Баштанка.НЕТ
Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка

Ср, 12.12.2018, 04:27

Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка Сайт Баштанського району. Баштанський район, Баштанська республіка - наша історія. Найкраще місто - Баштанка

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

РеєстраціяВхід

 
Головна сторінка Баштанка.НЕТ
Меню сайту

Категорії  СТАТЕЙ

Спорт
Освіта
Історія
Політика
Культура
Медицина
Економіка
Видатні люди Баштанки та району
РС ГУ ДСНС
Суспільство
Баштанське УЕГГ
Виконавча влада
Управління юстиції
Реєстраційна служба
Управління статистики
Місцеве самоврядування
Інформування населення
Баштанський відділ поліції
Державна фіскальна служба
Фонд соціального страхування
Центральна районна бібліотека
Баштанський міжрайонний відділ лабораторних досліджень
Управління державного казначейства у Баштанському районі
Управління Держпродспоживслужби в Баштанському районі
Відкритий Міжнародний університет розвитку людини "Україна" у м. Баштанка
 
Форма входу

Зверніть увагу!
Сьогодні відвідували сайт:

 
 
Баштанка рекламна
загрузка...
 
 

ВИПАДКОВІ ФОТО:

Конкурс "А я - україночка":

Конкурс "А я - україночка":

День Захисника Вітчизни - 2011:

_-37:

 

Головна » Статті » Баштанський район » Управління Держпродспоживслужби в Баштанському районі

Декілька порад щодо проведення випускного банкету
  На порозі чудова та трішки сумна пора - пора випускних вечорів і початку нового дорослого життя. Батьки та класні керівники вже зараз в клопотах і думках, як влаштувати випускникам незвичайні та яскраві свята, які б залишилися в серцях кожного випускника надовго. Але потрібно пам’ятати, що свято випускного вечора повинно бути не лише веселим, але і безпечним в епідемічному відношенні. На жаль епідемічна ситуація в країні дуже напружена. Реєструються багато спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь. Всі вони як правило пов’язані з вживанням недоброякісних продуктів харчування, питної води, готових страв, виготовлених, як в закладах громадського харчування, так і в домашніх умовах .
  Причинами спалахів було використання продовольчої сировини сумнівної якості (без документів які засвідчують її якість), відсутність належних умов для приготування страв, порушення технології приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму. Залучення для приготування страв випадкових осіб, які не обізнані з елементарними правилами особистої гігієни та не пройшли медичний огляд. Тому, щоб свята випускних вечорів в школах району залишили після себе лише щасливі спогади Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області звертається до керівників загальноосвітніх навчальних закладів, батьків, голів та членів батьківських комітетів шкіл:
- влаштовуйте свята в закладах громадського харчування яким ви довіряєте;
- поцікавтесь наявністю у закладі результатів лабораторних досліджень питної води, яку використовують для приготування страв;
- узгодьте святкове меню з адміністрацією закладу, зверніть увагу на відсутність в меню заборонених та сумнівних в епідемічному відношенні страв (кондитерські вироби з кремами , морозиво, яйця та м'ясо водоплаваючої птиці, низькосортні м’ясні вироби, студні, зельці , фаршмаки, гриби, молоко самоквас, сметана та фляжне молоко, сир м’який без термічної обробки, консерви непромислового виготовлення, солодкі газовані напої, салати нарізні з майонезом, оцтом, сметаною);
- не допускайте приготування (копчення, смаження, в’ялення ) м’ясних і рибних страв в домашніх умовах;
- не допускайте вживання учасниками урочистостей та учнями -випускниками будь-яких алкогольних та слабоалкогольних напоїв, забороняйте тютюнопаління в місцях проведення випускних вечорів;
  З метою недопущення епідемічних ускладнень під час святкування банкетної частини випускних вечорів фахівці Держпродспоживслужби готові надати практичну консультативну допомогу керівникам загальноосвітніх навчальних закладів, головам та членам батьківських комітетів, батькам, а також суб’єктам господарювання на базі яких будуть проводитись банкетні заходи. За консультацією можна звернутись до фахівців особисто за адресою: м.Баштанка вул. Соборна, 69, або за телефоном: 2-84-35.
  За недотримання вимог законодавства і можливі епідемічні ускладнення організатори проведення випускних вечорів та суб’єкти господарювання, на базі яких будуть проводитись випускні вечори, несуть персональну відповідальність згідно чинного законодавства.
Категорія: Управління Держпродспоживслужби в Баштанському районі | Опублікував: bashtuvm (23.05.2018) | Автор: Бондар Олександр
Сподобалася стаття? Розкажіть про неї своїм друзям через соціальні мережі:
Статтю переглянули 488 чол.
Всього коментарів користувачів сайту: 0

Ваш коментар до публікації:
(можна через соцмережі та акаунти: "Фейсбук", "ВК", "ОК", "Гугл", "Яндекс" та ін.)

avatar
 
 

10 НОВИХ КОМЕНТАРІВ
ВІДВІДУВАЧІВ САЙТУ  ДО НОВИН ТА СТАТЕЙ сайту Баштанського району:

 



Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

 

           

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz