Головна сторінка
 

Чт, 28.03.2024, 12:52

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 
   
На головну » Миколаївщина: економіка »
На головну » Миколаївщина: економіка
« 1 2 3 4 ... 6 7 »

На VXVIII внеочередной сессии Николаевского областного совета, которая состоялась 16 января, депутаты утвердили бюджет области на 2015 год.

Основные показатели предлагаемого проекта бюджета депутатам озвучил директор департамента финансов Николаевской ОГА Вадим Ищенко.

Доходная часть бюджета прогнозируется в сумме 3 млрд 5 млн 600 тыс. грн. Общий фонд — 2 млрд 527 млн. грн, специальный фонд — 84,9 млн. грн.
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 16.01.2015

 
Бюджет-2015 передано на розгляд депутатам облрадиНовий 2015 рік почався з небувалих природних випробувань для жителів області – боротьба зі сніговим колапсом була однією з найважливіших проблем, яку потрібно було вирішувати швидко і оперативно. Адже на кону, в першу чергу, стояли життя і здоров'я як миколаївців, так і жителів всього регіону. Про це розповів перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук.

–Минуло 10 днів – всі промислові підприємства області працюють без перебоїв. Магістралі розчищені. Область живе в звичайному режимі, – зазначив Микола Павлович.

За його словами, представники органів влади, МНС, ДАІ, Облавтодору та комунальних служб працювали цілодобово. І головний результат – сніговий полон, який ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 11.01.2015

 
  Украинский гидрометеорологический центр оценивает состояние 84% посевов озимых культур как хорошее и удовлетворительное на тех площадях, где получены всходы, сообщила Украинском новостям начальник департамента агрометеорологии Татьяна Адаменко.
  Об этом пишет издание Агро-Юг.
  «По нашим оценкам, в этом году в хорошем состоянии находятся 40%. Это посевы, которые сформировали узел кущения, образовали стебли, мощную наземную массу, которая будет защищать от морозов. 44% находятся в удовлетворительном состоянии, по пятибальной системе на 3,5», —
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 07.12.2014

 
  Конкурировать с мобильной связью становится все сложнее. Определенная часть горожан отказывается от городских телефонов.
  Если потребность в услугах сокращается, то следом идет и сокращение персонала предприятия, которое предоставляет такие услуги.
  Ранее николаевцы могли оплатить услуги за городской телефон, не дожидаясь квитанций, в районных отделениях «Укртелекома». С августа они прекратили свою работу.

 
Рекомендуємо прочитати:
- Хто оператор 095, 098, 099, 066, 091, 094, 092, 068 що за оператор? Визначити оператора з трьох цифр номера
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 08.11.2014

 
Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук запросив всіх до обговорення Стратегії економічного і соціального розвитку Миколаївської області на період до 2020 року. Про це він сказав під час засідання робочої групи Стратегії – 2020

– Ми запрошуємо всіх до співпраці, доступ до Стратегії буде вільний, тож можна ознайомитися і підказати, обговорити і прийняти правильне рішення. Програму ми приймаємо на 5 років, тож побачити, що буде через цей час дуже складно, але слід намагатися реалізувати все, що ми з вами приймемо та визначимо. Адже ми маємо розуміти, що ми одна з найбагатших країн в Європі по потенціалу, але живемо, як одна з найбідніших країн. Ми намагались вписати в Стратегію те, що ми бачимо, вписати те, що ми хочемо, а разом з вами ми маємо допрацювати все, що необхідно, – зазначив Микола Романчук.
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 02.11.2014

 
  Утром в понедельник курс продажи американского доллара в Николаеве установил новый исторический рекорд: 14,90 грн./доллар. Именно по такой цене в обменниках продавали американскую валюту. Курс покупки также заметно вырос — 14,40.

Впрочем, уже к 12.00 доллар немного «просел» - продажа в обменных пунктах составила 14,70. А вот покупка осталась на том же уровне — 14,40.

 Курс евро также растет, постепенно приближаясь к 20 гривнам. Скупают евровалюту «обменники» по 18,60 грн., продают — по 19,20.

... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 22.09.2014

 

 
Стоимость бензина продолжает неизменно расти. Если еще две недели назад в Николаеве цена на 95-й бензин преодолела психологический рубеж в 17 гривен, то уже сегодня, 29 августа, его стоимость превысила и 18 грн/литр.

Так, на заправке «WOG» бензин А-92 стоит 17,39 грн. (13 августа его цена была 16,49 грн.), 95-й обычный продают по цене 17,69 грн. (был 16,75 грн. за литр), а вот цена на фирменный 95-й «Мустанг» перевалила за 18 гривен, и составляет 18,09 грн. за литр. Дизельное топливо на этой заправке
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 30.08.2014

Стоимость бензина в Николаеве превысила 18 гривен     Стоимость бензина в Николаеве превысила 18 гривен»     Стоимость бензина в Николаеве превысила 18 гривен     Стоимость бензина в Николаеве превысила 18 гривен

 

 
  Губернатор Николаевщины Вадим Мериков, который до сих пор числится депутатом Верховной Рады, в прошлом году заработал почти 15 тысяч гривен.
  Об этом идет речь декларации Мерикова, опубликованной на сайте Верховной Рады.
  Так, согласно документу нынешний губернатор Николаевщины в прошлом году заработал всего 14 тысяч 869 гривен, то есть в месяц он получал 1 239 гривен.
  Общий доход семьи Мерикова в лице его жены в прошлом году составил 10 тысяч 920 гривен.
  В собственности у губернатора Николаевщины имеется
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 29.08.2014

 

Україна готується до опалювального сезону зі скороченням використання природного газу на 30%. Узагальнений план скорочення споживання природного газу по Україні становить на сьогоднішній день 28,6% або 2 391,1 млн. куб. м, при потребі скорочення на рівні 2 508,5 млн. куб. м.

Про це на селекторній нараді з регіонами повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Григорій Семчук під час селекторної наради.

Заступник Міністра впевнений, що задача для регіонів поставлена складна, але виконати її можливо: «Прошу всіх підійти відповідально, якщо треба підключайте фахівців. Кожні 0,5% важливі, адже в межах держави це великі цифри».

Начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Євген Гладков зазначив: ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: vagonta, 10.08.2014

 
Во всех городах Украины началась «солевая паника»: люди массово скупают соль, руководствуясь слухами об остановке производства на заводе «Артемсоль». Ажиотаж иногда достигает критических пределов: за остатками соли в магазинах выстраиваются длинные очереди. А в большинстве торговых точек данный товар просто отсутствует! Начавшимся повышенным спросом вовсю пользуются и желающее заработать предприниматели - в отдельных местах торговли соль подорожала в несколько раз. К сожалению, «солевая паника» не миновала и Николаев: в редакцию с вопросами о том, «а будет ли соль?» позвонили сразу несколько обеспокоенных читателей. Для того чтобы выяснить, как обстоят дела с реализацией этого продукта в нашем городе, корреспонденты «Новостей-N» отправились и в крупные супермаркеты, и в маленькие магазинчики.

Обойдя несколько супермаркетов: «АТБ», «Сильпо», «ДеликатесЪ», «Гиппо» корреспонденты убедились в том, что соль действительно
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 29.06.2014

 
5 червня, голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Романчук провів нараду щодо питання встановлення вагових комплексів на Миколаївщині. В чергове представники обласної влади, ДАІ, служби автодоріг, перевізники та громадські активісти зібралися для вирішення проблем не якісних доріг, поборів ДАІ та корупційних схем на вагових комплексах.Микола Романчук розповів про проблему розбитої дороги в с. Христофорівка Баштанського району, з якою до нього вранці на особистий прийом звернулися селяни. Микола Павлович запитав у начальника служби автомобільних доріг Миколаївської області Валерія Блошенка:

- Чому так сталося? Чому ця проблема не піднімался у 2013 році?
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 09.06.2014

   Вагові комплекси на Миколаївщині: бути, чи не бути?     Вагові комплекси на Миколаївщині: бути, чи не бути?»     Вагові комплекси на Миколаївщині: бути, чи не бути?    

 

C утра в понедельник, 31 марта, курс американского доллара в обменных пунктах составляет 11,30/11,80 грн./$.

Рост курса доллара до уровня 11,80 был зафиксирован еще в пятницу, 28 марта.
Прогностически важным является продолжающийся рост курса покупки американской валюты. Если в конце минувшей недели доллар в обменниках принимали по 11.00, то сегодня уже по — 11,30. Это один из признаков того, что дилеры валютного рынка уверенны в дальнейшем падении гривны

Наличный курс евро к гривне на сегодня в обменниках ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 31.03.2014

 
Хозяйственный суд Николаевской области возобновил производство по иску ООО «Амальгама Люкс» (Николаев) к ООО «Вельта-Косметик» (Днепропетровск). Суть спора заключается в праве использования этикетки крема «Для рук и ногтей».

«Амальгама Люкс» заявила авторские права на дизайн данной этикетки и требует, чтобы фирма по производству косметики из Днепропетровска прекратила использовать ее на своем товаре.

По данному делу судом была назначена экспертиза в Научно-исследовательском институте интеллектуальной собственности Национальной академии правовых наук Украины. До получения результатов экспертизу судебное производство
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 20.01.2014

   В Николаеве судятся за этикетку крема для рук «Алые паруса»     В Николаеве судятся за этикетку крема для рук «Алые паруса»»         

 
По итогам за 9 месяцев текущего года Николаевская область находится на первом месте по количеству привлеченных инвестиций в стране. Об этом в эфире телеканала «Николаев» рассказал глава Николаевской облгосадминистрации Николай Круглов. Кроме того, Николаевская область одна из восьми, которой удалось удержать показатели экономического развития на уровне первого полугодия.
 
- Есть девять показателей, по которым оценивают область. Из 9 по 7 мы удержали позиции. Показатели экономические, работы ЖКХ остались на том же уровне, что и по итогам 6 месяцев. К сожалению, мы получили падение объемов электроэнергии из-за того, что затянулся вопрос работы первого энергоблока Южноукраинской АЭС, продолжения срока его эксплуатации. Это снизило на 16% показатели этой отрасли, что повлекло снижение и других показателей. В целом, я доволен развитием событий в Николаевской области. Только 8 областей удержали показатели, в том числе и Николаевская область. Кроме того, по итогам 9 месяцев наша область
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 22.12.2013

 
«Осіння посівна в Миколаївській області наближається до завершення. Незважаючи на те, що погодні умови внесли свої корективи в терміни проведення осінньо-польових робіт, станом на 17 жовтня 98 % запланованих площ вже засіяно озимими культурами», - про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Володимир Луста у ході інтерв’ю кореспонденту газети «Голос України».
 
- Робота тривала і вдень, і вночі. Часом за добу вдавалося засівати до 50 тисяч га, мобілізуючи всі технічні засоби. За самовідданий труд аграріїв області Володимир Луста висловив їм щиру вдячність.
 
Підбиваючи підсумки збиральної кампанії 2013 року, заступник голови облдержадміністрації розповів, що Миколаївська область виходить на високий показник валового збору зерна і зернобобових культур
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 18.10.2013

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [150]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [621]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [511]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [394]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [193]
Україна: політика [357]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1033]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [359]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar
  • Інтернет-магазин для пекарів та кондитерів


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz