня повестки получили 62% из общего количества, и этот процесс продолжается", -
... Читати далі »

Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 24.01.2015

 

Міністерство освіти і науки повідомило про зняття з контролю подання обласними органами управління освітою звітності з питань навчально-виховної діяльності у галузях дошкільної, загальноосвітньої, професійно-технічної та позашкільної освіти. Про це йдеться у листі МОН, що надісланий органам управління освітою обласних та Київської міської державних адміністрацій.

Відмова від подання звітності обласними органами управління освітою викликана необхідністю виконання наказу МОН від 27.05.2014 р. № 648 "Щодо припинення практики створення та вимагання від дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів документації та звітності, не передбаченої законодавством України".

У Міністерстві освіти зазначають, що відсьогодні звітуванню підлягатимуть лише питання ... Читати далі »

Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 24.01.2015

 
  Міністерство освіти і науки отримує звернення громадян, зокрема, вчителів та батьків учнів, щодо нав’язування їм певними зацікавленими особами платних так званих "збірників завдань для державної підсумкової атестації 2015 року" та "відповідей" до них. Про це йдеться у заяві МОН, що поширена прес-службою відомства.

В освітньому відомстві наголошують, що нав’язування платних збірників для проведення державної підсумкової атестації школярів є категорично неприйнятним.
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 23.01.2015

 
  В Україні, в умовах значного демографічного спаду, мережа шкіл скорочувалася значно повільніше ніж кількість учнів, яка навчається в школах. Про це під час брифінгу сказала заступник міністра освіти і науки Інна Совсун.

Вона повідомила, що в Україні функціонує майже 5 тисяч ма ... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 21.01.2015

 
  Шкільні підручники для більшості населення стануть платними. Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа центрі повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун.

Зокрема, вона зазначила, що бюджетом передбачено суттєве скорочення коштів, що мали б бути спрямовані на друк підручників.

За її словами, передбачено, що безкоштовними підручники залишатимуться для тих категорій населення, які не можуть собі дозволити їх купити, зокрема для дітей з малозабезпечених сімей, дітей інвалідів тощо.
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 19.01.2015

 
  Новий законопроект "Про освіту" передбачає докорінну зміну у взаємодії управлінь освіти місцевих органів влади з навчальними закладами, що зменшить їх вплив та тиск на школи. Про це заявив директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки Юрій Кононенко під час засідання Громадської ради МОН.

Зокрема, Кононенко повідомив, що керівництвом Міністерства освіти і науки було зроблено значні кроки щодо припинення засилля паперотворчості
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 10.01.2015

 

  26 грудня в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" відбулася прес-конференція на тему "Українська освіта-2014. ТОП 10 подій", де було оголошено найважливіші події у галузі освіти 2014 року. Перелік цих подій визначено шляхом експертного опитування, проведеного Інтернет-порталом "Освітня політика".

Топ 10 подій в освіті за версією порталу "Освітня політика":

1. Патріотичне піднесення в школах та ВНЗ України, зокрема протестний та волонтерський рух під час революції гідності, організація допомоги армії тощо.
2. Прихід нової команди до керівництва МОН.
3. Прийняття Закону
... Читати далі »

Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 05.01.2015

 
Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 січня до 20 лютого.

Реєстрація осіб, які братимуть участь у зовнішньому оцінюванні, відбувається впродовж трьох етапів: формування та оформлення реєстраційної картки, надсилання до регіон ... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 04.01.2015

 

  Український спортсмен у Києві захистив титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі
  Про це повідомляє Еспресо.TV.
  27-річний Олександр Усик нокаутував 35-річного Дені Вентера у 9 раунді.
  Це вже шоста дострокова перемога Усика на профі-рингу.

 
Уривок бою: ... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 14.12.2014

 
  Украинский фильм «Племя» победил на международном кинофестивале в Тбилиси.Об этом на своей странице в Facebook написал режиссер картины Мирослав Слабошпицкий.

Так, награда стала уже 29-й в триумфальном шествии фильма по международным кинофестивалям, отмечает автор. А 30-й приз картине принес ее оператор, Валентин Васянович, получив в Тбилиси приз имени Сергея Параджанова за «поэтическое видение».

Среди наград в активе ленты - три из четырех возможных призов Недели критики Каннского международного кинофестиваля. Впереди у фильма «Племя» -
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 08.12.2014

 
  Міністр освіти і науки України Сергій Квіт провів засідання експертної групи з реформування системи професійної освіти в Україні.
  Він наголосив, що реформу професійної освіти слід здійснювати синхронно з імплементацією нового закону «Про вищу освіту», а також у широкому контексті концепції децентралізації. Теперішня модель професійно-технічної освіти, зауважив Міністр, сформувалася в умовах планової централізованої економіки, а нині у країні діють конкурентні ринкові механізми. Відповідно структура економіки змінилася, а підходи до підготовки кваліфікованих робітників залишилися майже незмінними.
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 26.11.2014

 
  За інформацією прес-служби Міністерства охорони здоров'я в Національному медичному університеті ім. О.О.Богомольця відбулася Всеукраїнська нарада медичних працівників.
Управлінці охорони здоров’я, головні лікарі з усіх регіонів України, представники професійних медичних асо ... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 26.11.2014

 
  По информации Центра гриппа и ОРВИ МОЗ Украины, в настоящее время показатели заболеваемости гриппом и ОРВИ не превышают эпидемического порога.

За последнюю неделю гриппом и ОРВИ заболело 152 161 человек, из них 66,9% составляют дети до 17 лет. Показатель заболеваемости гриппом и ОРВИ среди населения Украины составляет 37,3 на 10 тысяч населения.

Самый высокий показатель заболеваемости гриппом и ОРВИ зарегистрирован в Киевской области- 70,4на 10 тыс. населения. Летальных случаев
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 20.11.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [182]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [491]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz