Головна сторінка
 

Пт, 19.04.2024, 08:54

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

 
Головна сторінка
Меню сайту
  НОВИНИ
  СТАТТІ
  БЛОГИ БАШТАНЧАН
  ФОТОАЛЬБОМ
  ФОРУМ
  БАШТАНКА TV

  Пошук земляків
  Безкоштовні об'яви

  Проекти та важливі публікації

Підприємства, установи:
- «Голос Баштанщини»: реклама та публікації
- Баштанський відділ поліції
- Баштанський відділ ДРАЦС
- Університет «Україна» в м. Баштанка
- Баштанське УЕГГ
- Управління статистики
- Фонд соцстрахування
- ДНЗ «Баштанський професійний ліцей»
- Управління соціального захисту населення Баштанської РДА
- Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
- Центральна районна бібліотека
- Баштанський РС ГУ ДСНС
- Відділ лабораторних досліждень
- Управління державного казначейства
- Управління Держпродспоживслужби
- Баштанський РТЦК та СП
- КУ «Центр надання соціальних послуг Баштанської міської ради»


Переглядають сайт: 2
Незареєстровані: 2
Користувачі: 0

Пошук на сайті від Google
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Опитування для Вас
Чи підтримуєте вступ України до Європейського Союзу?
Всього відповідей: 967
 
   
На головну » Політика »
На головну » Політика
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 10 11 »

  Постановою Центральної виборчої комісії від 06.09.2015 №230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів" затверджено склад Баштанської районної виборчої комісії для проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

Надаємо інформацію, згідно із додатком 319 до даної постанови.

Баштанська районна виборча комісія Миколаївської області

Голова комісії – Тимофєєва Тетяна Віталіївна, 1960 року народження – ... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 08.09.2015

 

В шести районах Николаевской области и в городе Вознесенске состоялись учредительные собрания местных ячеек партии «Блок Петра Порошенко «Солидарность», в ходе которых путем голосования партийцы определились со своими руководителями.

Об этом сообщили в пресс-службе народного депутата Андрея Вадатурского.

Как отмечается в сообщении, Вознесенскую районную организацию возглавил Кирилл Нехимчук, Еланецкую - Андрей Соколов, Казанковскую - Василий Конищук, Баштанскую - ... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 26.03.2015

 
  11 листопада 2014 року у Привільненській сільській раді відбулася ХХХХІІІ сесія, на якій визнано повноваження новообраного Привільненського сільського голови. Ним став ВЕРБА Віктор Дмитрович.
 
А. В. Савченко, який до цього був сільським головою, склав у квітні п.р. свої повноваження достроково за особистою заявою.

  26 жовтня п.р. відбулися позачергові вибори сільського голови. За результатами голосування на посаду очільника сільської ради кандидати отримали таку підтримку виборців: Верба В.Д. – ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 12.11.2014

 
На прохання користувачів сайту, публікуємо результати позачергових виборів народних депутатів України
по місту Баштанка, Баштанському району, виборчому округу №130, Миколаївській області та Україні



... Читати далі »
Коментарів - 15 | Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 06.11.2014

Результати виборів по м. Баштанка, Баштанському району, округу, області та Україні. Цикл      Результати виборів по м. Баштанка, Баштанському району, округу, області та Україні. Цикл      Результати виборів по м. Баштанка, Баштанському району, округу, області та Україні. Цикл      Результати виборів по м. Баштанка, Баштанському району, округу, області та Україні. Цикл Новина містить більше 4 фото. Для перегляду натисніть *Читати* або *Читати далі*

 


 

Избиратели мажоритарных округов Николаевской области определились с тем, кто будет представлять их в парламенте. Естественно, за исключением традиционно проблемного 132 округа, где в настоящее время идет суд по иску одного из кандидатов.

Смотрите также:
- І часть политического комикса (до дня выборов);
- Як Росія залучає "митців" до промивання мізків своїх громадян
.

Новый комикс НикВестей покажет, какой путь к мандату преодолели народные избранники перед обретением мандата.

Cмотрите комикс полностью: ... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 02.11.2014

 

 
Про це голови райдержадміністрацій, сьогодні, 24 жовтня, доповіли керівнику області Вадиму Мерікову під час веб-конференції, повідомляється у прес-службою облдержадміністрації

– Проведення виборів – дуже важливий процес для нас. Їх проведення має бути одним з демократичних в історії незалежної України. Ми маємо зробити все для того, щоб кожна людина змогла прийти та проголосувати, -  акцентував увагу керівник області.

За його словами, проблемні питання пов’язані з безпекою можуть виникнути на 132 окрузі ... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 24.10.2014

   Виборчі комісії Баштанського району (в т. ч. й усього 130 округу) не отримали з ЦВК протоколи по одномандатному мажоритарному округу     Виборчі комісії Баштанського району (в т. ч. й усього 130 округу) не отримали з ЦВК протоколи по одномандатному мажоритарному округу»         

 
Шановні жителі району!
  Єдиний кандидат в народні депутати України по 130 мажоритарному округу ВОЛОДИМИР ШКЛЯР запрошує на зустріч, яка відбудеться біля центральної аптеки (між ринками) у понеділок, 20 жовтня о 9:30.
Приходьте - обговоримо плани на майбутнє!!!
 
З повагою,
Олександр Береговий

 
  Довідка: Шкляр Володимир Борисович - народився 16 вересня 1960 року в місті Кіровабад, Азербайджан, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, науковий директор, ТОВ "Торчет Сервіс-Агро", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Радикальна Партія Олега Ляшка. Передвиборна програма Володимира Шкляра ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 19.10.2014

 
   Завдання держави - захист тих, кому це необхідно в першу чергу. Кожна людина працює, зокрема, заради того, щоб у старості отримати більше часу на відпочинок і заняття сімейними справами. Однак вони залишаються практично беззахисними перед постійним зростанням цін і тарифів. Допомога дітей та онуків цього питання вирішити не може, так як вони точно так же відчувають на собі наслідки економічних «перемог» уряду. При цьому саме пенсіонери чомусь вважаються зручним матеріалом для всіляких урядових «експериментів». Мінімальна пенсія як і раніше становить 949 гривень. І це вкрай сумнівна економія суто з економічної точки зору. Мирне врегулювання збройного конфлікту, на який виділяються (і, за повідомленнями офіційних ЗМІ, розкрадаються) мільйони доларів, здатне реально дати необхідні кошти.
  Нова влада не тільки не поспішає виконувати свої обіцянки щодо скасування пенсійної «реформи Тігіпка», прийнятої під диктовку МВФ. Навпаки, урядом ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: , 19.10.2014

 

   


  Избирательная гонка близится к своему завершению. В последнем комиксе НикВести решили показать вам, как начинались эти выборы в парламент, как прошли съезды политических партий, а также что происходит на мажоритарных округах в Николаеве, в том числе и на 130 избирательном округе. 

  Здесь лидерами политической гонки, как известно, являются бывший член Партии регионов, экс-глава фракции "регионалов" в областном совете, прославившийся на всю страну раздачей чайных сервизов и другой бытовой техники, Феликс Ольшевский, а также глава наблюдательного совета компании "НИБУЛОН" Андрей Вадатурский, который баллотируется от "Блока Петра Порошенко".

Первый уже не один год окучивает округ, для второго - это первые выборы. 

 

Cмотрите комикс полностью, делайте выводы: ... Читати далі »

Прикріплений файл: Картинка 1 ·Картинка 2
Розділ: Політика
Опублікував: seredak94, 19.10.2014

   Политический комикс: Гонка за место под куполом (и про кандидатов в г. Баштанка)     Политический комикс: Гонка за место под куполом (и про кандидатов в г. Баштанка)»         

 

Двое выдвиженцев от партии «Народный фронт» по николаевским округам №130 Владимир Онищук и №131 Василий Иванченко сняли свои кандидатуры с парламентских выборов.

... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: bashtankapolitika, 15.10.2014

 
Чому я голосую за "Свободу"
Наближаються вибори. А з виборами черговий раз маємо вибір – ну що ж робити? Саме так – що робити, бо питання "кого вибирати" вже сприймається як гумор. Адже всім уже відомо, що "голосуй, не голосуй, всеодно дістанеш..." Ні, не треба ображати той орган порівнянням із результатами виборів. В основному боротьба проходить між двома олігархічними кланами Вибираючи між ними двома за принципом "меншого зла"? Шило на мило... Вони ж, хто би не прийшов до влади, ворон ворону око не виклює, викльовувати будуть і далі нам. Отже нам "третій". Хто може бути третім? Третім може бути той, хто іще не встиг, побувши у вищій владі, однозначно довести, що він точно такий же, як ці двоє і хто має у своїй – обов'язково чітко декларованій! – ідеології, саме те, чого нам явно не вистачає у діях остогидлих двох. А тут, хоч сто років шукай, із наявного асортименту не знайдеш ні одного іншого претендента на роль "третього" крім "Свободи". Інші – вже сильно "просмерділись" при владі. ... Читати далі »
Коментарів - 1 | Розділ: Політика
Опублікував: doktorzlo, 12.10.2014

 

  Список кандидатів в народні депутати України, які балотуються по 130 виборчому окрузі (Баштанський, Березнегуватський, Казанківський, НовобузькиАльшевський Володимир Миколайович, Блошко Ігор Вікторович, Бульба Олександр Григорович, Вадатурський Андрій Олексійович, Драмаренко Кирило Борисович, Єропунов Микола Леонтійович, Маляренко Олена Маркіянівна, Ольшевський Фелікс Вікторович, Онищук Володимир Іванович, Шкляр Володимир Борисович, Шокун Валерій Олексійовичй, Новоодеський, Снігурівський райони):
Альшевський Володимир Миколайович,  Блошко Ігор Вікторович,   Бульба Олександр Григорович, Вадатурський Андрій Олексійович, Драмаренко Кирило Борисович, Єропунов Микола Леонтійович, Маляренко Олена Маркіянівна, Ольшевський Фелікс Вікторович, Онищук Володимир Іванович, Шкляр Володимир Борисович, Шокун Валерій Олексійович.
 
Детально про кандидатів: ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: vagonta, 02.10.2014

 

люстрація  Фінальна версія закону "Про очищення влади" дозволить закрити усі "дірки", що можуть дозволити великій кількості чиновників уникнути люстрації.

  Про це заявив депутат Юрій Дерев'янко,повідомляє його прес-служба.

За його словами, фінальна версія закону обмежує право для високопосадовців режиму Януковича займати посади в органах державної влади на десять років, для інших – п’ять. ... Читати далі »

Розділ: Політика
Опублікував: mikdanilyuk, 25.09.2014

 
  Президент України Петро Порошенко доручив Міністру оборони України Валерію Гелетею направити в район проведення антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях військових комісарів. Про це йдеться у Розпорядженні Глави держави № 1041/2014-рп від 24 вересня.
  Документом доручається направити до зони АТО для проходження військової служби військових комісарів районів, міст, областей.
  У Розпорядженні зазначається, що на посади військових комісарів, які вивільняються, можуть призначатися військовослужбовці - учасники антитерористичної операції, які ... Читати далі »
Розділ: Політика
Опублікував: mikdanilyuk, 24.09.2014

 

Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

       


РОЗДІЛИ НОВИН
Пам'ятаємо... [161]
Про захисників-земляків з Баштанщини
Акценти [5]
Особистий погляд на події
Куточок споживача [66]
Цікаві, якісні, дешеві товари у Інтернет-магазинах та у м. Баштанка. Корисні поради і т.д.
Відверта розмова [12]
Новий фейсбук і ютуб проєкт від В. Гонти
Запитували - відповідаємо [23]
Життя навколо нас [7]
Події, свята [672]
Суспільство [623]
Освіта, медицина [489]
Культура [201]
Бібліотека [2]
Надзвичайно [513]
Спорт [207]
Історія [26]
Політика [152]
Економіка [60]
Інформування [528]
Допомога українській армії [42]
Виконавча влада [395]
Самоврядування [195]
Сесії районної ради [73]
Вітання жителів району [92]
Пошук земляків-баштанчан [8]
Конкурси, акції [23]
Миколаївщина: політика [146]
Миколаївщина: економіка [96]
Миколаївщина: суспільство [864]
Мик-щина: к-ра, мед., освіта, спорт [194]
Україна: політика [349]
Україна: економіка [329]
Україна: суспільство [1044]
Україна: к-ра, мед., освіта, спорт [358]
Духовність [39]
Православним християнам [123]
Світ: суспільство [357]
Світ: наука і техніка [202]
Світ: цікаво-корисно [57]
Важливо про сайт! [36]
Цитата від Баштанка НЕТ [13]
Оголошення на Баштанка.НЕТ [1]
Відібрані оголошення від жителів Баштанщини, району, а також інших областей України

Зверніть увагу!
Найбільше коментарів:


Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar


  • Copyright MyCorp © 2006Хостинг від uCoz