Головна сторінка
 

Чт, 25.04.2024, 04:44

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Опитування для Вас
Ваша стать
Всього відповідей: 168
 
   
На головну » 2013 » Грудень » 03 »
На головну » 2013 » Грудень » 03
В США прошли очередные слушания по делу, в котором Apple обвиняет Samsung в нарушении ряда патентов. В суде выступил вице-президент по международному маркетингу "яблочной" компании. Фил Шиллер заявил, что Samsung столь успешна на рынке смартфонов по одной причине — корейцы скопировали iPhone, пишет tech.onliner.by.

... Читати далі »
Розділ: Світ: наука і техніка
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

 


2 грудня відбулась позачергова сесія Миколаївської обласної ради, в ході якої обговорено суспільно-політичну ситуацію в Україні. В роботі сесії взяв участь голова облдержадміністрації Микола Круглов.
 
Микола Круглов виказав свою стурбованість стосовно безладдя, що триває у центрі столиці та містах України, та зазначив: «Президент України Віктор Федорович Янукович дав чітке доручення Генеральній прокуратурі виявити тих, хто спровокував події, що відбулися з п’ятниці по суботу. Тоді спочатку мирне зібрання переросло у озброєний конфлікт. Керівництво київської міліції подало у відставку. Проте невідомими залишилися особи, які насправді спричинили безладдя».
 
Також Микола Петрович додав
... Читати далі »
Коментарів - 3 | Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

   Необхідно реально оцінити: що ми втратимо та що здобудемо у складі ЄС     Необхідно реально оцінити: що ми втратимо та що здобудемо у складі ЄС»         

 


  3 грудня голова райдержадміністрації Іван Васильович Рубський відвідав Виноградівську загальноосвітню школу. Під час оглядової екскурсії керівник району перевірив стан ремонтних робіт по заміні вікон в Виноградівській ЗОШ.

  Іван Васильович Рубський відмітив позитивний стан та оперативність ремонтних робіт, підкреслив ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: dm, 03.12.2013

Інвестиції у соціальні об'єкти району     Інвестиції у соціальні об'єкти району»     Інвестиції у соціальні об'єкти району     Інвестиції у соціальні об'єкти району Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


Верховная Рада Украины провалила голосование по отставке Кабинета Министров Украины во главе с премьер-министром Николаев Азаровым.

Соответсвующее решение было принято на пленарном заседании Верховной Рады во вторник, 3 декабря.

Как известно, сегодня в 10:00 началось заседание парламента, где первым вопросом должен был быть рассмотрен вопрос о выражении недоверия правительству во главе с премьер-министром Николаем Азаровым. Однако сами министры в ВР не явились.

Партия «УДАР» внесла предложение пригласить на Кабинет министров Украины в полном составе для рассмотрения резолюции недоверия правительству. Оно было поддержано 368-ми голосами.

В результате, спикер Рыбак объявил перерыв до 12:00. Однако заседание началось гораздо позже, но уже с членами правительства. Тем не менее, в ВР не явился министр
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

   ВР не смогла отправить Азарова в отставку     ВР не смогла отправить Азарова в отставку»         

 


  2 грудня під керівництвом заступника голови районної ради В. П. Єланцевої відбулася ХХІХ сесія районної ради шостого скликання. У роботі взяли участь 23 депутати.
  Відкриваючи сесію Валентина Єланцева зазначила, що до районної ради від депутатів надійшло звернення, у якому вони висловлюють стурбованість про ситуацію, що склалася в Україні. Єдине правильне рішення в цій ситуації – це діалог. Потрібно усім політичним силам сісти за стіл переговорів. Збереження миру, спокою в державі – одне з основних завдань влади та громадськості. Враховуючи відповідну ситуацію, на підставі Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", підписано розпорядження про скликання 19 позачергової сесії районної ради шостого скликання.
  З приводу останній подій в державі депутати райради
... Читати далі »
Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

Депутати за мир та злагоду в суспільстві     Депутати за мир та злагоду в суспільстві»     Депутати за мир та злагоду в суспільстві     Депутати за мир та злагоду в суспільстві Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


    Напередодні святкування Дня збройних сил України, 3 грудня 2013 року голова Баштанської райдержадміністрації Рубський Іван Васильович, заступник голови районної ради Єланцева Валентина Павлівна, міський голова Рибаченко Володимир Федорович, начальник управління соціального захисту населення Якимчук Ніна Іванівна, голови районної та міської громадських організацій ветеранів війни та праці Андреєва Ліда Василівна, Буцька Ніна Іванівна привітали з 86-м Днем народження інваліда війни І групи Желєзного Миколу Ананійовича, вручили імениннику квіти і подарунки.
  Ветеран поділився з гостями історією свого нелегкого життєвого шляху. Війну Микола Ананійович зустрів 14-річним хлопцем, потрапив на примусові роботи до Німеччини ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

Привітали ветерана     Привітали ветерана»     Привітали ветерана     Привітали ветерана Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


  2 грудня 2013 року голова райдержадміністрації Рубський Іван Васильович, заступник голови районної ради Єланцева Валентина Павлівна, начальник управління соціального захисту населення Якимчук Ніна Іванівна відвідали інваліда І групи загального захворювання Романюка Олександра Івановича, який нещодавно звернувся до органів виконавчої влади з проханням асфальтувати частину дороги для зручного пересування. Адже, будучи інвалідом - візочником, Олександр Іванович займає активну позицію у суспільстві, демонструє яскравий приклад того, як люди з обмеженими фізичними можливостями стають зразком для фізично здорових у прагненні не просто жити, а й активно діяти, допомагати іншим інвалідам займатися улюбленою справою. Проте останнім часом
... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

   З туботою про інвалідів     З туботою про інвалідів»         

 
  2 листопада біля приміщення районної ради зібралися прихильники ВО "Свободи", щоб підтримати учасників київського євромайдану.
  Люди засудили криваві розгони мітингувальників у Києві, та злочиність нинішнього політичного режиму, вимагали відставки уряду. президента, та їх поплічників на місцях. Мітингувальники були обурені тим, що районно рада за так званою ініціативою 14 регіоналів збирає районну раду, щоб прийняти Звернення до режиму про його ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: Гриценко, 03.12.2013

 
Розділ: Суспільство
Опублікував: Гриценко, 03.12.2013

   Баштанський майдан     Баштанський майдан»         

 


2 грудня в Обласному палаці культури за участі заступника голови облдержадміністрації Наталі Іванцової відбувся захід, присвячений Міжнародному дню інвалідів.
 
Нагадаємо, що 1992 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 грудня  Міжнародним днем інвалідів з метою привернення уваги до проблем інвалідів, захисту їх прав та благополуччя, активізації участі осіб з обмеженими фізичними можливостями у політичному, соціальному, економічному, культурному житті суспільства. ... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: bashtanka, 03.12.2013

Відбувся обласний захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів     Відбувся обласний захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів»     Відбувся обласний захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів     Відбувся обласний захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz