Баштанка.НЕТ
Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка

Чт, 13.08.2020, 05:05

Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

РеєстраціяВхід

 
Головна сторінка Баштанка.НЕТ
Меню сайту

Категорії  СТАТЕЙ

Світ - політика
Світ - економіка
Світ - суспільство
Світ - технології, наука
Світ - освіта, культура, медицина, спорт
Цікаво
Робота
Постаті
ФУТБОЛ
Відпочинь!
Сценарії свят
Знадобиться!
Сім'я - особистий досвід
Здоров'я - профілактика, лікування
 
Форма входу

Зверніть увагу!
Сьогодні відвідували сайт:

 
 
Баштанка рекламна
 
 

ВИПАДКОВІ ФОТО:

-15:

_-11:

Конкурс "А я - україночка":

З 8 березня!:

 

Головна » Статті » Різне: новини у Світі, робота, відпочинок, цікаво » Здоров'я - профілактика, лікування

Дієтологи розповіли про шкідливість корисних продуктів

Продукти з позначками "низький вміст цукру", "низький вміст вуглеводів" чи "натуральний" можуть здатися правильним вибором. Але експерти зазначають, що на практиці виявляється зворотне

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

Дієтологи розповіли, від яких продуктів варто відмовитися, незважаючи на запевнення в їх безпечності та корисності.

Продукти із замінниками цукру (сиропом агави, кокосовим цукром) дуже шкідливі, тому що вони небезпечніші, ніж звичайний цукор. Надлишок цукрозамінника в раціоні загрожує набиранням ваги і цілою низкою проблем, наприклад, виникненням карієсу.

Власне, продукти "без цукру" все одно містять цукор. Наприклад, 100 г білого цукру містять 406 кал, а у сиропі агави - 310 кал.

Різні поживні та вітамінні напої можуть містити до семи чайних ложок цукру на 500 мл (112 кал). Краще пити звичайну воду без добавок. Якщо ж хочеться урізноманітнити смакові відчуття, можна додати у воду фруктів.

Ще один "корисний" продукт - овочеві чіпси. Їх роблять з буряка, моркви. Але тут у будь-якому випадку додається сіль, яка підвищує тиск.

Рівень солі в овочевих чіпсах такий самий, як і в звичайних. Наприклад, у 28-грамовому пакеті овочевих чіпсів близько 130 кал, 7 г жиру і 260 мг солі. У звичайних чіпсах - 150 кал, 9 г жиру і 180 мг солі.

Окреме питання - енергетичні батончики з горіхів і фруктів. Мюслі-батончики на одну третину складаються з цукру (12,4 г цукру і 113 кал в середньому).

Дієтологи попереджають: знежирений йогурт і йогурт з ароматом, як правило, також містять багато цукру. В ідеалі в йогурті не має переважати більше 15 г цукру і 2 г жиру на 100 г. А в йогурті з низьким вмістом жиру близько 19 г цукру і 1,1 г жиру.



Джерело публікації: http://espreso.tv/news/2016/01/05/diyetology_rozpovily_pro_shkidlyvist_korysnykh_produktiv
Категорія: Здоров'я - профілактика, лікування | Опублікував: vagonta (06.01.2016)
Сподобалася стаття? Розкажіть про неї своїм друзям через соціальні мережі:

ПОШУК за ключовими словами (тегами): дієтологи, шкідливість продуктів, дієтологи рекомендують
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Ваш коментар до публікації:
(можна через соцмережі та акаунти: "Фейсбук", "ВК", "ОК", "Гугл", "Яндекс" та ін.)

avatar
 
 

10 НОВИХ КОМЕНТАРІВ
ВІДВІДУВАЧІВ САЙТУ  ДО НОВИН ТА СТАТЕЙ сайту Баштанського району:

 



Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

         

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz