Головна сторінка
 

Пт, 03.05.2024, 10:14

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Ви відвідуєте подібні сайти?
Всього відповідей: 139
 
   
На головну » 2014 » Вересень » 03 »
На головну » 2014 » Вересень » 03
Как в Николаевской области работает «дорожная карта» по оказанию помощи переселенцам? Для анализа ситуации и поиска решений по наиболее острым вопросам председатель областного совета Тарас Кремень пригласил руководителей тех ведомств, которые непосредственно работают с людьми, прибывающими из Автономной республики Крым, Донецкой и Луганской областей, об этом интернет-изданию «Мой город» сообщили в пресс-службе Николаевского облсовета.

По информации Департамента социальной защиты Николаевской облгосадминистрации, на Николаевщину прибыло 3922 человека, которые были вынуждены покинуть места постоянного проживания. Однако, мало кто из них обратился в регистрационные органы.

- Мы должны знать все об этих людях, — подчеркнул Т.Креминь, обращаясь к участникам совещания. — Их возраст, социальный статус, источники существования. Гостеприимство — это, как правило, две недели. Затем приезжие должны трудоустраиваться, а мужчины становиться на воинский учет.
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 

 
  3 вересня завідувач юридичного сектору апарату райдержадміністрації Валерій Панарін провів правове навчання працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації на теми: «Роз’яснення Закону України «Про захист персональних даних» та «Вибори до Верховної Ради України». ... Читати далі »
Розділ: Виконавча влада
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

   Правове навчання державних службовців Баштанської райдержадміністрації     Правове навчання державних службовців Баштанської райдержадміністрації»     Правове навчання державних службовців Баштанської райдержадміністрації    

 
 

  Верховна Рада України прийняла за основу проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення проведення мобілізації та гарантій громадянам, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації Законопроектом пропонується встановити додаткові гарантії щодо соціального захисту призваних під час мобілізації військовослужбовців, збереження їхніх робочих місць і заробітної плати, запобігання погіршенню рівня достатку військовослужбовців та їхніх родин.
  Проектом, зокрема, передбачається зобов'язати банки та інші фінансові установи призупинити нарахування відсотків та пені ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
  Бойовики продовжують завдавати втрат економіці України, а також руйнують газотранспортну систему (ГТС) України, заявляють в РНБО.
  "За оперативною інформацією, російські найманці почали дії, які можуть призвести до порушення роботи газотранспортної системи на тимчасово окупованих територіях. Це може становити загрозу постачанню газу в Європу", - повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО України Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.
  Також в результаті артобстрілу бойовики пошкодили газопровід низького тиску в селищі Глиняне Луганської області.
... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
  Бойовики радикального угрупування "Ісламська держава" пригрозили почати похід на Кавказ і Чечню. Про це у вівторок повідомляє міжарабський телеканал Al-Arabiya.
  В Інтернеті було опубліковано відео, на якому один з бойовиків говорить, що угруповання має намір "звільнити" Чечню і Кавказ "з дозволу Аллаха". Запис супроводжується російськими субтитрами.
  Бойовики також пригрозили президенту Сирії Башару Асаду почати війну з урядовими військами в повітрі. Бойовики-суніти вже понад два місяці тероризують Ірак та захоплюють нові території. Окрім того, вони захопили частину Сирії.
  Жертвами нападів ісламістів
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 

 
Серед загиблих військовослужбовців в зоні АТО найбільше уродженців Дніпропетровська, Львова, Житомира та Києва

Скільки представників українських силових структур загинуло в неоголошеній війні та звідки ці герої родом, проаналізувало видання «Слово і Діло»  на основі офіційних даних.

Ця статистика руйнує міф, який поширюють російські ЗМІ, що на Донбасі воюють виключно
... Читати далі »
Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

   Найбільші втрати в зоні АТО понесла Дніпропетровщина (ІНФОГРАФІКА)     Найбільші втрати в зоні АТО понесла Дніпропетровщина (ІНФОГРАФІКА)»         

 
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це у середу повідомляє прес-служба глави держави.

"Результатом розмови стала домовленість про постійне припинення вогню на Донбасі. Було досягнуто взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру", - сказано в повідомленні.

У той же час прес-служба Кремля повідомила, що Порошенко і Путін "обмінялися думками щодо того, що потрібно зробити в першочерговому порядку для якнайшвидшого припинення кровопролиття на Південному Сході цієї країни", - не зазначаючи при цьому,
... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
 
  Сьогодні ми часто чуємо про те, що українським військовим не вистачає бронежилетів та іншої амуніції. Дружини, батьки не без підстав переймаються за життя своїх чоловіків та синів, адже бронежилет - найнеобхідніший і чи не єдиний засіб захисту життя на війні.
  Чи переймаються цим наші народні депутати? Частина - так, а частині начхати на долю наших захисників. Чому? Читаємо новини: ... Читати далі »
Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
  10 медалей і третє загальнокомандне місце у світі – такий підсумок виступів збірної України з сумо на чемпіонаті планети в Тайвані. За кількістю медалей ми поступилися лише родоначальникам – японцям та росіянам. І це при тому, що наша делегація була найменшою – лише 10 спортсменів. До того ж до чемпіонату готувалися у неспокійних умовах, адже головна база підготовки наших сумоторі – в Криму. Однак попри все українці здобули 10 нагород. Зокрема, бронзову медаль привезла 4-разова чемпіонка світу Аліна Бойкова, срібло в Євгена Орлова та Олександра Вересюка. ... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 

Дмитро ТимчукБойовики й російські військові узяли під контроль фактично весь південь Луганської області, пише організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі залишається межово складною", - повідомляє він у Facebook вранці 3 вересня.

"У результаті відходу українських військ у рамках проведеного перегрупування, російсько-терористичні війська узяли під контроль фактично весь південь Луганської області, далі перекидаючи підрозділи в район Луганська і проводячи наступальні дії на півночі Луганської області", - констатує Тимчук.

"Одночасно супротивник прагне взяти під контроль території ... Читати далі »

Розділ: Надзвичайно
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 

дострокові вибори народни депутатів України  Народные депутаты отказались экономить бюджет, выделенный на выборы в Верховную Раду. Предложение сберечь госсредства поддержали лишь 134 народных избранника. А для принятия решения необходимо было минимум 226 голосов.
  Ранее Председатель Центральной избирательной комиссии Михаил Охендовский заявлял, что из суммы, запланированной на выборы - а это 986 млн грн, можно сэкономить около 140 млн.
Если сократить количество членов избирательных комиссий, а также ... Читати далі »

Коментарів - 1 | Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
Стільки глав держав, урядовців та силовиків ще не з'їжджалися ніколи. Головне на порядку денному - ситуація в Україні і як на неї реагувати. Тут будуть і Барак Обама і Петро Порошенко, відбудеться засідання комісії «Україна-НАТО». В альянсі вже пообіцяли: нададуть Києву не тільки моральну, а й конкретну допомогу. Хоча пряме військове втручання - виключили. Щодо членства нашої держави в блоці, генсекретар НАТО запевнив: Україна матиме таку можливість, якщо відповідатиме критеріям альянсу. Втім, спершу потрібно провести вибори, відмовитися від позаблокового статусу та спільно розробити план подальших дій. 
  А тим часом Міністр юстиції Павло Петренко вважає, що Україна може отримати статус союзника вже цього року. Про це він заявив під час урочистого заходу з нагоди Дня нотаріату у Києві. Такий статус дозволить Україні ... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 
2 сентября, в Николаев вернулись 51 боец в/ч 3039 Национальной гвардии Украины, которые вынужденно перешли украинско-российскую границу и попали в плен к вооруженным силам РФ.

Военнослужащие прибыли в Николаев из Харьковской области на поезде Харьков-Херсон.

Видео: ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

Фото и видео как в Николаеве встретили бойцов Нацгвардии, вернувшихся из плена     Фото и видео как в Николаеве встретили бойцов Нацгвардии, вернувшихся из плена»     Фото и видео как в Николаеве встретили бойцов Нацгвардии, вернувшихся из плена     Фото и видео как в Николаеве встретили бойцов Нацгвардии, вернувшихся из плена Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
В Николаеве состоялось закрытое заседание Совета обороны области  1 сентября, в  Николаеве состоялось закрытое заседание Совета обороны области. Об этом на своей странице в Фейсбук сообщил глава Николаевской ОГА Вадим Мериков. Губернатор отметил, что в ходе совещания рассматривались вопросы об усилении безопасности в городе и области.

  «Сегодня провели закрытое заседание Совета обороны Николаевской области, на котором Силовым блоком был рассмотрен вопрос о принятии ряда мер об усилении безопасности и соблюдения правопорядка в городе и области. ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 

 
Спикер парламента Александр Турчинов выгнал нардепа Елену Бондаренко из Партии регионов с трибуны Верховной Рады за обвинение украинской армии в убийстве мирных жителей на востоке Украины. 

Инцидент произошел во время заседания парламента во вторник, 2 сентября. 

Так, в начале нардеп предложила почтить память погибших мирных жителей на Донбассе минутой молчания. Парламент поддержал ее в этом. 

После этого «регионалка» начала обвинять украинских солдат в преступлениях на Донбассе. ... Читати далі »

Коментарів - 1 | Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 03.09.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz