Головна сторінка
 

Сб, 27.04.2024, 00:03

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 
   
На головну » 2013 » Серпень » 14 »
На головну » 2013 » Серпень » 14
  Об этом сообщает «Телеграф», со ссылкой на пресс-службу Национального банка Украины.

Показатель инфляции в этом году был нулевой. Это свидетельствует о стабилизации ситуации на денежном рынке страны.

Елена Щербакова, директор Генерального департамента денежно-кредитной политики Национального банка Украины, рассказала: «Уже четыре месяца подряд предложение наличной иностранной валюты превышает спрос на нее. В целом чистый спрос на наличную иностранную валюту за семь месяцев этого года был почти в 30 раз меньше
... Читати далі »
Розділ: Україна: економіка
Опублікував: bashtanka, 14.08.2013

 
  Швейцарские финансисты признали украинскую гривну самой красивой валютой в мире

Такое решение принято по итогам ежегодного заседания комиссии по вопросам эстетики Международного финансового банка. Этого титула гривна удостоена уже во второй раз. В 2008 году Международный финансовый банк также признавал украинские деньги самыми красивыми, к тому же гривна была признана самой стойкой валютой к износу.

По мнению швейцарских финансистов, пятерка самых красивых денег выглядит следующим образом: украинская гривна, австралийский доллар, евро
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: bashtanka, 14.08.2013

 
  Влітку 2014 року телеканал CBS випустить в ефір серіал Стівена Спілберга Extant (можливий переклад назви - "Та, що живе нині". Про це пише The Hollywood Reporter.

Спілберг працює над проектом як продюсер і (разом із Грегом Вокером і Міккі Фішером) співавтор сценарію. Серіал буде поєднувати елементи драми й футуристичного трилера. Головною героїнею фільму стане жінка-астронавт, яка повернулась на Землю після тривалої експедиції. Вона намагається налагодити стосунки з родичами, і її дії якимось чином впливають на хід розвитку всього людства.

Інформації про те, яка акторка виконає головну роль у серіалі, поки немає. Ім'я постановника також не називається. Відомо, що канал CBS уже замовив компанії Спілберга Amblin Entertainment 13 серій.

Зараз на CBS демонструється ще один серіал, продюсуванням якого займається Стівен Спилберг. Це екранізація роману
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: bashtanka, 14.08.2013

 
  В Китае появились "умные часы" на сильно переработанной версии Android 4.0.

Операционная система была кастомизирована, чтобы работать на маленьком экране - диагональ составляет 1,54 дюйма, разрешение - 240х240 пикселей.

Работают часы на 4-ядерном процессоре с частотой в 1,2 гигагерц. Они оснащены
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: bashtanka, 14.08.2013

 

  Как сообщает пресс-служба Минздрава, сейчас в Украине десять обязательных прививок, в то время как Всемирная организация здравоохранения рекомендует увеличить их количество, передает Цензор.НЕТ.

Руководитель рабочей группы, заведующий кафедрой микробиологии Национального медицинского университета им. Богомольца, академик НАМН Украины Владимир Широбоков проинформировал о возможных изменениях в календаре прививок.

По его словам, специалисты предлагают внести незначительные изменения в сроки и интервалы проведения прививок против гепатита В, дифтерии, коклюша, столбняка и полиомиелита.

Кроме того рабочей группой было рекомендовано ... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: dm, 14.08.2013

 

  Студію телеканалу «Миколаїв» відвідав Анатолій Бабін – провідний спеціаліст управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради, міський фахівець із сімейної медицини. Головна мета реформування медичної галузі - поліпшення здоров’я населення, забезпечення рівного і справедливого доступу всіх членів суспільства до медичних послуг належної якості. Саме про це йшлося на телезустрічі.

  Реформування передбачає введення інституту сімейного лікаря в лікувальних закладах. До 2020 року планується повне виконання цієї мети. Нерідко виникає питання з боку пацієнтів: з якого саме принципу працюють сімейні лікарі? Зі слів А. Бабіна, основне їх завдання – попередження та профілактика захворювань шляхом своєчасного обстеження хворих. Далі пацієнти направляються виключно до фахівців відповідного профілю.

  А. Бабін зазначив, що міськими органами державної влади активно виконуються впровадження ... Читати далі »

Розділ: Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: dm, 14.08.2013

 

  З метою виконання завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо реформування медичної галузі та надання якісних послуг населенню на базі Новосергіївської школи створено соціокультурний кластер, до якого увійшов фельдшерсько-акушерський пункт, сільська бібліотека та дитячий садок. 

  13 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шевченко та Новосергіївський сільський голова Іван Кожушко здійснили огляд медичної установи.
   Іван Кожушко розповів, що силами громади та за рахунок бюджету приміщення колишньої шкільної майстерні отримало нове життя. Так, протягом місяця оновлено систему опалення, побілені та пофарбовані підлога, стеля та стіни, відремонтовані вікна, двері, зроблено маніпуляційну кімнату, завезено меблі. Окрім того, облаштовано окремий вхід, приведено в належний стан поріг ... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Виконавча влада
Опублікував: dm, 14.08.2013

 

  13 серпня 2013 року о 12 годині голова районної ради Луценко Л.І. провела засідання президії районної ради, у якому взяли участь: Єланцева В.П., Кунпан В.В., Зубкова Н.С., Каленіченко А.М., Яцков В.В. 

  У заході взяв участь голова райдержадміністрації, депутат районної ради Рубський І.В.  
   Депутати розглянули чотири питання порядку денного і одноголосно їх погодили.
   Під час розгляду питання «Про порядок денний та регламент роботи ХХVІ сесії Баштанської районної ради шостого скликання» голова районної ради Луценко Л.І. повідомила про надходження до районної ради депутатського запиту від депутата районної ради Кунпана В.В. щодо відпусток педагогічних працівників. 
  У відповідності до статті 22 Закону України «Про статус депутатів ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 14.08.2013

 

  13 серпня о 10 годині у кабінеті заступника голови районної ради під головуванням голови постійної комісії районної ради Каленіченка А.М. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій, на якому були розглянуті питання порядку денного ХХVІ сесії районної ради шостого скликання та постійної комісії відповідно до її профільного спрямування.   

Члени постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Каленіченко А.М., Куц М.І., Бенюх М.П., Грицюк Л.В., Рубський І.В., Рябов Ю.А.):
  детально обговорили питання «Про проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні», внесли пропозиції до Концепції та проекту рішення з даного питання, рекомендували депутатам розглянути і схвалити проект Концепції на черговій сесії районної ради;
 
  внесли зміни до проектів рішень:
 
«Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Баштанського району на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням районної ради від 30 грудня 2010 року №1» щодо реформування сфери надання адміністративних послуг;
 
«Про вжиття невідкладних заходів щодо недопущення втрат до бюджетів від сплати за фактичне користування земельними ділянками державної власності та невитребуваними паями для товарного сільськогосподарського виробництва, на які не виготовлено землевпорядну документацію» відповідно до пропозицій Баштанської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів Миколаївської області щодо забезпечення ними обліку надходжень від сплати за користування  ... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 14.08.2013

   Засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій     Засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій»     Засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки та інвестицій    

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz