Головна сторінка
 

Пт, 29.03.2024, 02:53

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » 2013 » Серпень » 06 »
На головну » 2013 » Серпень » 06
              
  Спортивна слава Баштанського краю відома не лише на Миколаївщині, а й за межами України. Гартують нові покоління спортсменів талановиті тренери і викладачі, невтомні ентузіасти, ті, хто власним прикладом незгасної любові до спорту запалює серця своїх вихованців і веде їх до нових спортивних перемог. Особливо пишається Баштанщина футбольними досягненнями, що золотими літерами вписані до скарбниці радянського та українського футболу. Чимало славних імен баштанців прославили наш рідний край своїми футбольними перемогами. Серед них – ім’я однієї з найвеличніших постатей радянського футболу, талановитого тренера, непересічної особистості - Євгена Кучеревського.

              
  Вже другий рік поспіль ... Читати далі »
Розділ: Спорт
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського     Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського»     Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського     Репортаж з фото та відео про відкриття Всеукраїнського турніру пам’яті Є. М. Кучеревського Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


Минуло майже шість місяців з часу проведення масштабного телевізійного проекту «Діалог з країною», в якому протягом 4-годинного ефіру Президент Віктор Янукович відповідав на запитання громадян України під час включень з різних регіонів нашої держави. Цей проект  дав можливість не тільки допомогти у вирішенні нагальної проблеми кожній окремій людині. В першу чергу дозволив окреслити коло найважливіших соціально-економічних питань, які турбують громаду і потребують пильної уваги та системних перетворень від керівництва держави до областей та районів.

6 серпня 2013 року, з метою належного висвітлення діяльності районної влади та продовжуючи започаткований Президентом України продуктивний діалог з громадою в Баштанській райдержадміністрації проведено День відкритих дверей.  
 
Протягом дня жителі району мали можливість ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації     День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації»     День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації     День відкритих дверей в Баштанській райдержадміністрації

 


6 августа, личному составу Управления МВД Украины в Николаевской области представили нового начальника - полковника милиции Юрия Седнева. Об этом сообщает корреспондент «Преступности.НЕТ» с места событий.

Так, специально по данному случаю в Николаев приехал заместитель министра внутренних дел Виктор Дубовик.

Кроме этого на представлении присутствуют губернатор Николаевской области Николай Круглов, глава областного совета Игорь Дятлов, прокурор Николаевской области Андрей Курысь, заместитель начальника Управления СБУ в Николаевской области, а также исполняющая обязанности главы Апелляционного суда Николаевской области
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

 


  6 серпня 2013 року о 10 годині у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Кунпана В.В., за участю голови районної ради Луценко Л.І., голови райдержадміністрації Рубського І.В. та заступника голови районної ради Єланцевої В.П. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торговельного та побутового обслуговування населення, будівництва, приватизації
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства»     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства     Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
  Джеймс Кемерон заявив, що «Аватар» отримає три продовження, а не два, як планували раніше

  За словами режисера, почавши працювати над сиквелами, він зрозумів, що всесвіт і персонажі «Аватара» дають ширший простір, аніж видавалося спочатку, і вмістити все задумане у двох фільмах не вдасться, інформує «Лента.ру».

  Для роботи над сценаріями трьох нових частин «Аватара» Кемерон запросив чотирьох сценаристів:
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

 

  5 серпня 2013 року під головуванням заступника голови постійної комісії Грубого Л.Д. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян, на якому було розглянуто питання порядку денного ХХVІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання відповідно до профілю комісії та комісійні планові питання.
  У роботі комісії взяли участь члени постійної комісії: Левченко І.М., Броніцький О.С., Корся Л.Ф., Тітенко В.В., Шевченко С.Д., Шляма О.С. та запрошені: голова райдержадміністрації Рубський І.В., заступник голови районної ради Єланцева В.П., Баштанський міський голова Рибаченко В.Ф., директор КП «Міськводоканал» Кот В.В., представники виконавчого апарату районної ради, райдержадміністрації, лікарняних закладів району, засобів масової інформації. 
   Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

   Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення     Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення»     Засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення    

 


  Компания Google показала телеприставку Chromecast, с помощью которой можно передавать на экран телевизора содержимое телефона, планшета или ноутбука.

  Устройство, главная особенность которого — небольшой размер (внешне Chromecast напоминает флэшку), подсоединяется к телевизору через интерфейс HDMI и подключается к сети Wi-Fi.

  С помощью Chromecast можно выводить на телевизор видео (из потоковых сервисов и c YouTube), музыку и фильмы из Google Play и прочие материалы (например, фотографии), которые можно ... Читати далі »

Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

 
  Прокуратура Центрального району Миколаєва розслідує обставини отримання тілесних ушкоджень 39-річним місцевим жителем у Центральному РВ УМВС України в Миколаївській області, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

  Як повідомив заступник прокурора Центрального району Миколаєва Владислав Кулініч, 3 с ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

 
  В українських вишах відбувається друга хвиля зарахування абітурієнтів на навчання за кошти держбюджету.

Як зазначено в повідомленні прес-служби Міністерства освіти і науки України, в понеділок до 12.00 виші мали оприлюднити другий список вступників, рекомендованих на зарахування на бюджет.

Згідно з правилами прийому 2013 року, зарахування на місця державного замовлення до вищих навчальних закладів відбувається в три етапи: 1, 5 та 8 серпня. Абітурієнтів, рекомендованих на зарахування, які не подали оригіналів документів під час першої хвилі зарахування (1-4 серпня), видалено ... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka, 06.08.2013

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [150]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [621]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [511]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [394]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [193]
Україна: політика [357]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1033]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [359]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar
  • Інтернет-магазин для пекарів та кондитерів


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz