Головна сторінка
 

Сб, 20.04.2024, 02:02

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Як Ви дізнались про сайт?
Всього відповідей: 143
 
   
На головну » Політика »
На головну » Політика
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 »


ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!

10 жовтня 2015 року об 1100 год
відбудеться
Презентація  кандидатів в депутати місцевих рад
від Баштанської районної в Миколаївській області організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: БПП_Солідарність_Баштанка, 09.10.2015

 
УКРОП (Українське обєднання патріотів).Треба докорінно міняти відношення до клубів та бібліотек.
(Українське обєднання патріотів) УКРОП .
Клуб і бібліотека то душа міста та села. Клуб і бібліотека – осередок культури і духовності. В нас , в районі працюють дружні, злагоджені колективи яких об’єднує любов до своєї професії. Незважаючи на мізерну зарплату і то яку виплачують більшості керівників тільки 0,25% або 0,5% вони своїм горінням, своїми ідеями роблять свою справу особливою. Клуб і бібліотека це територія духовності та знань, перший помічник в освіті, професійному становленні, організації дозвілля населення. Бібліотека більш інших закладів наближена до місцевої громади, доступна та безкоштовна. Але на сьогодні стан бібліотеки ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: , 09.10.2015

 
Вперше в м.Баштанка буде проведено круглий стіл - місцеві дебати між кандидатами на міського голову. Дебати  відбудуться   17 жовтня 2015 року (субота) в районному будинку культури. Початок проведення дебатів  о 10.00.
 
Коментарів - 4 | Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 09.10.2015

 
УКРОП - Українське обєднання патріотів, Баштанська районна організаціяУКРОП (Українське обєднання патріотів).  Ми засуджуємо політику яка погіршує життєве становище людей. Девятий пункт нашої програми:.»
  Наші депутати ніколи не будуть голосувати за рішення, що ущемляють права людей або погіршують життєве становище.На кожній сесії будемо ініціювати прийняття Звернень до Президента, Уряду, Верховної Ради про засудження політики захмарних комунальних тарифів та закриття стаціонарних відділень в Привільненській, Інгульській , Лоцкінській дільничних лікарнях» Адже стаціонарне відділенні відіграє надзвичайну роль для сільських людей. В основному в стаціонарних відділеннях лікуються люди похилого віку. Люди які все життя горбатилися, створюючи умови для нинішнього покоління. Неможна називати людьми тих хто відчуває насолоду, спостерігаючи, як помирають одинокі, забуті люди в яких немає абсолютно ніяких умов, а цими умовами для них було стаціонарне відділення. Немає сумніву в тому, що відбулося зловживання при формуванні тарифів на газ та електроенергію для населення.
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: , 08.10.2015

 
Хто вмирає за Батьківщину  -  той повинен жити вічно.

Укроп - Українське обєднання патріотів  УКРОП (Українське обєднання патріотів). Тринадцятий пункт нашої передвиборчої програми говорить про те, що в населених пунктах будуть названі вулиці, школи іменами воїнів АТОвців. Чотирнаднятий пункт, що в Баштанкі буде втановлений Знак Небесної Сотні.
  Сьогодні по всій Україні йде робота з підготовки перейменування вулиць, скверів та провулків, які носять радянські назви. Стоїть завдання не лише позбутися радянського минулого, а й наповнити новим змістом назви вулиць у містах та селах, надати їм нового звучання. Це вимога часу, питання формування оновленої самоідентифікації українців, впливу на курс держави, яка зі зброєю в руках бореться за свою незалежність. Вразі отримання довіри виборців
ми будемо робити все можливе,щоб в населених пунктах Баштанщини з'явилися вулиці, названі на честь Героїв АТО Олександра Яркова, Андрія Гладкова.
 

Хто вмирає за Батьківщину – ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: valentin_gricenko4, 07.10.2015

 
Недопустимо знищення дитячого табору відпочинку "Веселка".

Недопустимо знищення дитячого табору відпочинку "Веселка".

 
УКРОП
(Українське обєднання патріотів)

10. Пункт нашої передвиборчої програми: "Відновимо роботу дитячого табору відпочинку "Веселка" у с. Привільному"
  Усі батьки хочуть, аби дитина по-справжньому відпочила під час канікул, а не знемагала від спеки в місті, проводячи час за телевізором .Тому мабуть найкращим відпочинком вже на протязі 50 років був табір «Веселка» , що розмістився в с.Привільному на березі річки. Щороку тут проводилися відкриття та закриття зміни, різні традиційні свята, КВК, гуртки за інтересами, походи з піснями під гітару біля багаття і печеною картоплею.
  В 2015 році дітлахи були позбавлені тієї романтики та пригодницького духу, властивого відпочинку в таборі «Веселка». Чому так сталося?
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: valentin_gricenko4, 07.10.2015

 
Презентація кандидатів в депутати до місцевих рад від (Українського обєднання патріотів) УКРОП.УКРОП
(УКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ)
Основним критерієм для підготовки питань на сесію, буде громадська думка.  Одне з наших питань це створення при районній та міській радах Громадських рад для здійснення громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування і виконавчої влади, врахування громадської думки під час підготовки та прийняття рішень. Це, в разі отримання довіри від виборців, вісім наших депутатів та вісім осіб представників релігійних організацій, вчителів, лікарів, представники сільського господарства, спорту, ринків. збиратимуть, узагальнюватимуть та подаватимуть районній раді інформацію про пропозиції громадських організацій, окремих громадян, щодо вирішення питань, які мають важливе місцеве значення, для врахування громадської думки під час формування питань на сесії міської та. районної рад, тобто громада також формуватиме питання які будуть виноситись на сесії. А не так як зараз, до планування питань для розгляду на сенссіях громада ніякого відношення не має. Тому наші депутати ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: valentin_gricenko4, 05.10.2015

 
  Презентація кандидатів в депутати до місцевих рад від (Українського обєднання патріотів) УКРОП.
В разі отримання довіри виборців, ми постійно будемо вивчати актуальні проблеми нашої громади для подальшого їх вирішення.

Н А Ш І   К А Н Д И Д А Т И   Д О   М І С Ц Е В И Х   Р А Д
До Миколаївської обласної ради
Бойченко Лілія Леонідівна
Гвалія Анна Учаєвна
Гриценко Валентин Трохимович
До Баштанської міської ради
Гвалія Анна Учаєвна - перший кандидат.
Бойченко Лілія Леонідівна - ТВО №8
Бабак Володимир Федорович - ТВО №20
Болгарчук Олексій Федорович -ТВО №14
Богданов Максим Олександрович - ТВО №16
Горбенко Олександр Олександрович - ТВО №9
Качанов Геннаді Володимирович - ТВО №7
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: valentin_gricenko4, 03.10.2015

 


Опубліковано в районній газеті "Голос Баштанщини" від 3 жовтня 2015 року №85
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 03.10.2015

   Опитування та список кандидатів на посаду Баштанського міського голови     Опитування та список кандидатів на посаду Баштанського міського голови»         

 

  Сьогодні на сайті було опубліковано репортаж про проведення у центрі міста Баштанка політичної акції. На нашому сайті «Баштанка та Баштанкий район» раніше публікувалося кілька звернень щодо обмеження публікацій політичного змісту, особливо тих, які зачіпають інтереси інших партійних, громадських організацій. "Бажаєте публікувати «гарячі» політичні новини – відкривайте власний веб-ресурс" - основний меседж даних звернень.
  Автори статті
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 24.09.2015

 
ОГОЛОШЕННЯ!
Шановні мешканці м. Баштанка та району!!!
 
  24 вересня 2015 року о 12.00 годині по вулиці Ювілейна в центрі м. Баштанка біля центрального ринку відбудеться громадське зібрання з питання недопущення повернення членів та діючих депутатів Партії Регіонів до влади в місті та районі.
  На зібранні запрошені народні депутати України, керівництво району та міста, а також місцеві депутати.
  Запрошуємо всіх небайдужих
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Політика
Опублікував: valentin_gricenko4, 23.09.2015

 
   
 
  Сталося велике лихо в домогосподарстві подружжя Бабіних, жителів територіальної громади м.Баштанки, тому голова Баштанської районної в Миколаївській області організації Онищук В. І., голова правління ПАТ"Баштанський сирзавод" Косяченко С. О. та заступник голови районної ради Шевченко С. Д. не залишились байдужими до чужої біди. ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: БПП_Солідарність_Баштанка, 22.09.2015

Не залишилися байдужими до чужої біди     Не залишилися байдужими до чужої біди»     Не залишилися байдужими до чужої біди     Не залишилися байдужими до чужої біди Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
На світлинах із зборів Блоку Петра Порошенка одні регіонали. Можливо це помилка, що надруковано Блок Петра Порошенка? Виглядає все це дивним та неприродним. Хоча лише на перший погляд. Зараз більшість з регіоналів перефарбувалися у патріоті ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: valentin_gricenko4, 21.09.2015

 

21 вересня на підприємстві ПАТ "Баштанський сирзавод" (вул. Заводська, 4) Баштанською районною в Миколаївській області організацією БПП "Солідарність" було проведено збори по висуванню кандидатів в депутати районної, міської, сільських рад, міського, сільських голів.
Розділ: Політика
Опублікував: , 21.09.2015

Збори Баштанської районної організації БПП "Солідарність"     Збори Баштанської районної організації БПП "Солідарність"»     Збори Баштанської районної організації БПП "Солідарність"     Збори Баштанської районної організації БПП "Солідарність" Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

 
  В районній газеті "Голос Баштанщини" від 5 вересня №75 опубліковано інформацію про зустріч голови  райдержадміністрації  О.  А.  Сидорики  з  керівниками  районних  осередків  політичних  партій. У заході взяли участь голова районної ради А. Л. Петров, керівники районних партійних осередків:
- «Блок Петра Порошенка «Солідарність» В. І. Онищук;
- «Опозиційний блок» Т. В. Тимофєєва (заступник керівника партії);
- «Нова держава» А. В. Семиліт;
- ВО «Свобода» В. Т. Гриценко;
- УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка І. В. Пульнєв;
- Радикальної Партії Олега Ляшка О. А. Береговий;
- ВО «Батьківщина» Л. І. Заболотня (заступник  керівника  партії);
- Народної  Партії  України  М.  В.  Герасимлюк;
- «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» А. У. Гвалія.
  Баштанка ТБ пропонує переглянути відеосюжети з виступів керівників партій та кілька фото.

Відео:
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 08.09.2015

Баштанка ТБ: зустріч голови райдержадміністрації з керівниками партій     Баштанка ТБ: зустріч голови райдержадміністрації з керівниками партій»     Баштанка ТБ: зустріч голови райдержадміністрації з керівниками партій     Баштанка ТБ: зустріч голови райдержадміністрації з керівниками партій Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1045]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz