Головна сторінка
 

Сб, 27.04.2024, 00:40

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 1
Незареєстровані: 1
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Де Ви проживаєте?
Всього відповідей: 404
 
   
На головну » Політика »
На головну » Політика
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »
Проголосований Верховною Радою закон «Про очищення влади» передбачає, що спеціальну перевірку, без якої не можна займати посади в органах влади, не проходить Юлія Тимошенко і весь її другий уряд

  Зокрема, стаття 4 законопроекту, оприлюдненого на офіційному сайті Верховної Ради, передбачає, що «суб’єкти перевірки є такими, що не пройшли перевірку, якщо вони:
 
1) займали посаду у період з 25 лютого 2010 року по 22 лютого 2014 року:

а) Президента України, Прем’єр-міністра України, Першого віце-прем’єр-міністра України, віце-прем’єр-міністра України;

б) міністра, керівника іншого центрального органу виконавчої влади, які не є членами Уряду України, Служби безпеки України, Генерального прокурора України, Голови Національного банку України, Голови Рахункової палати, Голови Антимонопольного комітету України, Голови Фонду державного майна України, Директора Бюро з питань антикорупційної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України, Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим» і т.д.
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 17.09.2014

 
Партия «Блок Петра Порошенко» определилась с кандидатами по одномандатным округам на Николаевщине.

Фамилии во время съезда партии озвучил Юрий Луценко. 


Так, на округе №127 в Верховную Раду будет баллотироваться заместитель главы Администрации морских портов Украины. По округу №128 - некий Владимир Опрышко. По округу 129 - депутат Николаевского городского совета Александр Жолобецкий. 

Через округ №130 (Баштанский район) в Раду попытается попасть Андрей Вадатурский, сын генерального директора СП «Нибулон» Алексея Вадатурского, через 131-й - экс-«регионал», депутат Николаевского областного совета Александр Ливик. 

 
Видео: ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 15.09.2014

   Видео: по 130 округу (в т.ч. Баштанский район) от «Блока Порошенко» по «мажоритарке» пойдет Андрей Вадатурский     Видео: по 130 округу (в т.ч. Баштанский район) от «Блока Порошенко» по «мажоритарке» пойдет Андрей Вадатурский»         

 
Результати голосування по дільницям Баштанського району

(для збільшення зображення, натисніть на ньому лівою кнопкою комп'ютерної "миші", або перегляньте оригінал цього зображення)
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 27.05.2014

Вибори - 2014: Україна - Миколаївщина - Баштанський район (поновлюється)     Вибори - 2014: Україна - Миколаївщина - Баштанський район (поновлюється)»     Вибори - 2014: Україна - Миколаївщина - Баштанський район (поновлюється)     Вибори - 2014: Україна - Миколаївщина - Баштанський район (поновлюється) Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
  Протягом кількох днів мешканці міста спостерігають пожвавлення біля окружної виборчої комісії №131, що знаходиться в приміщені ДЮСШ (стадіон "Колос"). Крім цивільних громадян є багато співробітників міліції.
   Відповідаючи на питання відвідувачів сайту
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 23.05.2014

   Отримання бюлетенів у ОВК     Отримання бюлетенів у ОВК»         

 
  Избирательная кампания по выборам в самом разгаре. Кандидаты в президенты встречаются с избирателями, проводят пресс - конференции и раздают обещания направо и налево, ведь 25 мая уже не за горами. Победителю президентских выборов достанется государство, с разрушенной экономикой, социальными и другими проблемами. От того насколько быстро будущему президенту удастся восстановить экономический рост зависит, без малого, сохранится ли целостность Украины. Вот только определиться с кандидатурой президента обычному человеку очень сложно. И кандидатов много, и программы у них похожие, и обещают все красиво.
  И чтобы не получилось, что мы определимся за кого отдать свой голос, лишь придя на избирательный участок и выбрав на плакате «красивую» фамилию или «умное» лицо - нужно внимательно изучать программы кандидатов.
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 22.05.2014

 
  Сьогодні,мабуть, немає такої людини в Україні, яка б не переживала ті події, що відбуваються сьогодні в країні. Кожен з нас з надією зазирає в майбутнє : «Що чекає на нас завтра ? Чи припиниться нарешті цей безлад ?».  Але й від кожного з нас залежить, якою дорогою ми підемо далі: чи будемо знову слухати популістські вислови і нічого не робити, а хапатися за зброю, чи нарешті почнемо працювати та піднімати країну з руїн. Тільки вибори Президента можуть покласти край цьому свавіллю. Кожен з нас повинен виконати свій громадянський обов’язок та обрати нарешті Президента.
  Найбільш високою популярністю та виразністю програм серед виборців вирізняються три кандидата на пост Президента – це Порошенко, Тигіпко та Тимошенко. Але кожен з них по- різному бачить вихід  з кризи.
 Провівши паралель, як на мене, найбільш чітку позицію виклав в своїй програмі Сергій Леонідович Тігіпко. Давайте докладніше розберемося. ... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 15.05.2014

   Фелікс Ольшеський:      Фелікс Ольшеський:          

 
  Перед виборами Президента України у Баштанці активізувалася робота прихильників кандидатів на таку високу посаду.
   Сьогодні вирішив дізнатися, хто з кандидатів не пошкодував коштів (а можливо це й безкоштовно) та забезпечив встановлення агітаційних наметів.
  Запрошую до перегляду...
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 15.05.2014

Політичне життя в Баштанці вирує...     Політичне життя в Баштанці вирує...»     Політичне життя в Баштанці вирує...     Політичне життя в Баштанці вирує... Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 
Передвиборна програма кандидата на пост Президента України
Тігіпка Сергія Леонідовича

ЯК НАМ ЗБЕРЕГТИ КРАЇНУ?
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 15.05.2014

 
На  первых заседаниях ОИК в Николаевской области только в пяти из шести комиссиях удалось собрать кворум, необходимый для начала работы  по организации выборов Президента Украины 25 мая.

Об этом сообщила координатор ГС «ОПОРА» в Николаевской области
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 17.04.2014

 
Триває демонтаж пам'ятника Леніну в Баштанці


[ ... Читати далі »
Коментарів - 2 | Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 23.02.2014

 
  Ми з Вами сумлінно виконували свої зобов’язання, делеговані нам громадою району, постійно звітували про їх виконання через засоби масової інформації та на зустрічах з громадянами та колективами. Завдяки спільним зусиллям влади, депутатів, всієї громади Баштанщина займає передові позиції в Миколаївській області.
  У зв’язку зі складним суспільно-політичним становищем в державі та приймаючи до уваги, що вище керівництво Партії регіонів самоусунулося від участі у врегулюванні надзвичайно складної ситуації в державі, повідомляємо, що на засіданні політичної ради Баштанської районної організації Партії регіонів було прийнято рішення про скликання партійної конференції по питанню саморозпуску районної організації Партії регіонів.
  Ми дякуємо всім однопартійцям району за підтримку та розуміння.
... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 22.02.2014

 

Иcтepия, нaчaтaя pyкoвoдcтвoм Hикoлaeвcкoй oблacти, yжe дoкaтилacь дo шкoл   Pyкoвoдcтвo никoлaeвcкoй oбщeoбpaзoвaтeльнoй шкoлы №28 oткaзaлocьпycтить poдитeлeй млaдшeклaccникoв в yчeбнoe зaвeдeниe, мoтивиpyя этo бoязнью зaxвaтa здaния.                                                         Oб этoм «Пpecтyпнocти.HET» cooбщили пocтoя ... Читати далі »

Коментарів - 7 | Розділ: Політика
Опублікував: Гриценко, 28.01.2014

 
  30 грудня 2013 року Баштанська районна організація ВО "Свобода" спільно з иншими опозиційними партіями нагадала мешканцям міста про побиття мирних українців на Майдані Незалежности в Києві 30 листопада та засудила ці злочинні дії.

Минув рівно місяць із дня кривавого розгону Майдану силовиками. З цієї нагоди мешканці Баштанки зібрали віче. В центрі міста було встановлено агітаційний намет, на якому націоналісти розмістили світлини для фотовиставки.

Виступаючи на мітингу, очільник Баштанської "Свободи"
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 05.01.2014

 
  У зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Ленінської сільської ради по виборчому округу №10 сільською територіальною комісією на 31 березня 2013 року призначено проміжні місцеві вибори на території Ленінської сільської ради.
  З 9 лютого оголошено про початок
... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: bashtanka, 24.02.2013

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [165]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [624]
Освіта, медицина [490]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1050]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz