Баштанка.НЕТ

Вт, 16.04.2024, 11:59

Вітаю Вас, Подорожній | RSS

РеєстраціяВхід

 
Головна сторінка Баштанка.НЕТ
Меню сайту

Категорії  СТАТЕЙ

Захисники з Баштанського району
Жителі Баштанського району, які захищають Україну та рідний край від загарбників та окупантів
Видатні і талановиті люди Баштанки та Баштанського району
Люди твої, Баштанщино!
Спорт
Освіта
Історія
Політика
Культура
Медицина
Економіка
РС ГУ ДСНС
Суспільство
Баштанське УЕГГ
Виконавча влада
Управління юстиції
Реєстраційна служба
Управління статистики
Місцеве самоврядування
Інформування населення
Баштанський відділ поліції
Баштанський відділ ДРАЦС
Баштанський відділ державної реєстрації актів цивільного стану
Державна фіскальна служба
Фонд соціального страхування
Центральна районна бібліотека
Баштанський міжрайонний відділ лабораторних досліджень
Управління державного казначейства у Баштанському районі
Управління Держпродспоживслужби в Баштанському районі
Управління фітосанітарної безпеки
БТІ - Бюро технічної інфентаризації
Баштанський відділ УДМС (паспортний стіл)
РТЦК і СП - Баштанський районний військовий комісаріат
Управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації
Державний навчальний заклад «Баштанський професійний ліцей»
Відкритий Міжнародний університет розвитку людини "Україна" у м. Баштанка
Історії з життя, оповідання та поезія
Поетичні та прозові твори жителів Баштанки та Баштанського району
 
Форма входу
E-mail:
Пароль:

Зверніть увагу!
Сьогодні відвідували сайт:

 
Оновлені теми на форумі

  • Норковые шубы от клер
  • Медичний Центр Здоров'я
  • Квитки на автобус по Україні, Польщі та Європі
  • Професійний друк
  • Запрошуємо на онлайн навчання в школу ITStar
  •  

    ВИПАДКОВІ ФОТО:

    Виставка робіт Олександра Бондаренка:

    _-6:

    -27:

    Урочисті заходи до 97-річчя визволення району:

     

    Головна » Статті » Баштанський район » Управління Держпродспоживслужби в Баштанському районі

    Декілька порад щодо проведення випускного банкету

      На порозі чудова та трішки сумна пора - пора випускних вечорів і початку нового дорослого життя. Батьки та класні керівники вже зараз в клопотах і думках, як влаштувати випускникам незвичайні та яскраві свята, які б залишилися в серцях кожного випускника надовго. Але потрібно пам’ятати, що свято випускного вечора повинно бути не лише веселим, але і безпечним в епідемічному відношенні. На жаль епідемічна ситуація в країні дуже напружена. Реєструються багато спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь. Всі вони як правило пов’язані з вживанням недоброякісних продуктів харчування, питної води, готових страв, виготовлених, як в закладах громадського харчування, так і в домашніх умовах .
      Причинами спалахів було використання продовольчої сировини сумнівної якості (без документів які засвідчують її якість), відсутність належних умов для приготування страв, порушення технології приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму. Залучення для приготування страв випадкових осіб, які не обізнані з елементарними правилами особистої гігієни та не пройшли медичний огляд. Тому, щоб свята випускних вечорів в школах району залишили після себе лише щасливі спогади Баштанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області звертається до керівників загальноосвітніх навчальних закладів, батьків, голів та членів батьківських комітетів шкіл:
    - влаштовуйте свята в закладах громадського харчування яким ви довіряєте;
    - поцікавтесь наявністю у закладі результатів лабораторних досліджень питної води, яку використовують для приготування страв;
    - узгодьте святкове меню з адміністрацією закладу, зверніть увагу на відсутність в меню заборонених та сумнівних в епідемічному відношенні страв (кондитерські вироби з кремами , морозиво, яйця та м'ясо водоплаваючої птиці, низькосортні м’ясні вироби, студні, зельці , фаршмаки, гриби, молоко самоквас, сметана та фляжне молоко, сир м’який без термічної обробки, консерви непромислового виготовлення, солодкі газовані напої, салати нарізні з майонезом, оцтом, сметаною);
    - не допускайте приготування (копчення, смаження, в’ялення ) м’ясних і рибних страв в домашніх умовах;
    - не допускайте вживання учасниками урочистостей та учнями -випускниками будь-яких алкогольних та слабоалкогольних напоїв, забороняйте тютюнопаління в місцях проведення випускних вечорів;
      З метою недопущення епідемічних ускладнень під час святкування банкетної частини випускних вечорів фахівці Держпродспоживслужби готові надати практичну консультативну допомогу керівникам загальноосвітніх навчальних закладів, головам та членам батьківських комітетів, батькам, а також суб’єктам господарювання на базі яких будуть проводитись банкетні заходи. За консультацією можна звернутись до фахівців особисто за адресою: м.Баштанка вул. Соборна, 69, або за телефоном: 2-84-35.
      За недотримання вимог законодавства і можливі епідемічні ускладнення організатори проведення випускних вечорів та суб’єкти господарювання, на базі яких будуть проводитись випускні вечори, несуть персональну відповідальність згідно чинного законодавства.
    Категорія: Управління Держпродспоживслужби в Баштанському районі | Опублікував: bashtuvm (23.05.2018) | Автор: Бондар Олександр
    Всього коментарів користувачів сайту: 0

    Ваш коментар до публікації:
    (можна через соцмережі та акаунти у "Фейсбук", "Гугл" та ін.)

    ComForm">
    avatar
     
     

    НОВІ КОМЕНТАРІ ДО НОВИН ТА СТАТЕЙ сайту Баштанка.НЕТ:

     

    Щоправда, таки декілька ворожих куль прошило стаканчик-кав'ярню...

    Завтра у місті Баштанка відбудеться відкриття пам'ятної дошки Сергію Семеліту.

    На сервісі https://kolobus.com.ua/ можна здійснити безкоштовне бронювання білету з оплатою при посадці і самостійно поїхати вивчати Європу. Це безпечно, адже вони контролюють усі етапи: від створення бронювання до моменту посадки в автобус. Після оформлення квитка з вами звʼяжеться менеджер, щоб підтвердити замовлення.



    Згідно Правил адміністрація сайту не впливає на зміст публікацій і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють у коментарях та блогах.

     

           

    Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz