Головна сторінка
 

Ср, 24.04.2024, 13:35

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 3
Незареєстровані: 3
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте Ви вступ України до НАТО?
Всього відповідей: 1741
 
   
На головну » 2013 » Грудень » 13 »
На головну » 2013 » Грудень » 13
  В субботу и воскресенье, 14 и 15 декабря, на большей части территории Украины синоптики прогнозируют облачную с прояснениями погоду, без существенных осадков, лишь ночью и утром 14 декабря небольшой снег, мокрый снег.

На дорогах гололедица, на Правобережье местами туман. Об этом Укринформу сообщили в Украинском гидрометцентре.

Ветер северо-западный с переходом на юго-западный, 5-10 м/с.

Ночная температура на большей части территории Украины 14 декабря будет составлять 1-6°, на востоке, в Карпатах и горах Крыма до 10° мороза, 15 декабря 4-9°, на западе 0-5°, на Левобережье 10-15° мороза. Днем температура воздуха будет колебаться от 4° мороза до 1° тепла, на юге и западе страны до 4° тепла, на востоке 15 декабря будет
[ ... Читати далі »
Розділ: Інформування
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 
  Украинский бизнесмен Ринат Ахметов в пятницу выступил с заявлением о ситуации в стране.

«Компания СКМ в первые дни обострения ситуации в Киеве дала свою позицию. И я, как акционер компании СКМ, полностью ее разделяю.

В эти дни многие хотят знать мое личное отношение к происходящему. Моя позиция такая: Украина и Президент три с половиной года шли по европейской дороге. И за это время было очень много сделано.

В Вильнюсе соглашение не было подписано. И у всех возник вопрос — что случилось? Украина взяла паузу? Украина остановилась? Или Украина пошла в другую сторону? Все хотят иметь ясность. Люди стали искать ответы
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 
  Вранці до чергової частини Березанського РВ УМВС України в Миколаївській області звернувся один з мешканців районного центру і повідомив, що не встановлені особи здійснили хуліганські дії. Чоловік виявив, що на пам’ятнику Леніна відсутня права долоня. Прибувши на місце події, правоохоронці знайшли пошкоджену частину пам’ятника, що розбившись, знаходилась просто біля нього.

Працівниками міліції вказана подія зареєстрована до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна», встановлюються особи, причетні до скоєння протиправних дій.

Комунальні служби селища
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 
  1 грудня 2013 року близько 20.30 години в м. Баштанка по вул. Соборна 111 невідомий наніс тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини місцевому мешканцю, після чого зник з місця події. Слідчим відділенням Баштанського районного відділу УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України.

УМВС України в Миколаївській області звертається до громадян, які можуть допомогти встановити особу зловмисника та володіють інформацією про його місцезнаходження, повідомити до Баштанського РВ УМВС за телефонами ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 


На выборах по 132-му избирательному округу готовится использование «черных технологий» и групп провокаторов. Об этом заявил начальник УМВД Украины в Николаевской области полковник Юрий Седнев в своем обращении к избирателям на 132-м округе.

Так, главный милиционер Николаевщины заверил, что его подчиненные будут действовать «исключительно в рамках законодательства».

«УМВД Украины в Николаевской области владеет информацией о подготовке использования черных технологий в проведении избирательного процесса – от обеспечения участников выборов удостоверениями представителей редакций средств массовой информации для беспрепятственного проникновения в помещения определенных объектов, до мобилизации организованных групп с целью осуществления массовых беспорядков и провокационных действий… И если во время избирательной кампании будут зафиксированы противоправные действия, то сотрудники милиции отреагируют исключительно в рамках действующего законодательства», - отметил Седнев.

Также начальник областного УМВД пообещал, что милиция
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: політика
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 


  14 грудня 1986 року над четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС було завершено спорудження захисного саркофага. Це була важлива перемога над атомом, який виривався з-під контролю людини.
  Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС голова райдержадміністрації І. В. Рубський, заступник голови районної ради В. П. Єланцева, міський голова В. Ф. Рибаченко, голова Баштанського районного осередку Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Т. А. Гасса, представники громади міста поклали квіти до пам’ятника «Дзвони Чорнобиля».
  Керівники району висловили слова вдячності і поваги ліквідаторам аварії, які проживають поруч з нами. Присутні вшанували хвилиною мовчання
... Читати далі »
Розділ: Події, свята
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС     Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС»     Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС     Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Всі ми стурбовані ситуацією з виникненням пожеж в житлі та загибелі людей (дітей) на них.  ... Читати далі »

Опублікував: SDPCH26, 13.12.2013

Дворова НС     Дворова НС»     Дворова НС     Дворова НС

 
«В целом сегодня вышли на Майдан от 500 тыс. до 1 миллиона людей…»
ИА ЛІГАБізнесІнформ
8 декабря 2013 г.

«На митинге собралось около 200-300 тысяч человек. Они держат в руках флаги Украины и Евросоюза»
TCH.ua
8 декабря 2013 г.

«В целом сегодня вышли на Майдан от 500 тыс. до 1 миллиона людей…»
ИА ЛІГАБізнесІнформ
8 декабря 2013 г.

«На митинге собралось около 200-300 тысяч человек. Они держат в руках флаги Украины и Евросоюза»
TCH.ua
8 декабря 2013 г.

Надоели все эти мантры о фантастической вместительной возможности Киевских улиц и площадей. Чтобы расставить все точки над Ё идем в школу.

Воспользуемся формулой из школьного курса математики за 3 класс: Площадь прямоугольника равна длине умноженной на ширину.
О миллионе на Евромайдане и элементарном здравом смысле.

Итак, смотрим длину Майдана Нэзалэжности. Воспользуемся встроенным инструментом измерения расстояний программы GoogleEarth

О миллионе на Евромайдане и элементарном здравом смысле.

Получаем: а = 0.33 км = 330 м ... Читати далі »

Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 


Лідер гурту "Океан Ельзи" та один із найактивніших громадських діячів Євромайдану Святослав Вакарчук назвав головні речі, які допоможуть зрушити політичну ситуації у країні з місця.

Славік зауважив, що люди не хочуть крові, вони просто втомилися від недовіри та прагнуть відстояти свою гідність.

Про все це Вакарчук розповів в інтерв'ю "ТСН".

За словами музиканта, як тільки він почув, що люди збираються на мітинг, одразу сів у машину і поїхав на Майдан.

"Я довго про це не думав. Насправді, зараз не так важливо, хто і як прийшов, головне, що всі зібралися і всі були там. Зараз важливо, що робити далі", - сказав Вакарчук.

Святослав також наголосив, що на Майдан він вийшов не як зірка, а як громадянин.

"Я не представник шоу-бузнесу, я - громадянин України. Я прийшов туди, тому що не міг залишатися осторонь, тому що я прийшов туди захищати свою гідність і захищати гідність інших людей. Це зараз основне. Там на сцені є кому стояти, а я підбадьорював мітингувальників, які стояли біля барикад. Це була моя основна позиція"
... Читати далі »
Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 
Розділ: Суспільство
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 
Візьміть на замітку наші поради, які дозволяють підтримувати нирки в належному стані.

1 . Пийте воду. При зневодненні ризик появи проблем з нирками збільшується на 20 %. Є дуже простий спосіб збільшення обсягу споживаної рідини : завжди тримати поруч пляшку з водою: в столі на роботі, в машині, в сумці на прогулянці...

2. Пийте молоко або йогурт. Контролюйте тиск крові, щодня вживаючи склянку молока і дві чашки йогурту. Ці молочні продукти багаті кальцієм, що знижують імовірність підвищення тиску крові на 25 %.
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 
BBC Україна оголосила короткі списки в номінаціях "Книга року BBC – 2013″ та "Дитяча Книга року BBC – 2013″, що представлені у партнерстві з Культурною програмою Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР).

До короткого списку у номінації "Книга року BBC – 2013, який відбирали з 20-и видань, увійшли такі твори:

Юрій Макаров, "За чверть десята”. Київ, Нора-Друк. – 2013.
Ярослав Мельник, "Далекий простір”. Харків, Клуб сімейного дозвілля. – 2013.
Наталка Сняданко, "Фрау Мюллер не налаштована платити більше”. Харків, Клуб сімейного дозвілля. – 2013.

На думку члена журі, головного редактора ВВС Україна Ніни Кур’яти, учасників "короткого списку” премії "Книга року ВВС – 2013″ об’єднує тема пошуків себе. "Всі три видання, що увійшли до короткого списку – романи, головні герої яких мають складні стосунки з системою. Вони мігрують між різними соціальними групами, прагнучи знайти власне місце. Всі вони – як "свій серед чужих, чужий серед своїх”.

До короткого списку у номінації "Дитяча Книга року BBC – 2013″, який відбирали з-поміж 13-и видань, увійшли такі твори:
... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 
  У прийнятій резолюції Європарламент закликав Європейську комісію розглянути можливі контрзаходи проти Росії, якщо вона і надалі чинитиме тиск на Україну.

Про це йдеться у спеціальній резолюції «Наслідки вільнюського саміту та майбутнє «Східного партнерства», зокрема що стосується України», яку Європарламент прийняв сьогодні на сесії у Страсбурзі.

Зокрема, у документі йдеться, що Європарламент «засуджує як неприйнятні політичний та економічний тиск, включно з погрозою торговельних санкцій, які вживаються Росією щодо України, і закликає країни-члени ЄС говорити з Росією одним голосом».

Також депутати закликали «Європейську комісію розглянути можливі контрзаходи, якщо Росія, порушуючи правила Світової організації торгівлі, продовжуватиме чинити тиск на Україну для досягнення короткочасних політичних вигод»
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

 

12 грудня 2013 року о 10.00 у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Яцкова В.В., за участю заступника голови районної ради Єланцевої В.П., голови райдержадміністрації Рубського І.В., начальника фінансово ... Читати далі »

Розділ: Самоврядування
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

   Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...     Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...»     Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою...    

 



12 грудня голова райдержадміністрації Іван Васильович Рубський, заступник голови районної ради Валентина Павлівна Єланцева, міський голова Володимир Федорович Рибаченко, начальник управління праці та соціального захисту населення Ніна Іванівна Якимчук, голови районної та міської організації ветеранів війни та праці Ліда Василівна Андреєва і Ніна Іванівна Буцька привітали з 90-м ювілеєм жительку міста Баштанка, учасницю Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Фощенко Надію Леонтіївну.

Доля цієї жінки важка, як і у всіх її ровесниць, що пережили голод, війну, тяжку працю. Надія Леонтіївна – корінна баштанчанка. У 1941 році закінчуючи школу, на випускному вечері зустріла страшну новину про початок війни, у 1942 році вийшла заміж, змушена була за чоловіком поїхати до Сибіру ... Читати далі »
Розділ: Вітання жителів району
Опублікував: bashtanka, 13.12.2013

Привітали ювілярку     Привітали ювілярку»     Привітали ювілярку     Привітали ювілярку

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz