Баштанка.НЕТ

Ср, 02.07.2025, 06:27

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

РеєстраціяВхід

 
Головна сторінка Баштанка.НЕТ
Меню сайту

Категорії  СТАТЕЙ

Куточок споживача, поради та рекомендації
Світ - політика
Світ - економіка
Світ - суспільство
Світ - технології, наука
Світ - освіта, культура, медицина, спорт
У світі цікавого: ідеї, факти, коментарі
Робота
Постаті
ФУТБОЛ
Відпочинь!
Сценарії свят
Сім'я - особистий досвід
Здоров'я - профілактика, лікування
 
Форма входу

Зверніть увагу!
Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • досвід вибору будинку для літніх людей
  • Выгоден ли зеленый тариф в Украине?
  • Вибір букмекера
  • Нормативные значения pH воды
  • В каких случаях удобнее применять газонокосилку?
  •  

    ВИПАДКОВІ ФОТО:

    Конкурс пісні та строю та "Літопис нашої пам'яті...:

    Рада регіонів у Баштанській міській раді:

    Духовно-моральне виховання молоді...:

    З 8 березня!:

     

    Головна » Статті » Різне: новини, робота, поради, відпочинок, цікаве » Здоров'я - профілактика, лікування

    Дієтологи розповіли про шкідливість корисних продуктів


    Продукти з позначками "низький вміст цукру", "низький вміст вуглеводів" чи "натуральний" можуть здатися правильним вибором. Але експерти зазначають, що на практиці виявляється зворотне

    Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

    Дієтологи розповіли, від яких продуктів варто відмовитися, незважаючи на запевнення в їх безпечності та корисності.

    Продукти із замінниками цукру (сиропом агави, кокосовим цукром) дуже шкідливі, тому що вони небезпечніші, ніж звичайний цукор. Надлишок цукрозамінника в раціоні загрожує набиранням ваги і цілою низкою проблем, наприклад, виникненням карієсу.

    Власне, продукти "без цукру" все одно містять цукор. Наприклад, 100 г білого цукру містять 406 кал, а у сиропі агави - 310 кал.

    Різні поживні та вітамінні напої можуть містити до семи чайних ложок цукру на 500 мл (112 кал). Краще пити звичайну воду без добавок. Якщо ж хочеться урізноманітнити смакові відчуття, можна додати у воду фруктів.

    Ще один "корисний" продукт - овочеві чіпси. Їх роблять з буряка, моркви. Але тут у будь-якому випадку додається сіль, яка підвищує тиск.

    Рівень солі в овочевих чіпсах такий самий, як і в звичайних. Наприклад, у 28-грамовому пакеті овочевих чіпсів близько 130 кал, 7 г жиру і 260 мг солі. У звичайних чіпсах - 150 кал, 9 г жиру і 180 мг солі.

    Окреме питання - енергетичні батончики з горіхів і фруктів. Мюслі-батончики на одну третину складаються з цукру (12,4 г цукру і 113 кал в середньому).

    Дієтологи попереджають: знежирений йогурт і йогурт з ароматом, як правило, також містять багато цукру. В ідеалі в йогурті не має переважати більше 15 г цукру і 2 г жиру на 100 г. А в йогурті з низьким вмістом жиру близько 19 г цукру і 1,1 г жиру.



    Джерело публікації
    Категорія: Здоров'я - профілактика, лікування | Опублікував: vagonta (06.01.2016)

    ПОШУК за ключовими словами (тегами): дієтологи, шкідливість продуктів, дієтологи рекомендують
    Всього коментарів користувачів сайту: 0

    Ваш коментар до публікації:
    ComForm">
    avatar
     
     

    НОВІ КОМЕНТАРІ ДО НОВИН ТА СТАТЕЙ сайту Баштанка.НЕТ:

     

    Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

    Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

    На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.



    Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

     

     

    Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz