Головна сторінка
 

Пн, 29.04.2024, 03:01

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Ваша стать
Всього відповідей: 168
 
   
На головну » Україна: політика »
На головну » Україна: політика
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 »
Во исполнение Закона "Об очищении власти" Президент Украины Петр Порошенко уволил ряд глав районных государственных администраций.

Глава государства подписал распоряжения об увольнении 30 глав райгосадминистраций: 8-и в Донецкой, 7-и - в Днепропетровской, 7-и - в Запорожской, 4-х - Одесской, 2-х - в Сумской и по одному - в Ривненской и Харьковской областях.
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 31.10.2014

 

Співачка та громадська активістка Руслана була неприємно здивована результатами парламентських виборів. Адже сама вона голосувала за політичну силу, яка врешті не пройшла до Ради.

Своїми враженнями Руслана поділилася у програмі "Сніданок з 1+1".

Особливо співачка дивується, яким чином до Парламенту пройшла партія "Опозиційний блок".

"Дуже мене дивує, якого, вибачте, милого взагалі забув "Опозиційний блок" як такий. Я взагалі не розумію їхнього існування. Те, що вони з'явилися, в принципі, це і говорить про те, що стара система була, є, але не буде. Поки є такі активісти, які вистояли і один Майдан, і другий, і, повірте, буде третій, третій вистоїмо. Ми зробимо все для того. Або ви зміните цю стару систему, або ми це почнемо робити", - заявила Руслана.
... Читати далі »
Коментарів - 3 | Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 29.10.2014

 

 
Еспресо.TV проаналізувало, хто з одіозних політиків зможе пройти в Раду через мажоритарку, а хто з них вже практично залишився поза великої гри

Мажоритарні округи стали для колишніх регіоналів та їхніх сателітів, що не помістилися в списки «Опозиційного блоку», чи не єдиним «порталом» в будівлю на Грушевського. За словами кандидата від "Народного фронту" Вікторії Сюмар, в нову Верховну Раду може потрапити близько 70 кандидатів-мажоритарників, які голосували за закони 16 січня. Разом з тим, не менше одіозних політиків будуть люстровані саме на мажоритарних
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 28.10.2014

 
вибори до місцевих радПартія "Блок Петра Порошенко" має намір домагатися проведення місцевих виборів у березні 2015 року.

Про це в ході прес-конференції в штабі "Блоку Петра Порошенко" заявлено один з лідерів партії Юрій Луценко.

"Я думаю, що висловлю думку нашої партії, коли скажу, що ми будемо домагатися, щоб місцеві вибори відбулися орієнтовно в березні наступного року", - сказав він.
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 26.10.2014

 
Из предвыборного выступления Порошенко перед избирателями.

Видео:
... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 24.10.2014

 

Верховна Рада не внесла зміни до виборчих законів, які б дозволили учасникам антитерористичної операції проголосувати на парламентських виборах 26 жовтня.

Депутати навіть не внесли у порядок денний відповідний законопроект Леоніда Ємця №5157-1, хоча парламент повертався до цього питання декілька разів.

... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 20.10.2014

 
  Президент Петр Порошенко подписал закон об усилении ответственности за нарушение избирательных прав граждан. Об этом сообщила пресс-служба Главы государства.
  Документом усилена уголовная ответственность за подкуп избирателя или участника референдума, препятствование свободному осуществлению гражданином своего избирательного права, попытки влияния на наблюдателей и членов избирательных комиссий.


Рекомендуємо переглянути: ... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 
Коментарів - 1 | Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 16.10.2014

 

  Депутати Держдуми РФ провели сьогодні зустріч з колишнім прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Про це "Російській службі новин" розповів член комітету Думи у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків з співвітчизниками Роберт Шлегель. Від 66-літнього втікача, який з березня проживає під Москвою, російський політикум захотів почути "думки щодо ситуації в Україні". І хоча зустріч була закритою, її справжня мета очевидна: залучення до війни проти Києва одіозних фігур з команди Януковича, щоб допомогти "регіоналам" повернути втрачене місце під сонцем. Тому, вже в найближчі години ... Читати далі »

Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 16.10.2014

 
Премьер-министр Украины Арсений Яценюк сообщил, что правительство приняло решение об увольнении 39 государственных служащих 1-3 категории, которые подпадают под действие Закона Украины «Об очистке власти». Отстраненные от должностей чиновники не смогут работать в органах государственной власти в течение десяти лет.

«Согласно базовой норме Закона Украины «Об очистке власти» правительство Украины увольняет 39 служащих высших категорий, из которых 19 человек подали заявления об увольнении по собственному желанию, 20 человек увольняются на основании прямой нормы закона - на основании люстрации», - сообщил Яценюк.
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 16.10.2014

Полный список уволенных Кабмином высокопоставленных чиновников     Полный список уволенных Кабмином высокопоставленных чиновников»     Полный список уволенных Кабмином высокопоставленных чиновников     Полный список уволенных Кабмином высокопоставленных чиновников

 
  Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков дав чіткий наказ усім начальникам територіальних управлінь і підрозділів міліції: оперативно реагувати на будь-які протиправні дії та порушення законодавства з боку кандидатів у народні депутати, їхніх представників, а також політичних партій, які задіяні у виборчому процесі.
  В першу чергу, мова про підкуп виборців. Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.
  «Міністр наказав оперативно реагувати і швидко перевіряти усі факти щодо правопорушень у період агітації. Правоохоронці можуть застосовувати всі надані їм Конституцією і законом повноваження у разі вчинення злочинів, передбачених статтями ККУ: відкриття кримінальних проваджень, включно із затриманням підозрюваних, -
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 08.10.2014

 
На дострокових виборах до Верховної Ради балотуютьсь сини президента, екс-голови парламенту та низки інших чиновників.
 

Для збільшення - клікніть 
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 02.10.2014

 

  Пять политических сил могут попасть в Верховную Раду. Об этом свидетельствуют результаты социологического опроса, проведенного Центром социальных и маркетинговых исследований СОЦИС 5-10 сентября во всех регионах Украины, кроме оккупированного Крыма и подконтрольных террористам районов Донбасса.

Согласно данным опроса, большинство граждан будут участвовать в выборах. Готовы прийти и проголосовать на выборах 46,3% опрошенных, еще 28,2% скорее всего придут на выборы. Точно не собираются голосовать на выборах 15,1 % опрошенных. ... Читати далі »

Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 16.09.2014

 
В готелі «Інтерконтиненталь» колишні «регіонали»  провели  круглий стіл "Мир. Стабільність. Відродження", під час якого стало відомо, як буде називатися новий проросійський політпроект Льовочкіна-Ахметова-Курченка.  Зокрема, учасники круглого столу оголосили про створення нової політичної сили -  «Опозиційний блок». 

Як стало відомо Еспресо.TV з власних джерел, в середовищі «біло-блакитних» була довга дискусія стосовно назви проекту. Більшість наполягала залишити старий вже звичний бренд «Партія регіонів» попри увесь негатив і «плями». На новій  назві наполіг американський політтехнолог Пол Манафорт, але фірмові кольори «біло-блакитні» вирішили не змінювати.
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 10.09.2014

 
   Негайно оприлюднити всі домовленості про справжні умови перемир’я, досягнуті у Мінську, вимагає від Президента Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».
  Таке рішення ухвалили сьогодні на екстреному засіданні політради партії. "Батьківщина" стурбована , що офіційний Київ не розповідає про що саме йшлося на переговорах у білоруській столиці, і яка ціна таких домовленостей. Соратники Тимошенко невдоволені і висловлюваннями голови Блоку Петра Порошенка Юрія Луценка щодо демаркації кордону між Україною та територією, яка незаконно окупована проросійськими найманцями та регулярними військами Росії і вимагають пояснити, чи не означає це порушення суверенітету країни.
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 09.09.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [168]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz