Головна сторінка
 

Чт, 02.05.2024, 18:41

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви працюєте?
Всього відповідей: 291
 
   
На головну » 2014 » Вересень » 06 »
На головну » 2014 » Вересень » 06


Мариуполь не сдается...
Митинг на площади Свободы 4 сентября 2014 года


... Читати далі »
Розділ: Україна: суспільство
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

   Мариуполь: Дядя Вова! Нас не надо защищать, мы хотим еще пожить!     Мариуполь: Дядя Вова! Нас не надо защищать, мы хотим еще пожить!»     Мариуполь: Дядя Вова! Нас не надо защищать, мы хотим еще пожить!    

 

 
Соціальна мережа "ВКонтакте" включена до реєстру Роскомнадзору в рамках виконання скандального "закону про блогерів", який було прийнято в Росії 1-го серпня
... Читати далі »
Розділ: Світ: суспільство
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

 

 
Про це говорив голова облдержадміністрації Вадим Меріков під час акції українських патріотів «Захисти своє місто!», які  виявили свою готовність стати на захист нашого рідного міста та України. Миколаївці вийшли на головну площу міста із синьо-жовтими прапорами та красномовними лозунгами, які демонструють зневагу до дій агресора – нашого найближчого сусіда. Звертаючи до учасників акції, Вадим Меріков зазначив:

– Я пишаюсь тим, що миколаївці – єдині. І ми з вами не допустимо поширення сепаратизму у нашій області. По наших вулицях не будуть марширувати люди з прапорами Російської Федерації. Щодня працює Рада Оборони. Я хочу сказати, що вже прийнято рішення при воєнкоматах формувати загони самооборони, в кожному з яких буде по 260 осіб. І якщо настане час захищати нашу територію, я буду стояти поряд із ними
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

   Ми не допустимо поширення сепаратизму у нашій області     Ми не допустимо поширення сепаратизму у нашій області»     Ми не допустимо поширення сепаратизму у нашій області    

 

Волонтеры передали для николаевских десантников 79-ки икону Святого Николая Чудотворца. Задумал и воплотил образ предприниматель из Одессы, который когда-то служил в Николаеве. Мастер попросил, чтобы икону установили на бронированную скорую, которую окрестили «Святым Николаем». Об этом идет речь в сюжете Первого национального.

Икону Николая Чудотворца сделал предприниматель Владимир Твердохлебов в своем литейном цехе. Николаевским военным образ привезла жена мастера.

«Он хочет, чтобы эта икона все-таки спасла, помогла духом всевышним, чтобы ребята вернулись все живые», —  рассказывает Лилия Твердохлебова.

Форму для латунного образа мастер вырезал из дерева. Уже тогда, рассказывают волонтеры, случилось чудо.
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

Николаевских десантников теперь будет оберегать икона Святого Николая     Николаевских десантников теперь будет оберегать икона Святого Николая»     Николаевских десантников теперь будет оберегать икона Святого Николая     Николаевских десантников теперь будет оберегать икона Святого Николая

 

 
5 вересня, радник Міністра внутрішніх справ Анатолій Бахчиванджи представив офіцерському складу обласної міліції нового начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області – майора міліції Віталія Гончарова.У заході взяли участь голова облдержадміністрації Вадим Меріков, голова обласної ради Тарас Кремінь, Миколаївський міський голова Юрій Гранатуров.

Вадим Меріков привітав Віталія Гончарова з посадою, побажавши йому сили, терпіння і витримки, які будуть необхідні для того, щоб жителі Миколаївської області почували себе в безпеці.
... Читати далі »
Розділ: Миколаївщина: суспільство
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

Майора міліції Віталія Гончарова представлено на посаді начальника УМВС України в Миколаївській області     Майора міліції Віталія Гончарова представлено на посаді начальника УМВС України в Миколаївській області»     Майора міліції Віталія Гончарова представлено на посаді начальника УМВС України в Миколаївській області     Майора міліції Віталія Гончарова представлено на посаді начальника УМВС України в Миколаївській області

 
  Новая редакция закона о высшем образовании вступила в силу через месяц после опубликования, сообщают «Украинские новости». Согласно закону, установлено 5 степеней, подготовку которых осуществляют ВУЗ: младший бакалавр, бакалавр, магистр, доктор философии, доктор наук.

По словам министра образования и науки Сергея Квита, степень кандидата наук будет автоматически приравнена к степени доктора философии, а степень специалиста — до магистра.

Законом также предусмотрено функционирование Национального агентства по обеспечению качества высшего образования как независимой, саморегулируемой организации, которая будет формировать требования к системе обеспечения качества высшего образования.

Кроме того, закон закрепляет ВНО знаний как элемент системы приема на обучение в ВУЗы с учетом среднего балла документа о полном среднем образовании.

... Читати далі »
Розділ: Україна: к-ра, мед., освіта, спорт
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

 

Реклама некоего мужчины из партии «Солидарность Украины» сделана с намеком. Неизвестный кандидат или не кандидат уже ищет виновников и изменников. Накачанный молодой человек вопрошающе смотрит: «Зрадив виборців? На смітник історії». ... Читати далі »

Розділ: Миколаївщина: політика
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

 
  Украина станет сильной, неотъемлемой частью Европейской цивилизации, когда наши интересы будут защищены в неотъемлемой, коллективной системе безопасности. Такое мнение высказала лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко на собрании граждан о проведении референдума о вступлении Украины в НАТО, передает УНН со ссылкой на пресс-службу партии.

«НАТО сегодня — это не война, как нас учила много десятилетий советская пропаганда. НАТО — это, в первую очередь, мир, потому что многие государства, которые объединились вместе для того, чтобы защититься от любых военных посягательств, сегодня на порядки сильнее любых одиноких агрессоров. НАТО — это сегодня единство тех стран, исповедующих ценности. НАТО — это демократические стандарты, это правильная организация общества, это привлекательный инвестиционный климат, это свобода, спокойствие и мир людей.
... Читати далі »
Розділ: Україна: політика
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

 
   Як виявилось, вино за своєю дією на людину, не поступається повноцінному тренуванню. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".
  Вчені з Університету Альберти у Канаді з'ясували, що червоне вино, горіхи та виноград мають речовину ресвератрол, яка покращує роботу серця, м'язів і кісток у той самий спосіб, як це відбувається під час занять у спортивній залі.
  Ресвератрол виявився чудовим антиоксидантом при випробуваннях на гризунах і саме тому вчені планують перевірити його за допомогою діабетиків, повідомляє видання Latin Times. Якщо будуть доведені переваги речовини, то можна буде стверджувати, що робота серця пацієнта
... Читати далі »
Розділ: Світ: цікаво-корисно
Опублікував: vagonta, 06.09.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [170]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [396]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1053]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz