Баштанка.НЕТ

Пт, 21.03.2025, 03:43

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

РеєстраціяВхід

 
Головна сторінка Баштанка.НЕТ
Меню сайту

Категорії  СТАТЕЙ

Куточок споживача, поради та рекомендації
Світ - політика
Світ - економіка
Світ - суспільство
Світ - технології, наука
Світ - освіта, культура, медицина, спорт
У світі цікавого: ідеї, факти, коментарі
Робота
Постаті
ФУТБОЛ
Відпочинь!
Сценарії свят
Сім'я - особистий досвід
Здоров'я - профілактика, лікування
 
Форма входу

Зверніть увагу!
Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Медичний Центр Здоров'я
  • Новини Києва
  • Готель у центрі Львова Modern Art Hotel
  • Кредит на вигідних умовах
  • Накрутка SMM
  •  

    ВИПАДКОВІ ФОТО:

    -30:

    -3:

    -17:

    День Захисника Вітчизни - 2011:

     

    Головна » Статті » Різне: новини, робота, поради, відпочинок, цікаве » Куточок споживача, поради та рекомендації

    Що таке смокер і як він працює?

    Смаження в коптильні — це особлива родзинка у вашому власному саду, створена спеціальними деревними трісками та стружкою, які перетворюють будь-яку страву, від простої риби до овочів, на особливий смак.

    Цей тренд з Америки вже не рідкість у багатьох країнах. Навіть ринок палива, включаючи тріску, вугілля, зараз досить різноманітний. Протягом довгої історії приготування на грилі, коптильні камери використовувалися для приготування барбекю, особливо в південних штатах США і тому їх часто називають просто грилями для барбекю.

    Принцип роботи коптилень

    Коптильня — це, по суті, піч, що працює на дровах та вугіллі, у якій смажену їжу можна готувати та коптити в гарячому диму. Відмінність від звичайних грилів – це сферична або прямокутна форма, в якій розтушовують продукти для копчення.

    Коптильня з бочкою — це класична форма коптильні в техаському стилі. Сама вона складається з трьох частин: камери для приготування їжі, бічної топкової камери та димоходу. Основні принципи роботи з нею полягають в наступному:

    • ви запалюєте малу гриль-камеру і наповнюєте її буковими полінами або коптите у великій камері;
    • в невелику камеру гриля можна покласти стейки, яким і так потрібно ненадовго постояти в жарі;
    • потім вони складаються шарами у велику камеру, щоб вони могли готуватися при помірній температурі близько 100 C;
    • деревне вугілля укладається на половину великої камери, щоб забезпечити простір для прямого та непрямого смаження.

    Серцем усієї системи є варильна камера, яка виготовлена ​​з товстостінної (залежно від якості та ціни) листової сталі. Діаметр варильної камери становить приблизно від 40 до 60 см і часто забезпечує простір для більш ніж лише однієї решітки для гриля. Камера закривається кришкою.

    Збоку розташована невелика топка або система обігріву – бокова топка. Вона поглинає вугілля або деревину. Окрема заслінка дозволяє включати вогонь, не сильно змінюючи температуру в варильній камері. Потім дим проходить через варильну камеру до димоходу і випускається туди. Їжа на грилі м’яко готується гарячим повітрям.

    Той, хто очікує, що з варильної камери або димоходу буде виходити багато диму, може зітхнути з полегшенням. Лише якщо в топку покласти непридатні дрова, ви отримаєте винагороду густим димом. Смолистим хвойним тут теж не місце. Тут повинні використовуватися тільки ретельно висушені тверді породи деревини.

    Загалом, коптильня – це гарний спосіб урізноманітнити свої методи приготування та робити самостійно копчену продукцію, в якості якої ви не будете сумніватися.

     

    Категорія: Куточок споживача, поради та рекомендації | Опублікував: Promo (14.01.2025)
    Всього коментарів користувачів сайту: 0

    Ваш коментар до публікації:
    ComForm">
    avatar
     
     

    НОВІ КОМЕНТАРІ ДО НОВИН ТА СТАТЕЙ сайту Баштанка.НЕТ:

     

    Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

    Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

    На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.



    Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

     

           

    Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz