Головна сторінка
 

Пт, 29.03.2024, 15:05

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 966
 
   
На головну » Миколаївщина: економіка »
На головну » Миколаївщина: економіка
« 1 2 3 4 5 6 7 »

  Вийшла нова Постанова КМУ № 689, яка передбачає проведення вексельних розрахунків по різниці в тарифах станом за минулий рік. Всю заборгованість по газу, яка існує у  теплогенеруючих підприємств Миколаївщини  на 01.01.2013, ми можемо провести вексельними розрахунками.
 
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 28.09.2013

 

  Китайские эксперты изучили возможности модернизации и реконструкции объектов орошения  в Николаевской области. Об этом сообщили в пресс-службе Николаевской облгосадминистрации.

  Так, в четверг, 12 сентября, на Николаевщину прибыла делегация китайских экспертов, представляющих компанию «CITIC Construction Co Ltd». Визит прошел в рамках выполнения меморандума, подписанного ОАО «Государственная продовольственная зерновая компания Украины» и указанной китайской корпорацией
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 13.09.2013

   «Разворованные» оросительные системы на Николаевщине могут отдать на ремонт китайцам     «Разворованные» оросительные системы на Николаевщине могут отдать на ремонт китайцам»     «Разворованные» оросительные системы на Николаевщине могут отдать на ремонт китайцам    

 

  В адрес аграриев Николаевской области поступила телеграмма от Президента Украины Виктора Януковича, который поздравил их с достижением цифры в два миллиона тонн собранных зерновых. Об этом сообщили в пресс-службе Николаевской облгосадминистрации.

  Так, гарант Конституции поздравил жителей Николаевщины с «выдающейся трудовой победой» и явно не пожалел фраз, копирующих стандартные клише времен «застоя» и «развитого социализма». 

«Аграрии Николаевщины продемонстрировали приверженность хлеборобному делу, мастерство ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 09.08.2013

 


  12 липня відбулась робоча поїздка Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка до Миколаївської області.

  З практичним втіленням передових аграрних технологій Міністр всебічно  ознайомився на прикладі роботи СТОВ „Промінь” Арбузинського району (керівник господарства - Олександр Остапенко). 

  Перший об’єкт, який у супроводі заступника голови облдержадміністрації Володимира Лусти оглянув Микола Присяжнюк – поле озимої пшениці. Ознайомившись із ходом жнив, Міністр зазначив: «Ми сьогодні перебуваємо  в господарстві, де урожайність озимої пшениці становить близько 60 центнерів з гектара. Звісно, це досить показово. Адже ми прагнемо наростити виробництво зерна по Україні саме за рахунок підвищення врожайності». ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 15.07.2013

   Для агропромислового комплексу Миколаївщини цей рік є досить вдалим     Для агропромислового комплексу Миколаївщини цей рік є досить вдалим»     Для агропромислового комплексу Миколаївщини цей рік є досить вдалим    

 


  10 липня на телеканалі «Миколаїв» вийшов в ефір черговий випуск телепередачі «Чим живе область».

  Цього разу до студії були запрошені заступник голови облдержадміністрації Володимир Луста, в.о. начальника Держспоживінспекції в Миколаївській області Ірина Циган та директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Ірина Романенко.
 
  На початку розмови у студії Володимир Луста коротко розповів про хід жнив на Миколаївщині, очікувані ціни на зерно нового врожаю ... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 11.07.2013

 
Шановні хлібороби Миколаївщини!
 
  Вітаю Вас зі значним трудовим досягненням – намолотом першого мільйона тонн зерна урожаю 2013 року. Переконаний, що Ваша відданість хліборобській справі, наполегливість у праці завжди слугуватимуть зростанню добробуту нашого народу. Зичу усім Вам міцного здоров’я, щастя, гарного настрою ... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 02.07.2013

 
  Стихийная торговля, запрещенная действующим законодательством, укрепляет свои позиции в Николаеве, и в борьбе с ней городские власти демонстрируют полное бессилие. Об этом свидетельствуют жалобы, оставленные в блоге мэра николаевцами. Один из них - Алексей - сообщил о процветании "стихийки" на территории сквера им. Ю. Макарова, что расположен на пересечении улиц Красных маевщиков и Бутомы (Заводский район). Там, по словам николаевца, "массово осуществляется незаконная торговля продуктами питания" просто на тротуарах.

  "Качество и безопасность продуктов питания и других товаров, которые реализуются на данном рынке, не контролируются государственными органами власти с соответсвующими полномочиями, что может привести к негативным последствиям", - написал Алексей.

  Он также указал еще одну точку процветания ... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 25.06.2013

 

 

12 червня в ефірі телеканалу «Миколаїв» вийшла чергова передача циклу «Чим живе область».

Цього разу гостями студії були заступник голови облдержадміністрації Володимир Луста та начальник територіальної державної інспекції з питань праці у Миколаївській області Наталя Тітова.

На початку бесіди у студії Володимир Луста розповів про закінчення весняно-польових робіт та початок жнив на полях Миколаївщини.

Не зважаючи на складні погодно-кліматичні умови сільгосптоваровиробники області завершили комплекс весняно-польових робіт. У відповідності до статистичних даних, в області посіяно 803 тисячі гектарів ярих культур, в тому числі ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 15.06.2013

 
  По информации Управления Нацбанка Украины в Николаевской области, на депозитном рынке учреждений банков области продолжают наблюдаться положительные тенденции роста привлеченных средств на срочных депозитных счетах (на 3,5%), что свидетельствует о сохранении доверия к банковской системе Украины.

  В учреждениях банков региона 1333,1 тыс. клиентов имеют депозитные счета. На начало мая текущего года остатки средств на срочных депозитах достигли
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 11.06.2013

 
Главное управление Миндоходов в Николаевской области организует проведение операции «Курорт - 2013» - для обеспечения контроля за полнотой уплаты платежей в бюджет субъектами ведения хозяйствования, которые осуществляют деятельность в сфере торговли, общественного питания и предоставления услуг на территории зон отдыха Черноморского побережья.

  Уже созданы две мобильные рабочие группы для проведения оперативно профилактических мероприятий и осуществления проверок. Специалистами отдела контроля за обращением и налогообложением подакцизных товаров
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 10.06.2013

 
  В эфире областного радио «Николаев» первый заместитель главы Николаевской ОГА, исполняющий функций и полномочий председателя ОГА Геннадий Николенко рассказал о производстве альтернативной энергетики в области. Об этом сообщает пресс-служба Николаевской ОГА.

  В частности, Геннадий Борисович рассказал о солнечной энергетике.

  - Николаевская область сейчас взялась за реализацию 3-х проектов по строительству солнечных станций - Восход-Солар, Плутон Солар и Нептун-Солар, которые уже в этом году будут введены в эксплуатацию, а находятся они
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 06.06.2013

 

  В Миколаївській області реалізується ряд крупних проектів в галузі альтернативної енергетики, - повідомив Микола Круглов у ході наради під головуванням Президента України.

  - у Вознесенську цього кварталу буде введено в експлуатацію сонячну батарею. Вартість проекту складає 900 мільйонів гривень. В енергосистему України буде надходити 31 мегаВат.

  Великий це проект чи маленький? Голова облдержадміністрації навів наступний  приклад: у тому ж Вознесенську одна лише штатна чисельність співробітників для охорони об’єкту складає 35 осіб. Нову техніку, робочі місця отримало управління внутрішніх справ. І це всерйоз та надовго.

  Якщо говорити про сонячні батареї, до кінця 2013 року ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 12.04.2013

 

  У січні  2013 року з Державного бюджету України на забезпечення державних зобов’язань за програмами соціального захисту населення надійшло до  Миколаївської об ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 07.02.2013

 

  Деякі інтернет - видання Миколаївської області розмістили повідомлення про те, що представники влади оголосили «війну» найбільшому зернотрейдеру країни ТОВ «СП НІБУЛОН» та усіма можливими  способами «перекривають  йому повітря». Також пишуть, що у зв’язку з цим, постраждали звичайні працівники, зокрема, всі водії підприємства відправлені у відпустку за власний рахунок як мінімум до літа. Автори цього повідомлення цікавляться, чи знають посадовці, скільки людей залишилися без заробітку внаслідок їх дій.

  За даними з достовірних джерел, насправді ситуація є такою: у серпні 2012 року між Українською зерновою асоціацією, представниками уряду України та зерновими трейдерами було підписано Меморандум стосовно лімітів експорту зернових культур. Відповідно до зазначеного Меморандуму ТОВ «СП НІБУЛОН» отримав квоту обсягом ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 27.01.2013

 

  В последние дни в Николаеве резко вырос курс иностранных валют в отношении украинской гривны.

  В обменных пунктах доллар продают по курсу 8,15-8,16 грн./долл. Курс покупки колеблется от 8,08 до 8,10 грн./долл. Напомним, что в конце минувшего года курс покупки упал до уровня 8,02-8,03 грн. за доллар. Многие эксперты тогда указывали на то, что укрепление украинской национальной валюты ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: економіка
Опублікував: bashtanka, 15.01.2013

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [151]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [621]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [511]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [394]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [193]
Україна: політика [357]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1034]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [359]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar
  • Інтернет-магазин для пекарів та кондитерів


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz