Головна сторінка
 

Ср, 15.05.2024, 02:09

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 
   
На головну » Україна: політика »
На головну » Україна: політика
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 23 24 »

Активистка уверена, что в Украине не хотят бороться с коррупцией

Уполномоченный правительства Украины по вопросам антикоррупционной политики Татьяна Чорновол решила написать заявление об отставке.

Об этом она написала в своем блоге.

«Завтра напишу заявление. Кто будет смеяться — правительство и так доживает последние месяцы перед выборами. Я согласна: увольняться надо было раньше. Но так хотелось доделать начатые дела. Так хотелось сделать конкретные полезные вещи для Украины. А теперь пришло четкое осознание — мое там пребывание было бесполезно», —
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 18.08.2014

 

Якщо старі політики почали перефарбовуватись в нові кольори – вибори не за горами

Починалося все «скромнєнько, но со вкусом». На довиборах у червні 2000 року Тігіпко був обраний до Верховної ради України третього скликання від округу в Павлограді і приєднався до партії «Трудова Україна». ... Читати далі »

Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 18.08.2014

 
  Якщо російські війська спробують проникнути на територію будь-якої країни НАТО, цьому буде негайно дано військову відсіч.

Про це в інтерв'ю, опублікованому в "Die Welt", заявив головнокомандувач Об'єднаними силами НАТО в Європі Філіп Брідлав. 

Як зазначив генерал, у НАТО немає планів вторгнення в Україну, але країни Східної Європи, які є членами Альянсу, мають почати підготовку до можливої ​​військової загрозі.

Брідлав також нагадав, що коли у лютому в Криму з'явилися солдати у формі без відзнак, президент Росії Володимир Путін заперечував
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 18.08.2014

 
Верховна Рада знову відмовилася включити до порядку денного законопроект про парламентські вибори за новою системою

Все йде до того, що дострокові вибори народних депутатів відбудуться за правилами часів Віктора Януковича, тобто за змішаною системою, коли 225 депутатів обиратимуться за партійними списками, а ще 225 за мажоритарними округами, що дає змогу широко застосовувати підкуп виборців та фальсифікації. ... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 15.08.2014

 
Внефракционный народный депутат Украины Александр Шевченко в четверг, 14 августа, избил своего коллегу по парламенту Олега Ляшко.Об этом сообщается на странице Гражданской сети ОПОРА в Facebook.

Так, во время того, как Олег Ляшко давал интервью журналистам по голосованию за выборы депутатов, к нему подбежал Александр Шевченко и начал ужасно материться в сторону Ляшко.

«На что лидер Радикальной партии ответил: «Если ты такой смелый, то иди воевать на Восток!». После этого доизбранный 25 мая по Ивано-Франковской области мажоритарщик, директор комплекса «Буковель» Шевченко с размаху ударил
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 14.08.2014

 
Президент Петро Порошенко просить уряд і парламент відмовитись від мови ультиматумів і ухвалити необхідні закони про фінансування армії та реформи в енергетичному секторі.

Про це йдеться в його заяві, оприлюдненій прес-службою президента.

"Як президент, я звернувся до народних депутатів, до Кабінету міністрів з чіткою вимогою: за умов зовнішньої агресії ми зобов’язані бути єдині", - заявив Порошенко.

Він розповів, що за останні три дні провів багато зустрічей з лідерами парламентських фракцій і груп та керівництвом Кабміну.

Порошенко наполягає, щоб депутати і урядовці відмовились від ультиматумів. ... Читати далі »

Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 31.07.2014

 
  Генеральная прокуратура Украины открыла уголовное производство в отношении председателя парламентской фракции Партии регионов Александра Ефремова по факту злоупотребления властью.Об этом говорится в письме следователя ГПУ общественной организации «Центр противодействия коррупции».

«Генеральная прокуратура Украины открыла уголовное дело против председателя фракции Партии Регионов в Верховной Раде Александра Ефремова. Его обвиняют в злоупотреблении властью и противоправном давлении на должностных лиц с целью получения материальной выгоды. Согласно ч. 2 ст. 364 Уголовного кодекса Украины, ему грозит лишение свободы от 3 до 6 лет», -
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 28.07.2014

 

 
Сьогодні стало зрозуміло, що перевибори до Верховної Ради відбудуться наприкінці жовтня. Вихід "Свободи" та УДАРу з коаліції означає саме це. І цей крок був очікуваним. Але несподіванка в іншому - УДАР Президента Петра Порошенка (гадається, що усім зрозуміло, що Кличко виконує в ньому роль зіц-голови) не повідомив про своє рішення колег по коаліції - а саме "Батьківщину", яку очолюють спікер Олександр Турчинов та прем'єр Арсеній Яценюк. І Порошенко вивів УДАР з коаліції саме в той момент, коли "смертник" Яценюк запропонував ВР проголосувати непопулярні законопроекти, зокрема, про секвестр бюджету. Турчинов вже публічно назвав це фактично ударом в спину уряду Яценюка. Картинку "удару в спину" доповнює вихід з коаліції 9 депутатів фракції "Батьківщини", зокрема, Томенка, Ар'єва ... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 24.07.2014

 

 
Если бы выборы в Верховную Раду Украины проходили в начале июля 2014 года, то участие в них приняли бы около 60% избирателей.

Такие результаты социологического исследования сегодня обнародовала Социологическая группа Рейтинг.

Согласно опросу, высокий уровень мобилизации фиксируется на Галичине, в Киеве, центре и на западе (около 80%). Низкий - в Донбассе
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 23.07.2014

 
Лидер «Правого сектора» Дмитрий Ярош через Facebook объявил о мобилизации бойцов руководимой им организации. Особенность мобилизации заключается в том, что те из бойцов Правого сектора, которые не возьмут в руки оружие и не отправятся на Восток, не будут считаться причастными к организации.Об этом идет речь в заявлении лидера Правого сектора Дмитрия Яроша, который сейчас находится на Востоке Украины и воюет против террористов.

"Правый сектор возник, как революционный военно-политическое движение. За это время он прошел различные этапы развития и становления. Наша организация всегда действовала во имя высоких идеалов. Именно поэтому в это нелегкое для Родины время активисты и бойцы «Правого сектора» стоят на защите Независимости и территориальной целостности Украины. В связи с этим я как Лидер «Правого сектора» считаю необходимым все силы нашего движения (политической партии, общественной организации, силового блока) направить на борьбу с московской агрессией, уничтожение врагов украинского народа - террористов и сепаратистов, возвращение под полный контроль государства Донецкой и Луганской областей и Крымского полуострова", -
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 18.07.2014

   Ярош объявил полную мобилизацию «Правого сектора»: кто не возьмет оружие и не будет на передовой - будут объявлены вне организации     Ярош объявил полную мобилизацию «Правого сектора»: кто не возьмет оружие и не будет на передовой - будут объявлены вне организации»         

 
 
 
  27 червня в районному Будинку культури відбулись урочисті збори до Дня Конституції України.
 
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 27.06.2014

День Конституції України - 2014 (фотогалерея заходу в РБК)     День Конституції України - 2014 (фотогалерея заходу в РБК)»     День Конституції України - 2014 (фотогалерея заходу в РБК)     День Конституції України - 2014 (фотогалерея заходу в РБК)

 

 
Сьогодні, у п’ятницю 27 червня 2014 року, на саміті ЄС у Бельгії відбулося підписання економічної і секторальної частин угоди про асоціацію між ЄС та Україною/

Угоду з українського боку підписав президент країни Петро Порошенко.

Сьогодні угоду про асоціацію з ЄС підписали також Грузія та Молдова.

Угода про асоціацію з Європейським Союзом
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 27.06.2014

   Україна підписала угоду про асоціацію з ЄС     Україна підписала угоду про асоціацію з ЄС»     Україна підписала угоду про асоціацію з ЄС    

 
Леонид Кравчук, Леонид Кучма и Виктор Ющенко призвали президента России Владимира Путина остановить агрессию в отношении Украины. Открытое письмо к Путину призывает изменить политику в отношении Украины и положить начало переговорному процессу. 

Экс-президенты Украины обратили внимание на то, что сегодня важно восстановить мир на востоке Украины. Помочь в этом может «мирный план» Порошенко, говорится в обращении бывших глав
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 23.06.2014

 
Президент України Петро Порошенко заявляє, що влада очікує на підтримку запропонованого ним мирного плану всіма учасниками подій на Донбасі.

Глава держави зазначив, що мирний план Президента має 14 пунктів і зараз триває підготовка до початку його реалізації.

Ключовими елементами мирного плану є закриття кордону України з Російською Федерацією та внесення змін до Конституції, які передбачатимуть децентралізацію влади.

«План почнеться з мого наказу про одностороннє припинення вогню», - сказав Глава держави у відповідь на запитання журналістів щодо мирного плану.

«
Можу сказати, що час припинення вогню буде достатньо коротким. Ми чекаємо, що одразу після цього відбудеться роззброєння військових формувань, наведення ладу і порядку», - ... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 19.06.2014

 
Внефракционный депутат Олег Ляшко на заседании Рады в среду обозвал главу фракции Компартии Украины Петра Симоненко губошлепом и сволочью и обвинил его в предательстве. ... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 18.06.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [176]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [628]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1054]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz